Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(dange29 @ 2010 02 05, 11:20)
o dar boba ta, kuria vis ismeta, o ji grizta, ismeta, ji grizta...nesupranta zodzio ne...

nemaisyk bobos su bumerangu.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.196 @ 2010 02 05, 12:25)
nemaisyk bobos su bumerangu.

tai kad vienas ir tas pats... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu joooo, blondina vis ismeta, o anas vis grizta. Putoja, putoja, putoja... Bobiskas vyras. Tikras, kaip Medinis, viena karta trenktu durim biggrin.gif ir negriztu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari-83: 05 vasario 2010 - 11:41
Nenorejau, kurti naujos temos. Kai yra kazkas panasaus. Gal tiks ir si, kad isgvildenti klausimeli, kuri visuomenei pametejo Valinskas.

Ar galima moteri vadinti boba, jei galima, kada tai pateisinama, o kada tai tampa chamizmo israiska?

Ar jums priimtina, kad jus vadintu boba? Jei ne/taip del kokiu priezasciu?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 05 04, 12:11)

As manau priimta ar ne,priklauso ne nuo to kaip tave pavadina,o kaip tu pati jauties tuo momentu arba aplamai... nu as galvoju man dabar tekstu ta "boba".. nu ir kas biggrin.gif as nei boba nei ne boba,man vienodai.. mano savijauta ir isore visiskai nereaguoja i tokius pasakymus..
gal kada po daug metu ir reaguosiu skaudziai,kai pati pradesiu jaustis bobiskai ax.gif
Atsakyti
Boba tampama jau mokykloje, apytiksliai 5-oje klaseje.
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2010 05 04, 13:04)
Boba tampama jau mokykloje, apytiksliai 5-oje klaseje.

Ir kuom remiantis priėjai tokios išvados? Pačiam taip atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 05 04, 12:11)
Nenorejau, kurti naujos temos. Kai yra kazkas panasaus. Gal tiks ir si, kad isgvildenti klausimeli, kuri visuomenei pametejo Valinskas.

Ar galima moteri vadinti boba, jei galima, kada tai pateisinama, o kada tai tampa chamizmo israiska?

Bet tai tas boba-velgi.."Turgaus boba" nelygu "bobai su kiausais"..
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 04, 13:09)
Ir kuom remiantis priėjai tokios išvados? Pačiam taip atsitiko?

Zinau nes teko mokintis mokykloje, jums ne?
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2010 05 04, 13:14)
Zinau nes teko mokintis mokykloje, jums ne?

Nea, mokintis su bobomis penktoje mokyklos klasėje- neteko.
O tu nuo kelių metų į mokyklą eiti pradėjai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 04 gegužės 2010 - 12:17
Yra vietos kuriose mes galime sau leisti kalbei tarmiskai. Bet yra istaigos, kur yra numatytas grieztas etiketas, bendravimo stilius. Tad mano manymu zmogus privalo tureti takto jausma, kur ir ka, o svarbiausia kaip kalbeti, ypac, kai sis zmogus yra vastybinis pareigunas.

Is kitos puses, vienom moterim/zemaitem, tai gal ir norma, bet yra ir tokiu, kuriom boba asociajuojasi su neigiama savybe.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 05 04, 13:25)
Yra vietos kuriose mes galime sau leisti kalbei tarmiskai. Bet yra istaigos, kur yra numatytas grieztas etiketas, bendravimo stilius. Tad mano manymu zmogus privalo tureti takto jausma, kur ir ka, o svarbiausia kaip kalbeti, ypac, kai sis zmogus yra vastybinis pareigunas.

Man čia panašus atvejis, kai buvęs ministras Dagys nesusituokusias poras bambaliais išvadino.
Viešas asmuo (aukšto rango politikas) turi filtruoti savo kalbą. Ir kiekvieną žodį gerai apgalvoti. Nors, argi Valius politikas, jis gi šoumenas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 04 gegužės 2010 - 12:34