Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

Kaip dazniausiai gyvenime buna kas turi-tas nenori, kas neturi - tas nori strazdaneliu. Mano geriausios drauges veidukas buvo labai strazdanotas ir ji del to labai kompleksavo. Bet tada ji naudojo toki rusiska krema is tubeles nuo strazdanu! Ir dabar gal tik viena kita strazdanele likus ir tai jau abejoju. Jei labai reikia galiu paklausti to kremo pavadinimo.Tik idomu ar jo dar butu pirkti mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(brit @ 2005 03 14, 13:01)
Bet tada ji naudojo toki rusiska krema is tubeles nuo strazdanu! Ir dabar gal tik viena kita strazdanele likus ir tai jau abejoju. Jei labai reikia galiu paklausti to kremo pavadinimo.Tik  idomu ar jo dar butu pirkti mirksiukas.gif                g.gif

Reikia ax.gif
Atsakyti
Aš irgi turių strazdanėlių,bet dabar kažkaip jos nesimato g.gif labiau išryškėja tikriausiai vasarą,kai saulė sviečia.Dar turiu strazdanelių ant rankos peties,nors nežinau ar galima tai pavadinti strazdanėlėmis g.gif .Tiesiog kartą persikaitinau saulėje ir po to jos atsirado,na man tai didelių problėmų nekelia tongue.gif Kiek pastebejau filmuose ypač tuose kurie filmuojami šiltuose kraštuose dažnai rodomos aktorės su strazdanėlėm ant kūno.
mano manumų nereikėtu dėl to labai jaudintis,žinoma kiekvienam savaip,kas patinka vienam gali nepatikti kitam.
Atsakyti
Mano strazdanos tokios grazios biggrin.gif as neisivaizduoju save be ju o jas be saves biggrin.gif tongue.gif .Visi draugai ir kiti sako kad tai labai grazu,kad saule myli biggrin.gif mirksiukas.gif Su strazdanom ilgiau veidas atrodo jaunatviskas, tik piusai biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif Gal vienas mazas minusiukas, su laiku jos pabega nuo veido ant kuno :unsure:Bet vistiek tai irgi grazu, mano mama iki siol labai grazi ir jauna ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksna: 14 kovo 2005 - 20:02
QUOTE(brit @ 2005 03 14, 15:01)
Kaip dazniausiai gyvenime buna kas turi-tas nenori, kas neturi  - tas nori strazdaneliu. Mano geriausios drauges veidukas buvo labai strazdanotas ir ji del to labai kompleksavo. Bet tada ji naudojo toki rusiska krema is tubeles nuo strazdanu! Ir dabar gal tik viena kita strazdanele likus ir tai jau abejoju. Jei labai reikia galiu paklausti to kremo pavadinimo.Tik  idomu ar jo dar butu pirkti mirksiukas.gif                g.gif

Labai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
as ir turiu ta "laime" o atsirado nuo soliariumo matyt per daug ji pamegau ir dabar jau kokius gerus 5 metus ju turiu o taip nekenciu cry.gif
Atsakyti
o as ir truputuka ju turiu ant weiduko ir man laaaaabai patinka,ir berniukui taip pat wub.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu strazdaniukių, bet dabar jų dar nesimato jos tik kai saulutė pradeda šviesti išlenda bigsmile.gif Tai va, o šiaip man tai gražu tongue.gif bet dėl skonio juk nesiginčiajama biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As turiu ant veido beweik viso ir labai nepatinka...

Prasau, pasiulykit kremu arba budu kaip sumazinti ar isnaikinti strazdanas verysad.gif
ei zinote kokiu kremu, tay prirasykite ir mazdaug kainas....
aciu smile.gif
Atsakyti
As irgi turiu strazdanu ant veido, nors plaukai pilkos spalvos ir kitur strazdanu taip pat nera. Irgi galvojau, kad su amzium jos isnyks, bet kaip matau, turbut jos jau visam gyvenimui : ) Bet as apie jas visai negalvoju, man jos netrukdo ir niekas is manes del ju nesijuokia. Ziema strazdanu buna daug maziau, o vasara tai stipriai islenda. Strazdanos tai nieko, bet nestumo ant kaktos atsirado pigmentine deme, kurios ziema beveik nematyti, bet kai tik pasviecia saule, is karto islenda. Galvojau, kad po gimdymo ta deme isnyks, bet va jau vaikui tuoj bus 3 metai, o ta deme net nemano isnykti. Tai va del tos demes truputi kompleksuoju, todel vasara niekada nedeginu veido, stengiuosi visada kepure uzsidet ar dar kazkaip saugoti veida nuo saules. Kosmetologe patare ta deme trinti citrinu sultimis, o vasara sutrinti petrazoles ir irgi vis patrinti ta deme. Sios medziagos balina oda, taigi manau, kad galima bandyt taip ir strazdanas isbalinti. Nors man net tokia mintis nekilo, kad balinti strazdanas.
Atsakyti
O man mano strazdaneles nekliuna ir niekad del ju nekompleksavau. Tiesa, strazdanotas mano tik veidas. smile.gif Netgi malonu, kai kas nors pavadina "strazdanele" ax.gif Niekad nesistengiau ju balinti ar kitaip bandyti ju atsikratyti. I soliariumus nevaikstau, todel strazdanos isryskeja tik gavusios pirmos saulutes spinduliu smile.gif
Atsakyti
Man strasdaneles grazu thumbup.gif Tik jos turi buti neryskios,turiu keleta ant veido,bet ant manes jos kazkaip nelimpa,o vat ant kitu lb grazu ax.gif
Atsakyti