Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

Nu man tai grazu!!!
Pavasari ant nosies tik prisitaskuoja biggrin.gif Niekada specialiai neslepiau. Patinka atrodyt mazvaike tongue.gif

Pas zmones visa nugara ir krutine taskuotos buna ir pas artistkas visokias, ir vaiksto sau su dekoltuotom suknelem. Bet cia jau skonio reikalas.
Papildyta @ [mergetime]1082838858[/mergetime]
gal per tarką deginais?

thumbup.gif thumbup.gif
Niekad negirdejau, bet labai juokinga biggrin.gif
Atsakyti
O as stazdanota... rolleyes.gif Bet prie stazdanu esu taip pripratus, kad ir pamirstu, kad jas turiu. Tik kartais prisimenu. Bet pas mane ne tik nosis, stazdanomis nusetas ir veidukas biggrin.gif Plaukai ne ryzi, blakstienos labai juodos smile.gif Tai gal del to daug kas ir sako, kad man strazdanos atrodo originaliai. Mazesne bandziau kazka daryti (balinti), bet paskui supratau, kad tai kova su vejo malunais, nes pas mane igimta (tevo vaikysteje ugniniai plaukai kaip sviesoforas is tolo sviesdavo) biggrin.gif
Esu girejusi pora labai graziu komplimentu del strazdaneliu: vaikysteje mokyklos rubininke pamacius mane pasake "kokia is pieno plaukus mergaite". O jau suaugus, pries kelis metus vienas rezisierius visai atsitiktinai mane pamates net suktelejo "kas gi tokiu graziu geliu ant sios pievos pasejo" (suprask pieva veidas, geles stazdanos) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai buvo graziausias komplimentas apie str,. mano ausims rolleyes.gif wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malina: 26 balandžio 2004 - 10:59
QUOTE (Evelin @ 2004 04 24, 12:42)
Strazdanos negrazu,bet ka padarysi jeigu turi.Pas mane yra ant nosies,bet per daug nekreipiu demesio ,ypac jos isryskeja vasara. g.gif

Nu cia labai jau negraziai pasakei...strazdanos kaip tik labai grazu - as irgi strazdanota - isryskeja vasara ir ant nosies, ir ant peciu - ir ne trupucio i galva neimu. Vyras kaip tik nuo ju alpsta...
Supykau ant tokiu komentuotoju... mad.gif
Atsakyti
tongue.gif
QUOTE (mazule2 @ 2004 04 26, 10:58)
Nu cia labai jau negraziai pasakei...strazdanos kaip tik labai grazu - as irgi strazdanota - isryskeja vasara ir ant nosies, ir ant peciu - ir ne trupucio i galva neimu. Vyras kaip tik nuo ju alpsta...
Supykau ant tokiu komentuotoju... mad.gif

Ako cia pykti: vieniems negrazu, o kitus veza ir (kaip tavo vyras) alpsta. smile.gif svarbu, kad pacioms mums, strazdanems butu grazu tongue.gif Manau, tokiu, kuriems vis delto stazdanos patinka, dauguma wink.gif
O man, be to, ir paranku dar: nesimato kartais isiklusiu smulkiu spuogiuku tongue.gif tongue.gif tongue.gif Ant lygaus veido jie tikrai isrysketu. Del to man paauglystej drauges pavydedavo clap.gif
Atsakyti
Manau, kad tau elija tikrai nera ko kompleksuoti, nes strazdanos yra grazu. Man net grzios tos merginos, kuriu ne tik nosis strazdanota, bet ir visas kunas. Joa man atrodo, tokios mielos, labai savotiskos orginalios. thumbup.gif Manau, kad butent strazdanos ir isskiria is pilkos baltaodzio, nestrazdanuotoju minios clap.gif clap_1.gif Taip , kad dziaugis jomis. thumbup.gif wink.gif
Atsakyti
Mano veidelis tai labai strazdanotas ir ne tik vasara bet ir ziema. Bet man jos gyvenime tikrai niekada netrukde, niekada negirdejau kad jos man netiktu jomis beveik visi gyvenime sutikti mano vyrai labai zavedavosi, mano draugas tai tiesiog laukia pavasario kada jos paryskes. Jos tiesiog yra mano gyvenimo dalis. As ju nepastebiu kol negriztu gerai pasikaitinusi sauleje tada tikrai jau ne kaip atrodo, taciau veliau vel ju nematau. as pati sau esu grazi ir man gerai.
Atsakyti
Saulutei islindus, pasirode ir mano strazdaneles biggrin.gif O man taip dar graziau, jaunesne napijauciau (nors ir tokia esu) thumbup.gif Nieko nekainavo, o "naujai" atrodau clap.gif
Atsakyti
Mano dukrai greit bus 14 ir pavasari ji tampa strazdane,ziema beveik nesimato .Man grazu ,o ji kompleksuoja ,tenka pirk krema nuo stazdanu biggrin.gif
Bet tai nelabai padeda biggrin.gif
Man smagu taip vaikiskai ji atrodo ,noreciau kad tokia liktu dar ilgai wink.gif
Atsakyti
Nu as tai ryza ir strazdanota (vasara ypac, ziema ne beveik), bet saveskitokios neisivaizduoju, nezinau, manau, nei vienos strazdanos neatiduociau, man grazu, kazkaip tokia saulytes mylima jauciuosi, neisivariau jokio komplekso del to, pasiseke, niekad ir naikint nebandziau.
Atsakyti
na ash irgi strazdanota o plius dar nerealiai ryza biggrin.gif ,gal vaikystej kompleksavau,bet dabar smile.gif neaaaa,plius diedams patinka blush2.gif
Atsakyti
As taippat turiu strazdaneliu,o ypac jos pavasari ishryshkeja.Mano diedui labai patinka,jis sako, kad as saules nubuciuota.Pati irgi jokio komplekso nejauciu! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asilisa: 14 kovo 2005 - 12:49