Įkraunama...
Įkraunama...

Velykos

Nu fantastika thumbup.gif thumbup.gif tas buteliukas tai tikrai gražiai atrodo pabandysiu blush2.gif ir aš su vaikiukais pasigamint kažką panašaus tikiuosi už minčių kopijavimą nesupyksit blush2.gif blush2.gif bet tas buteliukas su žiedeliais tikrai gerai atrodo ir vaikai labai apsidžiaugs lotuliukas.gif lotuliukas.gif galėdami sudėti savo margintus margučius į tokį spalvotą medį. Jiems labai patinka dažyti kiaušinius tai vis laukia ir klausia doh.gif kada gi galėsim dažyt kiaušinius.
Štai įmesiu nuoroda jei kam įdomu pažiūrėkit. Pernykščiai kiaušiniai kurie vis dar kaba sekcijoje ant dramblio labai stipriai nepeikit nes čia jie patys dažė nors man jie labai mieli ir gražūs mama tik juosteles suvėrė blush2.gif
Vaiku kiaušinukai

Na šiemet jau reikia kibti į darbus ir puošti namus Vėlykinėm dekoracijom
Atsakyti
Įvairiausių idėjų smile.gif

http://www.kidsweb.d...ern/ostern.html


Smagi avytė iš popcorn'ų thumbup.gif biggrin.gif

http://www.kidsweb.d...waffellamm.html


user posted image
Atsakyti
QUOTE(lempute- @ 2006 03 16, 15:00)
Oliziukas, ingridziuks, tai i pedkelnes dali prikistos dregnos pjuveno, i jas paseta zolyte, padarytos ausyte, nosyte, burnyte ir t.t. Tada zolyte suzaliuoja ir gaunasi plaukai...
http://www.lindal-in...leryOct2004.htm cia pateiktas pavyzdys, kaip atrodo oliziukas...


Galima ji pasidaryti namuose arba kartais buna pirkti Maximoj esu maciusi..


Labai patiko ši idėja, todėl iškelia visoms, kad nereikėtų ieškot smile.gif

http://www.lindal-in...s2/Oct04053.jpg


 i 
Pratrinu temą, kur neveikia nuorodos ar atsakymas vien pagyros, smailikai. Taip sutaupysim laiko ieškant idėjų.
Atsakyti
user posted image

user posted image

Šaltinis


Daugiau velykinių grožių.
user posted image

user posted image
Šaltinis

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image


nemažai minčių šiame forume smile.gif



Atsakyti
O tas velykinis medis su įvairiausiais pakabintais gražumynais toks žavingas wub.gif Tik aš tai kiaušinius pakabinčiau, o kitas dekoracijas- kiškius ir kitokius padarėlius tai pasodinčiau ant šakų, nes man jie pakarti taip nelabai gerai atrodo. Per kalėdas ant eglutės aš ir angelėlius pasodiniu ant šakų, o ne kabinu, nors ten yra prie kaklų pritaisytos virvutės...
Atsakyti
Na, prieš kelis metus bandžiau pati pasigaminti verbą, tai galiu ir papasakot kaip daryti. Taigi, pasiimi pagaliuką ir jo viršuje pririši kokių gražių smilgų- tai bus viršūnėlė. Tada prie tos vietos, kur šias smilgas pririšai, aukštyn kojom už viršūnėlių pririši kitokių smilgų. Aukštyn kojom, nes paskui tas smilgas nuleidi ir pririši padarydama kilpeles- tai viršutinė verbos eilė. 2 eilė- pririši kokių gražių gėlyčių. 4 eilė- kaip ir viršutinė (darai kilpeles). Ir taip toliau. Na, gal aiškiai nupasakojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 08 kovo 2008 - 10:16
O aš maksimoje mačiau nertų vąšeliu lėkščių po dešimt litų- man labai patiko- ypač baltos- reiks nusipirkti margučiams sudėti- nes pati nerti neturiu kanytrybės, o šiemet norėjau daugiau tradicinių velykų, be "kičo"... Aišku maksima autentiškais dalykai neprekiauja, ir kičą aš visai mėgstu, nes jis linksmas kaip žaidžiantis vaikas, o per šventes norisi linksmumo, bet noriu šiemet tokio nekičiško kičo- visokių nertų dalykų, jokio plastiko ir lipdukų, ir t.t.

