Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

nu jau zaunijat moterytes apie bile ka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Su jumis linksma,

Varau namo i meeta su vyru lotuliukas.gif Gero ir vaisingo visoms savaitgalio, prisijungsiu tik pirmadieni darbe. 4u.gif
Atsakyti
[quote=tarškaliukas,2007 10 19, 17:40]
teisingai - O svarbesnis reikalas nei komadiruotė lotuliukas.gif o aš visad už meetus, tik kad tolokai aš nuo jūsų visų 4u.gif bet mintimis visad su jumis biggrin.gif

na, dėl vyro dresiravimo - ėmiausi technikos lotuliukas.gif sakiau tau neskaudės, man gali - tad, užuojautos man ir darbuojamės. hihihi.gif gal per grubiai aš jam ten paaiškinau maždaug : "čiakšt brakšt - ir viskas" lotuliukas.gif sėdėjo ir žiūrėjo ilgai žmogus į mane. doh.gif
[/quote

tu jau is pradziu jo negasdink...po truputi pratink lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 19, 17:53)
nu jau zaunijat moterytes apie bile ka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

rimtas cia skyrelis...ir problemos rimtos...sprendziam g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 19, 15:56)
rimtas cia skyrelis...ir problemos rimtos...sprendziam g.gif  g.gif  g.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif
smagu,nors ir rimtas skyrelis tongue.gif
Papildyta:
tiesa,sulaksciau pas daktaryte,tai sake dar mazuliukai kokie,reikia pirmadieni dar pasirodyti,tai jau kita savaitele manyciau skirs 2IUI,siaip tai nieko nesake,tai gal jokiu ten cistu nera.
tai ir vel buisiu laukime.....
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 19, 18:12)
biggrin.gif  lotuliukas.gif
smagu,nors ir rimtas skyrelis tongue.gif
Papildyta:
tiesa,sulaksciau pas daktaryte,tai sake dar mazuliukai kokie,reikia pirmadieni dar pasirodyti,tai jau kita savaitele manyciau skirs 2IUI,siaip tai nieko nesake,tai gal jokiu ten cistu nera.
tai ir vel buisiu laukime.....

o gonalio papildomai neskyre?

isvarau i kokteiliu vakareli, jau pradesiu apsilinet pries treciadieni lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 19 spalio 2007 - 16:33
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 19, 16:04)
Sveikos merginos 4u.gif  esu visiškai naujokė IUI reikaluose, tačiau nevaisingumo problemos jau kamuoja truputėlį ilgiau.
Po paskutinės diagnozės gyd. patarė IUI - taigi taip ir kraustausi be vietos aš "nesulaukiančioms gandro" skyrelyje lotuliukas.gif  doh.gif Pirmas skyrelis - PKS, vėliau stimuliacijų ir dabar atsikraustau į jūsų draugiškus namelius? Taip sakant į "kaimynkas" trinuos lotuliukas.gif Labai tikiuosi, jog priimsit ir paaiškinsit man viską apie IUI (gi reikia kaip nors vyrą tinkamai informuoti lotuliukas.gif kaip kažkas čia rašė, jog atostogų po pirmos IUI neišeitų lotuliukas.gif )

labas pupa uoga, kaimynka 4u.gif tai paskui mane vaikštai ? lotuliukas.gif aš iš šio skyrelio išėjau neribotam laikui ir nžn kada grįšiu blush2.gif bet man čia patinka, tai kišu nosį pastoviai blush2.gif

meetą mes galim ir čia pasidaryti - aš, tu, coliukė - 3 žmonės - jau visa komanda rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes.
ar galit kas nors atsakyt, as po pirmo IUI siaubas kaip pilvas skauda doh.gif doh.gif doh.gif vidurius pucia ziauriai doh.gif o galima tas dvi savaites kol lauki vartot alkoholi nors sidra, ar geriau nieko? blush2.gif o parukyt? blush2.gif blush2.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
noreciau i jusu ta susitikima, bet kazkaip nedrasu...o be to paskaitos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2007 10 19, 21:18)
sveikutes.
ar galit kas nors atsakyt, as po pirmo IUI siaubas kaip pilvas skauda doh.gif  doh.gif  doh.gif vidurius pucia ziauriai doh.gif o galima tas dvi savaites kol lauki vartot alkoholi nors sidra, ar geriau nieko? blush2.gif o parukyt? blush2.gif  blush2.gif  doh.gif  doh.gif

kokie klausimai bigsmile.gif doh.gif

vaistų patartina negerti arba bent jau pasikonsultuoti su gydytoju ar vaistininku blush2.gif

alkoholis, rūkymas - čia jau kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas. vieni žmonės planuoja sveikai, kitiems tas pats blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elniukas @ 2007 10 19, 20:23)
kokie klausimai  bigsmile.gif  doh.gif

vaistų patartina negerti arba bent jau pasikonsultuoti su gydytoju ar vaistininku  blush2.gif

alkoholis, rūkymas - čia jau kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas. vieni žmonės planuoja sveikai, kitiems tas pats  blush2.gif

na geda geda blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet per daug nenoriu ir isisvaigti, kad po to nereiktu mirti.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
o kaip kitos dar nezino kad laukiasi ir baliuku buna visko.... verysad.gif
na gal aisku kvaila, bet.....nu nezinau...
bet pilvas ziauriai skauda..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 19, 16:16)
o gonalio papildomai neskyre?

isvarau i kokteiliu vakareli, jau pradesiu apsilinet pries treciadieni  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu bliamba,neskyre g.gif
as vis noriu,kad man ka nors skirtu,bet nea.
Nuotaika,as tai ne rukau,bet manyciau,kad negalima. O gert kazkaip irgi susilaikiau,negi sunku,kazkaip geriau jau susilaikyti nuo tokiu zygiu.Cia mano nuomone 4u.gif ,mano ir vyro gimtadienis buvo ir dar baliuku,tai labai normaliai prabuvau ne laso negerus(nors as ir taip neypac ta darau,nes visad uz vairo)
Atsakyti
nu jo reiks pastoviai pradet vairuot doh.gif net per savo gimtadieni svo namuose doh.gif reikia pradet kurt istorijas...
o kiek ovuliaciju buna per menesi/man sake jau dvi buvo, tuoj bus trecia...
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2007 10 19, 22:18)
sveikutes.
ar galit kas nors atsakyt, as po pirmo IUI siaubas kaip pilvas skauda doh.gif  doh.gif  doh.gif vidurius pucia ziauriai doh.gif o galima tas dvi savaites kol lauki vartot alkoholi nors sidra, ar geriau nieko? blush2.gif o parukyt? blush2.gif  blush2.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
noreciau i jusu ta susitikima, bet kazkaip nedrasu...o be to paskaitos ax.gif  4u.gif

nenene biggrin.gif
rukyt negalima niekada lotuliukas.gif
o tu drasinkis
as irgi naujoke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 spalio 2007 - 20:32