Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 15:30)
Pirmo IUI rezultatas niekaip negali būti, nes tada irgi dariausi HCG...O, kad stebuklas, tai aš ir pati sakau...2 mln/ml...kur tai matyta... doh.gif
Šiaip įtariu, kad pas mane 2 folikulai buvo subrendę, nes labai abu šonus skaudėjo...tai gal čia folikulų kiekybė "sužaidė"...

pas tb 2 milijonai mililitre cia be adrorojimo???ar kaip ar as kazko nesupratau
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 10 18, 14:34)
pas tb 2 milijonai mililitre cia be adrorojimo???ar kaip ar as kazko nesupratau

Taip. Po apdorojimo- 3 mln/ml.
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 15:38)

vajeetus.
mane tai nezmoniskai ikvepia
Atsakyti
Burundu, stebuklas ivyko clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif jauciuosi taip, kaip pati buciau nestuke.gif , tokia laime paeme, kad norisi rekti yu.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 13:38)

Reiskias 28 mln/ml nera blogai tongue.gif
Atsakyti
Burundu,aukse,nu tu tai tikrai stebuklas thumbup.gif Blyn,net ašaros pašoko mirksiukas.gif Baisiai džiaugiuosi.Sėkmingai ir laimingai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 10 18, 14:43)
Burundu,aukse,nu tu tai tikrai stebuklas thumbup.gif Blyn,net ašaros pašoko mirksiukas.gif Baisiai džiaugiuosi.Sėkmingai ir laimingai nestuke.gif

Ačiū, mergaitės...Dabar ne kiek bijau pati nusivilti, bet kiek JUS apvilti...
Sėkmės MUMS visoms nestuke.gif
Atsakyti
gerai, kad MB ne pavyduolis, o tai tikrai tokiais stebuklais kvepia bigsmile.gif

QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 14:30)
Pirmo IUI rezultatas niekaip negali būti, nes tada irgi dariausi HCG...O, kad stebuklas, tai aš ir pati sakau...2 mln/ml...kur tai matyta... doh.gif
Šiaip įtariu, kad pas mane 2 folikulai buvo subrendę, nes labai abu šonus skaudėjo...tai gal čia folikulų kiekybė "sužaidė"...
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 18, 15:49)
gerai, kad MB ne pavyduolis, o tai tikrai tokiais stebuklais kvepia  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif stebukalas, cia stebukas
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 18, 14:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif stebukalas, cia stebukas

Garantuoju...nes į kitą diedą net gašliai pažiūrėti nedrįstu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 14:46)
Ačiū, mergaitės...Dabar ne kiek bijau pati nusivilti, bet kiek JUS apvilti...
Sėkmės MUMS visoms  nestuke.gif

Burundu,kai jau tavo toks HCG,tai mes jau karščiausia palaikymo komanda lotuliukas.gif Mes tik pasidžiaugsim tavo ir bet kurios kitos,ištrūkusios iš to užburto rato,sėkme thumbup.gif Kada leisi ant tavo kėdės pasėdėt? drinks_cheers.gif

Aha,pažiūrėt į kitą ji nedrįsta lotuliukas.gif nebent jei aplink tyrai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švilpa: 18 spalio 2007 - 13:57
QUOTE(Švilpa @ 2007 10 18, 14:56)
Burundu,kai jau tavo toks HCG,tai mes jau karščiausia palaikymo komanda lotuliukas.gif Mes tik pasidžiaugsim tavo ir bet kurios kitos,ištrūkusios iš to užburto rato,sėkme thumbup.gif Kada leisi ant tavo kėdės pasėdėt? drinks_cheers.gif

Aha,pažiūrėt į kitą ji nedrįsta lotuliukas.gif nebent jei aplink tyrai...

Pasirodo tada, kai meetinomės, jau buvau "užkibusi", tai gal užkratą jau paleidau...
P.S. Aš galiu bilekada...
Atsakyti