Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(qqte @ 2007 10 19, 20:31)
nenene biggrin.gif
rukyt negalima niekada  lotuliukas.gif
o tu drasinkis
as irgi naujoke

tai zinau kad negalima ax.gif ax.gif bet prades visi bliamba metyt klausimais.keturi metai nieko, o cia meciau rukyt g.gif o jei nebus leliuko? doh.gif na reikia mazint ir tiek 4u.gif o kaip jums ar skaudejo po IUI?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 10 19, 21:31)
nenene biggrin.gif
rukyt negalima niekada  lotuliukas.gif
o tu drasinkis
as irgi naujoke

rūkyti galima thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pažiūrėkit, tos kaimo bobos kur po 10 vaikų gimdo ir išmėto po vaikų namus, kaip kaminai peša doh.gif doh.gif doh.gif ir sveikus gimdo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elniukas @ 2007 10 19, 20:40)
rūkyti galima  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pažiūrėkit, tos kaimo bobos kur po 10 vaikų gimdo ir išmėto po vaikų namus, kaip kaminai peša  doh.gif  doh.gif  doh.gif ir sveikus gimdo  blush2.gif

jo ismeto leliukus, pakui po siukslyna iesko...ziauru doh.gif doh.gif o cia lauki lauki savo gandro verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuotaika: 19 spalio 2007 - 20:43
QUOTE(nuotaika @ 2007 10 19, 21:39)
tai zinau kad negalima ax.gif  ax.gif bet prades visi bliamba metyt klausimais.keturi metai nieko, o cia meciau rukyt g.gif o jei nebus leliuko? doh.gif na reikia mazint ir tiek 4u.gif  o kaip jums ar skaudejo po IUI?

mane jau seniai bombarduoja visi giminės ir tėvai, uošviai, bet lyg tais praėjo, matyt atsibodo jiems klausinėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elniukas @ 2007 10 19, 20:42)
mane jau seniai bombarduoja visi giminės ir tėvai, uošviai, bet lyg tais praėjo, matyt atsibodo jiems klausinėti  smile.gif

o pas mane yra tokiu, kad nenustoja doh.gif o rukyt as visada rukiau, tai sakys gal laukies, gerai jei butu tiesa, bet jei ne....
ai neverta del to diskutuoti...neveika ir tiek...
man gyd sake, kad is pirmo IUI siais metais nei viena nepastojo verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Aš nerūkau, bet manau, jog susilaikyčiau. Žinoma, sako, jog tai nekenkti gali, ebt, kažkodėl manau kitaip. O dėl gėrimo vyno taurė gal ir nėra taip blogai, tačiau aš ir to atsisakyčiau, didelę atsakomybę jausčiau.

Oj, Laukiu, žinok dabar vyrui ir su paveikslėlias viską paaiškinau lotuliukas.gif MB sako, o kas čia...nu blyn, sakau folikulas keliauja matai, o čia "podružkės' lekia, va tuoj bus bac ir yra biggrin.gif sako, jau aiškiau, bet vis viena, kad dar pasijuokti galėčiau papasakok.
Buvo labai daug baimių visokių ir man pačiai, bet po truputėlį atslūgsta. kažkaip labai išsigandau aš IUI, net neįsivaizduoju nieko.

Elniuk, darom meeta mūsų mieste biggrin.gif nuotarukom vėliau pasidalinsim visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 19, 21:52)

Elniuk, darom meeta mūsų mieste biggrin.gif nuotarukom vėliau pasidalinsim visos biggrin.gif

o aš tau dar neatsibodau? lotuliukas.gif tik nesakyk, kad šiandien vėl viena namie tūnai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2007 10 19, 20:45)
o pas mane yra tokiu, kad nenustoja doh.gif o rukyt as visada rukiau, tai sakys gal laukies, gerai jei butu tiesa, bet jei ne....
man gyd sake, kad is pirmo IUI siais metais nei viena nepastojo verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

as sakiau,kad vaistus geriu ir daugiau nebuvo jokiu papildomu klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elniukas @ 2007 10 19, 22:40)
rūkyti galima  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pažiūrėkit, tos kaimo bobos kur po 10 vaikų gimdo ir išmėto po vaikų namus, kaip kaminai peša  doh.gif  doh.gif  doh.gif ir sveikus gimdo  blush2.gif

tai uztat ir negalima kad nebutume kaip tos kaimo bobos
ir seip cia ne del vaiku..negrazu juk ta cigarete ir dvokia...cia aisku mano nuomone ;D
QUOTE(nuotaika @ 2007 10 19, 22:45)
man gyd sake, kad is pirmo IUI siais metais nei viena nepastojo verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

jo nesveika..ir ne tik tau-aplinkiniams dar labiau nesveika...as tai labai pykstu kai prie manes ruko smile.gif

tu pasiziurek Laukiu parasiuka
ar tikrai jau nei viena
o kokia cia tau gyd.sake?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 10 19, 22:18)
tai uztat ir negalima kad nebutume kaip tos kaimo bobos
ir seip cia ne del vaiku..negrazu juk ta cigarete ir dvokia...cia aisku mano nuomone ;D

jo nesveika..ir ne tik tau-aplinkiniams dar labiau nesveika...as tai labai pykstu kai prie manes ruko smile.gif

tu pasiziurek Laukiu parasiuka
ar tikrai jau nei viena
o kokia cia tau gyd.sake?

nu visai skirtingi duomenys pas Laukiu ir pas gydytoja,nera cia ne ka lyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 20, 00:26)
nu visai skirtingi duomenys pas Laukiu ir pas gydytoja,nera cia ne ka lyginti 4u.gif

man labiau patinka Laukiu duomenys smile.gif
be to as taip mastau o koks skirtumas ar pirma IUI ar penkta...cia gi tikimybiu teorija...galimybe pastot nesikaupia
kiekviena karta gali pasisekt arba ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 10 19, 22:33)
man labiau patinka Laukiu duomenys smile.gif
be to as taip mastau o koks skirtumas ar pirma IUI ar penkta...cia gi tikimybiu teorija...galimybe pastot nesikaupia
kiekviena karta gali pasisekt arba ne smile.gif

butent drinks_cheers.gif

Labas rytas,auuuuuu ,kur Jus visos,miegat? lens.gif listen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusaite: 20 spalio 2007 - 08:23