Įkraunama...
Įkraunama...

Auklė gurmanė

QUOTE(Brooke @ 2007 10 12, 00:54)
Nu nu, dar gerai, kad namo, šeimynai nesineša rolleyes.gif Aš suprantu, jei tu sutinki, kad valgytų tavo maistą, kad žmogus pasidaro sau kažką pietums, vaikui bedarydamas, bet kai lašišas pradeda kapot, tai čia jau ne koks vienas kitas koldūnas ar sumuštinis. blink.gif A jei dar leidžia sau priekaištaut, kad neva prastą nupirkai, moterie, tai išvis.. Tokiu atveju turbūt išprašydama dar ir susimokėt pasiūlyčiau.

manoji nešdavosi ir namo; kai kažkaip įtartinai greitai pradėjo mažėti uogienių, konservuotų daržovių ir mėsytės šaldiklyje, vieną vakarą ryžausi paprašyti parodyti tašę išeinant namo ir nuojauta neapgavo doh.gif nors šiaip jeigu auklė linkusi į tai, tai be problemų gali dieną parsinešti į savo namus ką nori g.gif
Atsakyti
Veliai reikia jusu patarimo, mergaites ax.gif
Buvau labai patenkinta savo auklyte (tiesa ji tik savaite dar dirba pas mus), tikrai neturejome priekaistu ir vaiku pasirupindavo tinkamai ir net po karteliu valgyti visai seimai padare. Vakar is trecio asmens isgirdau, kad ji mano, jog mes uz tokia pagalba dar jai galbut ir primokesim kiek g.gif Tai labai nustebau ir dabar jau nezinau ka ir galvoti??? Tariantis del darbo lyg viska aptarem, o dabar gal ji visai jau kitaip traktuoja kas priklauso, o kas yra papildomas darbas.... beje, prase ir kokiu siulu duoti, labai megsta megzti, tad kai vaikas miegos gali dukrytei koki salikeli ar megztuka numegzti, bet dabar jau galvoju, ar man verta prasideti, kad paskui gale menesio nepasakytu +200 lt uz papildomus dabus. Is tiesu pati ji man nieko nesake, gal as pernelyg susijaudinau, bet tikrai likau apsalusi jos tokio pareiskimo, kuris turbut ir buvo pasakytas tam, kad iki musu ateitu, nezinau verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ar jums taip nera buve, gal reiktu su ja pasikalbet, o gal kaip tik nereikia, tiesiog nezinau kaip cia toliau elgtis ir nesugadinti musu santykiu, viskas taip gerai prasidejo ir stai doh.gif
Atsakyti
Manau, jums reikėtų tiesiog su ja pasikalbėti ir išsiaiškinti bei griežtai įvardyt kas bus apmokama, o kas - ne tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(juliux @ 2007 10 20, 19:18)
Manau, jums reikėtų tiesiog su ja pasikalbėti ir išsiaiškinti bei griežtai įvardyt kas bus apmokama, o kas - ne  tongue.gif .

Mes su auklyte jau viska issiaiskinome ir toliau puikiai sutariam, labai svarbu pasikalbeti, dziaugiuosi, kad vel viskas gerai, juk pirma auklyte, taip norisi, kad viskas sklandziai sektusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidutele @ 2007 10 22, 18:09)
Mes su auklyte jau viska issiaiskinome ir toliau puikiai sutariam, labai svarbu pasikalbeti, dziaugiuosi, kad vel viskas gerai, juk pirma auklyte, taip norisi, kad viskas sklandziai sektusi 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai uz jus dziaugiuosi ir toliau kalbekites su savo auklyte,visada sakykite is karto ko norite,kas tinka,o kas ne,.....tada lengviau ir jums ir jai,o svarbiausia jusu vaikuciui mirksiukas.gif ir nelaukite,kol auklyte pati susipras,juk mastome mes visi skirtingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 10 22, 22:34)
Labai uz jus dziaugiuosi ir toliau kalbekites su savo auklyte,visada sakykite is karto ko norite,kas tinka,o kas ne,.....tada lengviau ir jums ir jai,o svarbiausia jusu vaikuciui mirksiukas.gif ir nelaukite,kol auklyte pati susipras,juk mastome mes visi skirtingai mirksiukas.gif

Pati labai dziaugiuosi, aciu uz palaikyma drinks_cheers.gif Visi mes zmones, tad labai svarbu kalbetis, o auklyte musu tikrai labai gera ir dukryte su ja net geresne nei su manimi ir klauso, ir neverkia, o anytai kai nuvezu, tai dar is masinos neislipus jau rekia, net nezinau kodel, atrodo ir myli tikrai ta vaika, bet kazkas netinka ir tiek verysad.gif Laikykites mergaites wub.gif
Atsakyti
gerai tas kas gerai baigiasi rolleyes.gif
Atsakyti
Kadangi savo maže gana dažnai palieku su auklė tai jokių problemų neiškilo ji nei vagia nieko bet aš jai maisto nuperku tai inai kokiu makaronu išsiverda ar mėsytes išsikepa kol kas viskas normaliai blush2.gif
Atsakyti