Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(S@lsa @ 2010 05 26, 11:08)
Moteris tampa boba, kai netenka moteriskos elegancijos tiek isvaizda tiek manieromis, taip pat zemo intelekto ir daug besikeikencios.

o kai tai nutinka vyrams tai jie vadinami liurbiais
Atsakyti
Tikrai taip biggrin.gif
Atsakyti
man tai boba, nebutinai stora ir nevalyva kokia schmoll.gif pazystu keleta pazystamu paneliu, kurios grynos bobos, apsirengusios bet kaip, nutampytais drabuziais, visokiais atgyvenusiais, tai boba- labiau galetu ivardyti kaip gyvenimo stiliu gal, (na nebutinai ten reikia prisirengti madingiausiais ar brangiais drabuziais, ne visi isgali) plaukus ten visokias pynes prisipina ir t.t , o tas jau poziuris, apatiskos visokiom naujovem, nesidomi jokia veikla, laisvalaikis prie tv. Arba buna viskuo nepatenkintos, bamba, persisukusios ir visokios kokios blink.gif
na aisku gali tas periodas toks nepasitenkinimo ir apatsikumo viskam ,bet kuriai gali bet kada uzpulti ,bet jis baigiasi, bet kitom ,,bobom,, jis visa gyvenima trunka bigsmile.gif
Atsakyti
Kai isgirstu,kad kazkas moteris bobom vadina,tai atreziu taip: "bobos kaime karves melzia" biggrin.gif
Atsakyti
Ja ne tampama, o gimstama, mano nuomone 4u.gif

Atsakyti
Ateina laikas -nepriklausant ,kiek Tamstelei metu,....kai tau 5-metis .tave 18-mete isvadina boba. (baigiam rukyt ,boba ateina) Ar negirdejot biggrin.gif
Atsakyti
Mano nuomone visos galime pabut bobų kaily;pvz. išlipa daili panelytė iš paskutinio modelio mersiuko,apsirengus Juozuko siutą suknelę, o kai atidaro savo lupytes išgirst gali tai ko jokia boba nors ir gimusi ja niekada nesugebės pakartot doh.gif
Atsakyti
Moteris boba tampa, kai pradeda daug riebiai keiktis, nesirupina savimi, nesitvarko, rekauja, sauna i akis ''KO NORI?!'' thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bru @ 2010 05 28, 20:13)
Ateina laikas -nepriklausant ,kiek Tamstelei metu,....kai tau 5-metis .tave 18-mete isvadina boba. (baigiam rukyt ,boba ateina) Ar negirdejot biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Boba tampama is nuobodulio per ilgai uzsisedejus namuose. Dar egzistuoja vyrai-bobos, tokie kurie megsta apkalbeti ir daro tai profesionaliau ir su didesniu malonumu negu tikrosios kaimo bobos.
Atsakyti
Esu naujokė šiame forume.Na bet kai perskaičiau komentarą kad bobos kaime karves melžia tai nemaloniai pasijaučiau.Gyvenu kaime ir kažkada seniai teko karve melžti,bet tikrai nesijaučiau boba.Negi manot,kad visos melžia sutrinos,apsileidę ir dar keikiasi.Yra ir kaime normalių ne vien bobos.Ir daug yra tvarkingų išsilavinusių ir daug kuo besidominčių.Pažiūrėkit kiek gražiai tvarkomų sodybų kaimuose tai negi moteris kuri sugeba kurti aplink save grožį,bet melžia karves ,jau yra boba?
Atsakyti
QUOTE(Šerii @ 2011 03 15, 01:00)
Boba tampama is nuobodulio per ilgai uzsisedejus namuose. Dar egzistuoja vyrai-bobos, tokie kurie megsta apkalbeti ir daro tai profesionaliau ir su didesniu malonumu negu tikrosios kaimo bobos.

Priminet viena nutikima is pliazinio gyvenimo. Ropoja alaus gurktelejes vyrukas is vandens bobu pliaze ir rekia: miargos, tik netapkit bobom, cia ju tiek daug, kad man net baisu islipti.
Atsakyti