Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

Nuo vaikystės turiu "defektą"(bent jau man taip atrodo),nes turiu strazdanų,bet tik ant veido.Plaukai-ne ugniniai,kaip pagal visus kanonus turėtų būti,o normalūs, "lietuviškai" pilkšvi.Kai buvau pirmokiukė-kelios stazdanos ant veido atrodė tikrai simpatiškai.Bet augant jų daugėjo.Visi ramino-sulauksi 30m ir jos dings.Deja,nedingo.Be krempudros-nė žingsnio.Tikrai kompleksuoju ir žinau,kad be reikalo,nes aplinkiniai sako,kad tai priduoda žaismingumo(o aš galvoju,kaip jūs kalbėtumėt,jei patys būtumėt strazdanoti??) tongue.gif
O kompleksą (totalų) įvarė dar mokykloj,kai paklausė:"o strazdanos neužkrečiamos? ohmy.gif "Pasijaučiau,kaip raupsuotoji".
Kaip jūs maskuojat strazdanėles?Gal balinat?
Ir kaip jaučiasi jūsų vaikas,turintis strazdanų?
Atsakyti
Man grazu...Nosyte su tashuciais boruzele primena.Gal todel man strazdaneles ir patinka rolleyes.gif

Nors pati ju neturiu,neprieshtarauciau,kad atsirastu
Atsakyti

rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manu: 08 balandžio 2004 - 12:52
As niekada neturejau strazdanu. Bet dabar truputi turiu ant nosytes tongue.gif Manau, kad jos atsirado man nuo soliariumo. Bet kazkaip idomiai gaunasi, nes jos man matosi tik tada , kai bunu truputi idegus. O kai arba visai neidegus, arba normaliai idegus - nesimato. Nieko as joms nedarau, nes pas mane ju labai mazai. Jeigu butu daug - butu negrazu. Ir vyras mane kai islenda strazdaneles vadina strazdanose laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Jamaika @ 2004 01 14, 09:34)
Jeigu butu daug - butu negrazu. Ir vyras mane kai islenda strazdaneles vadina strazdanose laugh.gif

Man irgi negražu sad.gif ,ypač kai patraukia per dantį:"gal per tarką deginais?" dry.gif Bet močiutė visada paguosdavo-žmonės be rankų,be kojų gyvena,o čia-strazdanos... huh.gif bet vistiek diskomfortas unsure.gif
Atsakyti
Ziurint kaip kam atrodo daug rolleyes.gif Man daug - tai kai strazdanu yra ant viso veido, ne tik ant nosies. O kai tik ant nosytes - grozio tikrai negadina tongue.gif
Atsakyti
turiu ir aš strazdanas, ir nemažai ypač vasarą, bet jokio diskomforto nejaučiu wink.gif , o jei kas pratraukia per dantis, duodu atgal biggrin.gif . UŽTAT IR VADINA MUS SAULĖS VAIKAIS thumbup.gif , ir mano diedui patinka - kartais ryžyku vadina rolleyes.gif . Dažnai vartoju priežodį: o, ką aš ryža? biggrin.gif , TUOMET LABAI GERA REAKCIJA VISŲ laugh.gif laugh.gif laugh.gif .
Atsakyti
O pas mane nedaug strazdaneliu yra ant nosies ir aplink:)Bet taip graziai..Anksciau labai gedindavausi, bandziau naikinti, bet dabar man jos labai patinka, - veida atjaunina, atrodo truputi vaikiskai ir zaismingai thumbup.gif
Atsakyti
Turiu ir aš tų saulės bučinukų pamėtytų ant viso veido,bet taip esu prie jų pripratus,kad jokio diskomforto nejaučiu,net pati jų nepastebiu,kažkai atrodo natųralus dalykas man jos.Niekada nesu gavusi nei komplimento,nei kokios pašaipos iš kitų dėl jų thumbup.gif
Atsakyti
o man strazdaneles yra visai grazu. as ju beveik neturiu, bet va yra kelios drauges, kurios strazdanu turi sociai, o ypac vasara... tongue.gif ir visai grazu, tik nereik bandyt storu pudros sluoksiu ju paslept, nes tada tai jau kazkas is fantastu burelio gaunasi... laugh.gif
Atsakyti
Strazdanos negrazu,bet ka padarysi jeigu turi.Pas mane yra ant nosies,bet per daug nekreipiu demesio ,ypac jos isryskeja vasara. g.gif
Atsakyti
QUOTE (elija @ 2004 01 14, 12:04)
,ypač kai patraukia per dantį:"gal per tarką deginais?" dry.gif

Nu cia tai negirdejau! Nors bendrai as ne starzdanota, gal del to... rolleyes.gif

Bet klausimukas tai labai juokingas! laugh.gif

O siaip man starzdaneles visai patinka, aisku, kai per daug, gal ir nera labai thumbup.gif , bet kiekvienas turi kazkokiu defektu... sad.gif
Atsakyti