Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

vaisingo rudens, mielosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 18, 13:19)
vaisingo rudens, mielosios 4u.gif

Grazu ziureti. Kas menesi po viena ir pastoja.
4u.gif Gal spali daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2007 10 18, 13:28)
Grazu ziureti. Kas menesi po viena ir pastoja.
4u.gif Gal spali daugiau?

Spali jau 2 ateina (burundu ir zajoncki) beje, labai gerai, kad nesinervini, as ne tave omenyje turejau ir istikruju, kuo daugiau geru emociju. lotuliukas.gif
O ir aidai jau bresta lotuliukas.gif bus 3.
Atsakyti
sveikos,
prisiduodu: tik ka gryzau po IUI - vyro paruosta sperma ne ka pagerejo - nuo 7 iki 8mlj doh.gif , ovuliacija lyg ir dar neivykus. Dziaugiuosi, jog neteko vel patirti to znybiancio skausmo kaip per 1IUI.
tikiuosi ir laukiu...

Laukiu, pas mus V problemos, "M&V"klinika
Atsakyti
Burundu, mes jau susirinke...Jau man vidurius paleido is to strioko
Papildyta:
[quote=RositaK,2007 10 18, 14:38]
sveikos,
prisiduodu: tik ka gryzau po IUI - vyro paruosta sperma ne ka pagerejo - nuo 7 iki 8mlj doh.gif , ovuliacija lyg ir dar neivykus. Dziaugiuosi, jog neteko vel patirti to znybiancio skausmo kaip per 1IUI.
tikiuosi ir laukiu...

Kai jau viskas padaryta, tik leliuko sprendimo liko laukti...Taip norisi, kad pas visas pasiliktu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaitės- STEBUKLAS bigsmile.gif Mano HCG- 323 blink.gif blink.gif blink.gif
Rankos- kojos dreba- bėgu pirkt duphastono ir meldžiuosi, kad viskas būtų gerai...
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 14:46)
Mergaitės- STEBUKLAS  bigsmile.gif Mano HCG- 323 blink.gif  blink.gif  blink.gif
Rankos- kojos dreba- bėgu pirkt duphastono ir meldžiuosi, kad viskas būtų gerai...

bek bek tik nesijaudink smile.gif
aikom kumstelius
nors nieko as tuose hcg skaiciukuose nesigaudau
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 13:46)
Mergaitės- STEBUKLAS  bigsmile.gif Mano HCG- 323 blink.gif  blink.gif  blink.gif

aš sakiau, kad užderės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
džiaugiuosi už kiekvieną sėkmę labai labai (ypač, kur vyriškio problemos) 4u.gif
taip ir toliau, įrodinėkime visiems, kad stebuklų būna smile.gif
Atsakyti

stebuklas ivyko!!!!sveikinu 4u.gif
Atsakyti

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=burundu,2007 10 18, 14:46]Mergaitės- STEBUKLAS  bigsmile.gif Mano HCG- 323

Burundu clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yess.gif yess.gif yess.gif yess.gif kaip tave myliu ir sveikinu......Stebukle tu musu.....matai atsipalaidavai ir gavosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kaip tave cia i sarasa irasius g.gif g.gif gal parasyti, kad atsipalaidavo po IUI ir gavosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 18 spalio 2007 - 12:54

Sveikinu labai wub.gif Patinka man tokios stebuklingos istorijos 4u.gif
Atsakyti