Įkraunama...
Įkraunama...

Auklė gurmanė

QUOTE(Puikutė @ 2007 01 27, 21:24)
jau atsake, o as aukle samdziau kai mazoji sirgo ir negalejo eiti i darzeli, o man i darba eit reikejo smile.gif

o man tikrai idomu kaip reik suspet visus darbus atlikt ir vaiko nenuskriausti. nes kai as savaja parsivezdavau is darzelio tai labai sirdi skaudedavo, kad puolu valgi gaminti, rubus lyginti, namus tvarkyt, o mazute turedavo viena pazaisti verysad.gif

tokiu atveju Tau variantas - savas vaikas + svetimas tavo namuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azalija: 27 sausio 2007 - 20:50
QUOTE(sicilija @ 2007 01 27, 22:13)
oi kaip netrukdo net paįvairina, gal beįvairinant ir man auklės paslaugų prireiks, imsiu tą kuri nedaug valgo  bigsmile.gif
Papildyta:
niu nereik čia širst, susigadinsi savo kaip geros auklės reputaciją, atrodo protinga moteriškė, vaikus prižiūri ir šiaip laiko veltui neleidžia, bet vat ima ir užsiplieskia kaip degtukas bigsmile.gif

kas dėl lašišų, tai matai, kad nepatinka, dėl to moteriškė ir ieško patarimo, bet tu kaip auklės interesus atstovaudama galėtum ir pagarbiau apie mamas atsiliept, kas dėl vežimų nešiojimo tai gal tas vežimas koks robotas - transformeris ir į penktą aukštą gal smulkiai moteriškiai vienai sunku užtempt mes juk situacijos nežinom

o del provokacijų, tai ne tu viena ir ne tu pirma ir paskutinė, kurią Puikutė išprovokuoja diskusijai,

o nuomonę galima reikšt kiek tik nori ir kur nori dabar demokratija, net sakyčiau labai pagirtina

PS į manę tamstą kreiptis nereikėtų, kelia asociacijas su mokykla iš serijos tamsta mokytoja, geriau papraščiau - tu  mirksiukas.gif

Na siaip tai as apie mamas visada pagarbiai atsiliepiu.Ir neuzsiplieskiu,o issakau savo nuomone,juk nereikia skaityti tarp eiluciu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2007 01 27, 21:49)
tokiu atveju Tau variantas - savas vaikas + svetimas tavo namuose

deja verysad.gif jau anksciau minejau,kad man tai nelabai geras ir saziningas budas pinigelius uzsidirbti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2007 01 28, 03:00)
deja  verysad.gif  jau anksciau minejau,kad man tai nelabai geras ir saziningas budas pinigelius uzsidirbti  ax.gif

Puikute nedramatizuojam, nedramatizuojam hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2007 01 28, 12:30)
Puikute nedramatizuojam, nedramatizuojam  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

as kaip visada labai rimtai smile.gif bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2007 01 28, 04:00)
deja  verysad.gif  jau anksciau minejau,kad man tai nelabai geras ir saziningas budas pinigelius uzsidirbti  ax.gif

kodėl? savo vaiką prižiūri ir svetimas kartu? kodėl nesąžiningas? mano draugė vesdavo savo vaiką pas tokią auklę... nuo metukų. jai atrodė labai geras variantas.
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2007 01 28, 13:08)
kodėl? savo vaiką prižiūri ir svetimas kartu? kodėl nesąžiningas? mano draugė vesdavo savo vaiką pas tokią auklę... nuo metukų. jai atrodė labai geras variantas.

cia jau kiekvieno tevelio pasirinkimas vesti ar ne. bet as nei vesciau nei priimciau smile.gif o tema tai ne paie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2007 01 28, 13:30)
Puikute nedramatizuojam, nedramatizuojam   hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Ale teisingai ir sakei,zmogus provokuoja.Geriau i gryna ora iseitu pasivaikscioti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 28 sausio 2007 - 12:41
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 01 28, 12:40)
Ale teisingai ir sakei,zmogus provokuoja.Geriau i gryna ora iseitu pasivaikscioti hihihi.gif

nu matai ji moka tai daryt, reiktų jai ne vaikus saugot, o į kriminalinę policiją eit dirbt arba į antstolius o tai žūsta talentas bigsmile.gif
Atsakyti
Ir kaip čia man tokia lietuviška patarlė prisiminė -
"Įleisk kiaulę į bažnyčią, tai ir ant altoriaus užlips..." (ar kažkaip panašiai)
Na, panašu, kad šioje temoje ji jau labai artima teisybei darosi...
Regis, darbdaviai labai Puikute pasitiki, o ji tiesiog piktnaudžiauja tų žmonių geraširdiškumu. Na ir auklė...
O šiaip, Puikute, jūsų minimas PC, rodos, turėtų būti suprantamas kaip personalinis arba ASMENINIS kompiuteris - kažkaip jau reiktų turėt supratimą nelįsti į svetimo žmogaus kompiuterį, juolab į darbdavio blink.gif Na man tai nesuvokiama...
Atsakyti
QUOTE(eglute555 @ 2007 01 28, 23:05)
O šiaip, Puikute, jūsų minimas PC, rodos, turėtų būti suprantamas kaip personalinis arba ASMENINIS kompiuteris - kažkaip jau reiktų turėt supratimą nelįsti į svetimo žmogaus kompiuterį, juolab į darbdavio  blink.gif  Na man tai nesuvokiama...

turiu leidima naudotis,o tarp kitko jame is savo siuksliu palieku, nes esant reikalui darbe rasau mokslam reiakalnigus darbus bigsmile.gif beja savo auklei irgi leidau namuose esamciu kompu naudotis nekeldama jokiu problemu schmoll.gif
Atsakyti
Po tokio pasiskaitymo auklės į savo namus ko gero neįsileisiu doh.gif , nors žinoma jų visokių būna, bet atėjus į svetimus namus reikėtų jaust ribas
Atsakyti