Įkraunama...
Įkraunama...

Prietaisas blakstienoms riesti

Aš irgi naudoju tą daiktą drinks_cheers.gif Labai man jis liuks, nes blakstienos mano nepaklusnios, tušu riečiasi nenoriai, o kaip pariečiu su rietikliu tai rezultatas būna labai prie širdies rolleyes.gif Aišku gaila blakstienų, bet ko dėl grožio nepadarysi.. biggrin.gif

QUOTE(Lincikiuke:) @ 2007 03 20, 16:56)
.. patepi ricinos aliejum ir atrodo kad akys siek tiek padazytos  bigsmile.gif  ir blakstienos labai atsigavo..  rolleyes.gif  dabar net kazkaip gaila blakstienu dazyti tusu netgi kai proga buna  blush2.gif  biggrin.gif

Lincikiuke, o tas ricinos aliejus tikrai padeda? Dažnai tepi? Nes esu bandžius, kažkaip nepastebėjau skirtumo, ar su juo, ar be jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sirduke @ 2005 03 04, 21:33)
na tos znypliukes tai tikrai geras daiktas. man jos laaabai patinka. tik vat blakstienas tai tikrai gadina. jauciu tai, nes labai kristi pradejo sad.gif

as irgi naudoju znypliukes kiekviena diena, liux dalykelis. Ir negaleciau pasakyti, kad kenkia blakstienom... labai retai viena kita iskrenta, bet taip ir turi buti. Gal greiciau tusas netinka arba per stipriai rieti...
Atsakyti
QUOTE(supermamyte69 @ 2007 04 20, 22:04)
mano blakstienos ilgos ir tiesios, labai noreciau isigyti ta rietikli bet nerandu kur...  siaip ir nelabai aktyviai ieskau...  blush2.gif  gal galite koki gera rekomenduot  ax.gif  ir parasyt kur isigyt...
Aciu!!! lauksiu atsakymo  smile.gif

Aš tai jų mačiau ir droge ir eurokos (atrodo netgi maximoj). Bet pati irgi nieko apie juos neišmanau ax.gif . Gal prieš perkant reiktų į ką nors būtent atkreipti dėmesį? ar jie niekuo ypatingai nesiskiria? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 04 24, 08:52)
Aš tai jų mačiau ir droge ir eurokos (atrodo netgi maximoj). Bet pati irgi nieko apie juos neišmanau  ax.gif . Gal prieš perkant reiktų į ką nors būtent atkreipti dėmesį? ar jie niekuo ypatingai nesiskiria?  smile.gif

as turiu si daikteli bet jis pas mane naudojamas ne kasdien siaip labai neblogas dalykelis siaip pirkau ji ji senai sarmoje kainavo apie 20-30lt db tiksliai nepamenu na o ar skiriasi jie kuo tai nzn visi jie man vienodi na nbent uz kokia mandresne firma tai mokesi daugiau
Atsakyti
Nesuprantu, kad dabar darosi... parieciu rietikliu, padazau tusu, po 10min. blakstienos vel tiesios tik padazytos...
Atsakyti
QUOTE(medeelin @ 2007 04 24, 14:58)
Nesuprantu, kad dabar darosi... parieciu rietikliu, padazau tusu, po 10min. blakstienos vel tiesios tik padazytos...

Man irgi tas pats doh.gif čia gal nuo blakstienų priklauso.. vienoms laikosi parietimas, kitoms ne verysad.gif
Atsakyti
Tai, kad man pirma ne taip prastai buvo, net zmones pastebedavo (nes dazniausiai net nepastebi verysad.gif ) , o dabar vel blogai... o, kad mano blakstienos nepaklusnios ir per daug nesiriecia jau senai pastebejau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(medeelin @ 2007 04 24, 14:58)

parietusi padažyk vandeniui atspariu tušu, sako padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
O man kaip tik parietus laikosi net apie puse dienos(cia dar jei su tushu padazhau smile.gif
Atsakyti
aciu Dievui, esu apdovanota riestomis blakstienomis, nes man vien paziurejus i ta prietaiseli truputi siurpas eina... man jis primena viduramziu kankinimo irenginius lotuliukas.gif bet ko nepadarysi del grozio mirksiukas.gif
Atsakyti
be šio prietaisėlio negalėčiau gyventi lotuliukas.gif tik savajį numylėtą palikau svečiuose, tai kol susigrąžinsiu nusipirkau iš manhattan - bet kažkoks š...., išvis neriečia doh.gif
Atsakyti
O koki anksciau turejai?
Atsakyti