Įkraunama...
Įkraunama...

Prietaisas blakstienoms riesti

QUOTE(medeelin @ 2007 05 15, 14:24)
O koki anksciau turejai?

jėzau, net neprisimenu, nes turiu kokius 4 metus doh.gif bet turbūt ne kokį ypatinga, nes pirkau sarmoje.. bet kažkodėl jis man rietė labai gerai... laukiu nesulaukiu kol vėl ji susigražinsiu. o tas manhattano kažkoks kietas - maigau maigau tas blakstienas,bet kaip tiesios taip tiesios unsure.gif
Atsakyti
O as nuo jo priklausoma, be jo negaliu blakstienu dazyt...Atrodo, kad ne taip guli doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 15 gegužės 2007 - 20:22
gana seniai turiu, bet niekaip neprisiverciu naudot... kazkaip nemalonu... gerai, kad blakstienos ir taip gana riestos...
Atsakyti

DĖMESIO
Klausimas visoms likimo draugėms, kaip ir aš kasryt riečiančioms blakstienas mirksiukas.gif :

Labai reikia jūsų patarimo: kokį gerą, kokybišką blakstienų rietiklį esate naudojusios ir galėtumėt rekomenduoti. Ruošiuosi pirkti naują, senasis Manhattan jau baigiasi, bet nusprendžiau jo nebepirkti. Norėčiau išbandyti ką nors kokybiškesnio. Šiaip ar taip blakstienas turiu vienas ir visam gyvenimui. ax.gif
Prieš tai buvau nusipirkus dar vieną, iš Eurocos, lenkišką kažkokį už 6 lt., bet jis buvo per siauras, per daug išlenktas, dalį blakstienų palikdavo neužrietęs blink.gif , žodžiu, nepatogus. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 12 birželio 2007 - 16:51
O merginos, norejau paklausti, gal kuri turit sildoma blakstienu rietikli? kaip ten jie veikia? ar kuo nors geriau tei sildomi rietikliai nei paprasti?
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2007 06 14, 10:14)
O merginos, norejau paklausti, gal kuri turit sildoma blakstienu rietikli? kaip ten jie veikia? ar kuo nors geriau tei sildomi rietikliai nei paprasti?

Šildomą rietiklį mačiau vakar Sarmoj, kaina beveik 100 lt. Veikia su baterijomis. mirksiukas.gif
Buvo ir paprastas tos firmos - apie 50 lt kaina, nežinau ar verta tiek mokėt už jį, bet kažko tarpinio vis ir nerandu... unsure.gif

Galvoju, čia kažkas panašaus kaip ir su plaukų sukimu turbūt: arba suki įkaitintomis žnyplėmis - rezultatas greitas ir patogus, arba paprastais suktukais - laiko trunka ilgiau, bet gal plaukui mažiau kenkia. g.gif Čia tik mano toks pasvarstymas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 14 birželio 2007 - 09:58
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 06 14, 09:55)
Šildomą rietiklį mačiau vakar Sarmoj, kaina beveik 100 lt. Veikia su baterijomis. mirksiukas.gif 
Buvo ir paprastas tos firmos - apie 50 lt kaina, nežinau ar verta tiek mokėt už jį, bet kažko tarpinio vis ir nerandu... unsure.gif

Galvoju, čia kažkas panašaus kaip ir su plaukų sukimu turbūt: arba suki įkaitintomis žnyplėmis - rezultatas greitas ir patogus, arba paprastais suktukais - laiko trunka ilgiau, bet gal plaukui mažiau kenkia. g.gif Čia tik mano toks pasvarstymas. smile.gif

tai va Sarmoj tikriausiai matei Talika firmos sildoma suktuka - jie specializuojasi visokiuose gaminiuose plaukams, nagams, ragams... gal toks ir geresnis. Kaip ir su plauku lygintuvais - pigus nelabai ka lygina. As dar machiau, kad Phillips turi net keliu rushiu tuos rietiklius - idomu kurie geresni ir kur jais prekiauja - beda ta, kad pardavejos ir dar nelabai zinos, kurie geriau, o ir savo preke jiems "prastumti" aktualiau. Nors as visai gundausi - ne kas diena ji naudojant gal per daug nepakenktu. O rezultatas turetu buti daug geresnis nei su mechaniniu rietikliu... butu idomu jau naudojanchiuju atsiliepimus isgirsti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hasiukas: 14 birželio 2007 - 10:16
Oi, man tai ne kasdien naudoti - be šansų, doh.gif nes blakstienos tai kaip pas karvę nulėpusios, akys pusę grožio praranda... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 14 birželio 2007 - 11:07
As daznai naudoju blaksitenu rietikli. Man jis labai geras. Seniai norejau toki nusipirkti, bet nenorejau kinietisko ar lenkisko. todel nusipirkau Vokietijoje, paciu vokieciu gamybos. Ir tikrai nesigailiu. Prie juo riestu blakstienu labai tinka YvesSentLoren rieciamas ir tankinamasis blakstienu tusas. Akys buna israiskingos wub.gif
Atsakyti
o gal kas matė kur nors pirkti elektrinį (tiklliau tai su baterjomis veikimo principas toks kad šiluma užriečia blakstienas) blakstienų rietiklį?
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2005 05 19, 03:12)
Sveikos

Savo blakstienomis negaliu skustis. Turiu gana ilgas, tik nepakankamai riestas (mano nuomone).  Todel nusipirkau blakstienu rietikli. Visai neseniai. Anksciau vis atideliojau.

Galvojau, naudosiu tik ypatingomis progomis. Bet kai pirma karta pabandziau, rezultatai taip patiko, kad emiau naudoti kiekviena karta kai dazausi blakstienas, t.y. beveik kiekviena diena.

Bet klausimas butu toks. Ar nekenkia tai blakstienoms? Ar gerai jas taip daznai "pries ju valia" riesti?  biggrin.gif

Ka manote jus? Ar daznai naudojate?

As blakstienu rietikli naudoju jau 7 metai (vos ne kiekviena diena) ir kol kas nieko nenutiko blakstinoms (tfu-tfu-tfu kaip sakoma smile.gif ) Mano blakstienos labai tiesios ir sunku jas uzriesti, tai pokeliu valandu kai jos pasitiesina as dar parieciu ir padazytas jau (kas turbut nelabai gerai blakstienoms... bet grozis reikalauja auku). Be rietiklio negliu iseiti niekur, as jas parieciu netgi kai ir nepadazau akiu ta diena, nes padidina akis ir daug graziau atrodo. Jeigu bijai, kad rietiklis gali pakenkti (ko dar nesu girdejusi) gali blakstienas patepti maitinamuoju kondicionierium pries miega ar ricinos aliejum.
Atsakyti
QUOTE(Almis @ 2007 06 15, 18:37)
o gal kas matė kur nors pirkti elektrinį (tiklliau tai su baterjomis veikimo principas toks kad šiluma užriečia blakstienas) blakstienų rietiklį?

Žvilgtelk keliais postais aukštyn. mirksiukas.gif
Atsakyti