Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Burundu, na tu duodi, moterie 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai burundu na tikri stebuklai. 4u.gif O del aidos palauksim bet manau sveikinsim.sako kad krutine pajautreja ir skauda jau kelios dienos po pastojimo o jeigu tu dar nesistimuliavai ir negeri dufastono tai tikrai manau spali jau turesim 3 nestukes. Man tai ir siaip visada pries mmm krutine skauda o dabar dar geriu dufastona,tai viskas cia nuo jo o be to yra ir labiau skaudeje nei dabar nes dabar galiu leisti ir ant pilvo guleti,skauda tik truputi,o testuko sakiau nedarysiu iki tikrosios mmm dienos,gana jau prisidarinejau vos ne kiekviena men,taip kad ir is sios IUI daug nesitikiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakaro_zvaigzde: 18 spalio 2007 - 12:57
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 13:46)
Mergaitės- STEBUKLAS  bigsmile.gif Mano HCG- 323 blink.gif  blink.gif  blink.gif
Rankos- kojos dreba- bėgu pirkt duphastono ir meldžiuosi, kad viskas būtų gerai...

burundu, tavo hcg pats geriausias pasaulyje!!!!!!!
siaubas, graudulys koks tai apėmė, fantastika, kai vyksta tokie stebuklai...
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 12:46)
Mergaitės- STEBUKLAS  bigsmile.gif Mano HCG- 323 blink.gif  blink.gif  blink.gif
Rankos- kojos dreba- bėgu pirkt duphastono ir meldžiuosi, kad viskas būtų gerai...

yahoo.gif sveikinu, na ir dienele, na ir naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 18, 14:56)
sveikinimai burundu na tikri stebuklai. 4u.gif O del aidos palauksim bet manau sveikinsim.sako kad krutine pajautreja ir skauda jau kelios dienos po pastojimo o jeigu tu dar nesistimuliavai ir negeri dufastono tai tikrai manau spali jau turesim 3 nestukes. Man tai ir siaip visada pries mmm krutine skauda o dabar dar geriu dufastona,tai viskas cia nuo jo o be to yra ir labiau skaudeje nei dabar nes dabar galiu leisti ir ant pilvo guleti,skauda tik truputi,o testuko sakiau nedarysiu iki tikrosios mmm dienos,gana jau prisidarinejau vos ne kiekviena men,taip kad ir is sios IUI daug nesitikiu.

na bent jau man asmeniskai kartais nuo vidurio ciklo ima skaudet krutine ir skauda 2 savaites mazdaug be jokiu nestumu
linkiu kad Aidai butu kitaip zinoma bet nemanau kad imanoma...juk kiausinelis jei ir apsivaisino tai tikrai dar nesiimplantavo
o jei nebuvo implantacijos ir jis keliauja tai negali ga,mintis jokie nestumo hormonai
Atsakyti

clap.gif clap.gif galėsim abi kartu laukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 18, 12:56)
sveikinimai burundu na tikri stebuklai. 4u.gif O del aidos palauksim bet manau sveikinsim.

Na baikit, as tik pasidalinau savo pojuciais, cia turbut pati ir isikalbejau sau, kad skaudetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2007 10 18, 15:08)
Na baikit, as tik pasidalinau savo pojuciais, cia turbut pati ir isikalbejau sau, kad skaudetu doh.gif

gal ir neisikalbejai smile.gif
hormonai kartais pasidykauja smile.gif 4u.gif
Atsakyti
aš gal čia juokingai nuskambėsiu, bet paklausiu... Pachiros gyd paskatinta, Burundu, o čia negalėjo būti praeito ciklo rezultatas ax.gif biggrin.gif
nu 7mln jau stebuklas, o tavo tai visai jau būtų kosmosas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 10 18, 13:01)
na bent jau man asmeniskai kartais nuo vidurio ciklo ima skaudet krutine ir skauda 2 savaites mazdaug be jokiu nestumu
linkiu kad Aidai butu kitaip zinoma bet nemanau kad imanoma...juk kiausinelis jei ir apsivaisino tai tikrai dar nesiimplantavo
o jei nebuvo implantacijos ir jis keliauja tai negali ga,mintis jokie nestumo hormonai

lotuliukas.gif Tai as ir sakau, vitaminu man turbut truksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 18, 14:10)
aš gal čia juokingai nuskambėsiu, bet paklausiu... Pachiros gyd paskatinta, Burundu, o čia negalėjo būti praeito ciklo rezultatas  ax.gif  biggrin.gif
nu 7mln jau stebuklas, o tavo tai visai jau būtų kosmosas  blush2.gif

Pirmo IUI rezultatas niekaip negali būti, nes tada irgi dariausi HCG...O, kad stebuklas, tai aš ir pati sakau...2 mln/ml...kur tai matyta... doh.gif
Šiaip įtariu, kad pas mane 2 folikulai buvo subrendę, nes labai abu šonus skaudėjo...tai gal čia folikulų kiekybė "sužaidė"...
Atsakyti

SUPER!!! kazkaip ana diena ir perbego mintis---paskaiciau stimuliacijos be IUI skyreli--ten iskart 3 nestuke.gif , paskui IVF - nuo pirmadienio su gerom naujienom... nestuke.gif nestuke.gif Na, galvoju---dabar IUI mergaiciu eile!! lotuliukas.gif Ko ne ragana? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dabar Laukiu eile mirksiukas.gif
Atsakyti