Kaip tingisi nusivilkti iki maximos tų lėkščių... paskui gali nelikti, bet eksperimentuoju su želė tortais, tai labai privargau..


Ech tos šventės- kasmet sakau, kad šiemet darysiu taip kad nepavargčiau, kad neateitų nusivylimas, jog tiek ruošiausi ir vis tiek visko nespėjau ar nepadariau kaip planavau, bet neišeina taip... Gal kada išmoksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 08 kovo 2008 - 16:12
O, beje, grįžtant prie temos, dėl margučių marginimo- labai sėkmingai galima marginti su kepimo folija- prikarpyti ar priplėšyti gabaliukų iš jos, prisukti gyvatėlių ir jas suploti, ir visa tai dėti ant kiaušinių, aprišti nailonine kojine , dar galima dėti visokių žolelių kartu, svogūnų lukštų ir t.t.- ir virti- tos vietos, kur buvo folija- nenusidažo- prieš dedant foliją reikia ją paglamžyti, tada gaunasi kaip batika... Aš taip darau ant rudų kiaušinių, arba galima ant jau padažytų geltonai, ar pan., kad raštai gautųsi ne balti.. Taip pat panašiu principu galima naudoti ir celofaną- aš naudoju tokį, kuris skirtas konditerijai- tada galima drąsiai valgyti. O jei nevalgysi- tinka bet koks. Labai linksmas būdas smile.gif

Dar labai fainai gaunasi , kai apdedi kiašinį smulkiomis dirbtinėmis gėlytėmis, apriši nailonine kojine, ir verdi dažuose- labiausiai tinka tokios ramunėlių tipo gėlytės, kad gautųsi ne blynas, o tokie aiškiai atskirti lapeliai- gėlytė atsispaudžia ant kiaušinio- ta vietan kur ji buvo nenusidažo, arba nusidažo blyškiau- pavasarį ne visada rasi didelį pasirinkimą gėlyčių - tik žibutės, bet jos man kažkaip neatsispaudžia- gal nuverda, ar ką- o be to ne visada spėji prisirinkti, reikia vietas žinoti- o smulkios dirbtinės gėlytės visada lengvai gaunamos parduotuvėse, tik svarbu, ad būtų iš tiesų smulkios, ir ne pilnavidurės, o lapeliai tokie aiškiai atskirti vienas nuo kito- nes priešingai gaunasi blynas.. Ir dar galima dirbtinius žiedlapiu naudoti visokius, ir lapus- jie patikimi, nes nenuverda, neužsidažo plotai po jais- žodžiu patikima, ir galima įdomių rasti formų, nes kartais gamta tokiu metu mažai ką gali pasiūlyti, o ir laiko ne visda yra klaidžioti po laukus ir tarp supuvusios žolės kažko ieškoti..

Beje, žiedus reikia nimti nuo kotų, kai kuriuos žiedus reikia paardyti, išardyti, jei jie pilnavisuriai, išimti viduriuką, kad būtų kiauras- tada gerai priglunda ir gražiai atsispaudžia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 08 kovo 2008 - 16:51
[quote=svytejimas ezero dugne,2008 03 08, 18:22]
labai sėkmingai galima marginti su kepimo folija ...
Puikus pasiūlymas bigsmile.gif Būtinai pabandysim. Dar velykinėms dekoracijoms siūlau pasigaminti pavasarinį kilimėlį ar pagalvėlę iš tokių susuktų burbuliukų. Čia bandžiau sudėti taip, bet galima ir sudėti gražias gėlytes.
user posted image
Žadu pasidaryti kilimėlį pagal tokią schemą. Būtų puikus namų papuošimas- tokios pavasariškos spalvos biggrin.gif
user posted image
O čia kaip pasigaminti tokius rutuliukus. Aš naudoju tokius vidutinius, gana purius siūlus, nes su plonais ne tas vaizdas. Tokiems reik kuo storesnių.
http://i025.radikal....1dd37c00d14.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 08 kovo 2008 - 17:23
Na, nežinau, man tai neblogai matosi ekrane. Rodau paveiklėlį, kuris mane sužavėjo. kai tokius kilimėlius pamačiau, tai negalėjau atsispirt pabandyti tokius. Tikiuos gerai matysis.
user posted image
Atsakyti
4u.gif

Giminaitė jau atvežė pasiuvus vištaitę margučiams perėt biggrin.gif , atrodo va taip ax.gif , pakeli sparnelį ir išsitrauki savo margutį thumbup.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti