Įkraunama...
Įkraunama...

Prietaisas blakstienoms riesti

doh.gif 45 lt vertes, nieko sau.

shopping, ar blakstienoms nieko nenutiko nuo silumos? ta prasme, nera per karstas jis?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 27, 18:27)
shopping, ar blakstienoms nieko nenutiko nuo silumos? ta prasme, nera per karstas jis?

Nieko nenutiko, nors daznai nenaudoju - gi ne karsta ten, o tik silta (pirsta prilietus visai nestipri ta siluma, gali visa diena taip laikyt).
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 08 27, 12:31)

QUOTE(shopingas @ 2012 08 27, 17:06)
Nieko nenutiko, nors daznai nenaudoju - gi ne karsta ten, o tik silta (pirsta prilietus visai nestipri ta siluma, gali visa diena taip laikyt).

aš tokį patį eurokose pirkau, gal 11 lt mokėjau ax.gif naudoju kasdien jau labai ilgą laiką ir blakstienoms visai nepakenkė 4u.gif
jau tos grupinės nuolaidos net nebejuokingos daros doh.gif
Atsakyti
http://www.ebay.com/...=item19d3b305f9 gal kas turite iš ebay tokį rietiklį šildomą? smile.gif
Atsakyti
doh.gif
dviem zinutem auksciau- shoppingas turi.
Atsakyti
The Best rietiklliai Shu Uemura ir Shiseido! thumbup.gif
Super graziai uzriecia blakstienas wub.gif Silikoniniai kokybiski padeliai, nelauzo blakstienu.
Su siais rietikliais neuzkabinsit, neprispausit odos, kaip kad su pigiais ir zymiai trumpiau juos reikia laikyti suspaudus...
Ne is pigiu jie, bet kaina atperka kokybe. Turiu abu, turiu dar ir sildoma, bet man jis nepakankamai stipriai prispaudzia blakstienas, noretusi, kad stipriau suspaustu, zodziu, su juo reikia ilgiau padirbet nei su klasikiniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 23 rugsėjo 2012 - 13:29
QUOTE(AZURA @ 2012 09 23, 14:26)
...zymiai trumpiau juos reikia laikyti suspaudus...

Su situo tai nesutiksiu - prispaudus nereikia laikyt, tiesiog suspaudi, atleidi ir viskas, puikiai laikosi ir be papildomo laikymo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 23, 14:11)
Su situo tai nesutiksiu - prispaudus nereikia laikyt, tiesiog suspaudi, atleidi ir viskas, puikiai laikosi ir be papildomo laikymo.

tai mes abi apie ta pati smile.gif , kad su Shu Uemura ir Shiseido nereikia suspaudus laikyti 10-15 sekundziu kaip su pigiais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 23 rugsėjo 2012 - 14:32
QUOTE(AZURA @ 2012 09 23, 15:29)
tai mes abi apie ta pati  smile.gif , kad su Shu Uemura ir Shiseido nereikia suspaudus laikyti 10-15 sekundziu kaip su pigiais

Nu as nei su vienu nelaikau tiek sekundziu - pas mane dabar is ebay uz tuos kelis $ sildomas, tai suspaudziu, atleidziu, i kita vieta perstatau ,suspaudziu, atleidziu ir viskas (as rieciu per kelias vietas blakstienas).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 23, 20:27)
Nu as nei su vienu nelaikau tiek sekundziu - pas mane dabar is ebay uz tuos kelis $ sildomas, tai suspaudziu, atleidziu, i kita vieta perstatau ,suspaudziu, atleidziu ir viskas (as rieciu per kelias vietas blakstienas).

cia, musiet, nuo blakstienu priklauso smile.gif , man su tais pigesniais suspaudus ir is karto atleidus neuzriesdavo, reikedavo palaikyti suspaudus kokias 15 sekundziu, ir su sildomu tas pats, ir pigesni man neuzkabindavo (neapimdavo) visu blakstienu, neuzriesdavo blakstienu kampuciu, o vat su Shu Uemura ir Shiseido uzriecia is karto ir apima visas blakstienas, kampucius irgi, zodziu, labai graziai uzriecia wub.gif , su pigesniais tokio efekto neisgaudavau...

as irgi rieciu per tris vietas: nuo saknu, per viduri ir galiukus, pas mane ilgos, tiesios blaktienos, tai tik toks metodas graziai uzriecia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 23 rugsėjo 2012 - 22:23
as naudoju shiseido , patinka, nes turi silikonines pagalveles plius yra papildomai dezuteje prideta, galima laikui begant pasikeisti, kaina mazdaug apie 75lt., taciau vertas ....
Atsakyti
pirkau toki pat kaip grupinis siule uz 19lt , is ebay uz 2$ tai apie 5 lt . laukiu nesulaukiu jo atkeliaujant labai knieti isbandyti. nes anksciau naudoti iprasti metaliniai lauzydavo blakstienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 03 spalio 2012 - 10:49