vaisingo rudens, mielosios

QUOTE(Laukiu @ 2007 10 18, 13:19)
Grazu ziureti. Kas menesi po viena ir pastoja.

QUOTE(Erode @ 2007 10 18, 13:28)
Spali jau 2 ateina (burundu ir zajoncki) beje, labai gerai, kad nesinervini, as ne tave omenyje turejau ir istikruju, kuo daugiau geru emociju.

O ir aidai jau bresta

sveikos,
prisiduodu: tik ka gryzau po IUI - vyro paruosta sperma ne ka pagerejo - nuo 7 iki 8mlj
, ovuliacija lyg ir dar neivykus. Dziaugiuosi, jog neteko vel patirti to znybiancio skausmo kaip per 1IUI.
tikiuosi ir laukiu...
Laukiu, pas mus V problemos, "M&V"klinika
prisiduodu: tik ka gryzau po IUI - vyro paruosta sperma ne ka pagerejo - nuo 7 iki 8mlj

tikiuosi ir laukiu...
Laukiu, pas mus V problemos, "M&V"klinika
Burundu, mes jau susirinke...Jau man vidurius paleido is to strioko
Papildyta:
[quote=RositaK,2007 10 18, 14:38]
sveikos,
, ovuliacija lyg ir dar neivykus. Dziaugiuosi, jog neteko vel patirti to znybiancio skausmo kaip per 1IUI.
tikiuosi ir laukiu...
Kai jau viskas padaryta, tik leliuko sprendimo liko laukti...Taip norisi, kad pas visas pasiliktu
Papildyta:
[quote=RositaK,2007 10 18, 14:38]
sveikos,

tikiuosi ir laukiu...
Kai jau viskas padaryta, tik leliuko sprendimo liko laukti...Taip norisi, kad pas visas pasiliktu

Mergaitės- STEBUKLAS
Mano HCG- 323
Rankos- kojos dreba- bėgu pirkt duphastono ir meldžiuosi, kad viskas būtų gerai...

Rankos- kojos dreba- bėgu pirkt duphastono ir meldžiuosi, kad viskas būtų gerai...
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 14:46)
Mergaitės- STEBUKLAS
Mano HCG- 323

bek bek tik nesijaudink

aikom kumstelius
nors nieko as tuose hcg skaiciukuose nesigaudau
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 13:46)
Mergaitės- STEBUKLAS
Mano HCG- 323

aš sakiau, kad užderės

džiaugiuosi už kiekvieną sėkmę labai labai (ypač, kur vyriškio problemos)

taip ir toliau, įrodinėkime visiems, kad stebuklų būna

Mergaitės- STEBUKLAS
Mano HCG- 323

stebuklas ivyko!!!!sveikinu

Mergaitės- STEBUKLAS
Mano HCG- 323

[quote=burundu,2007 10 18, 14:46]Mergaitės- STEBUKLAS
Mano HCG- 323
Burundu
kaip tave myliu ir sveikinu......Stebukle tu musu.....matai atsipalaidavai ir gavosi

kaip tave cia i sarasa irasius
gal parasyti, kad atsipalaidavo po IUI ir gavosi

Burundu

kaip tave cia i sarasa irasius

Mergaitės- STEBUKLAS
Mano HCG- 323

Sveikinu labai