Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 4

QUOTE(linabalt @ 2007 11 11, 23:20)
Sveiki,
gal kas nors pagelbes... labai letai krauna interneto puslapius, o jei noriu ka nors parsisiusti (pvz, avg atnaujinimus), tai isvis nusisaut - kelias sek siuncia greitai, o po to leteja leteja ir galiausiai siuntimo greitis nukrenta iki nepilno kb ir po ilgo laukimo siuntimas nutruksta isvis. ka daryt? kokia gali buti to priezastis? jei tai nebutu visiskai naujas kompas su ka tik suinstaliuotais windows, manyciau, kad virusai. bet ju negali buti. kas tuomet? kazkas negerai su paciu kompiuteriu?

Naršai per explorer'į ? Spybot'ą, Ccleaner'į naudoji ?

QUOTE(ddaivux @ 2007 11 11, 20:05)
labai labai tau ačiū 4u.gif

Parsisiuntei ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 12 lapkričio 2007 - 10:03
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 10, 20:40)
Tai čia reikia suprasti, kad pavyko ?  biggrin.gif

aga mirksiukas.gif

p.s. o kodėl tu mane stebi? unsure.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(ddaivux @ 2007 11 11, 09:56)
nieko nesuprantu, kaip ten į dvd kompaktą įrašyt

ddaivux, ar pavyko įrašyt į dvd?
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2007 11 12, 11:49)
... p.s. o kodėl tu mane stebi?        unsure.gif

Bijai ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 12, 12:11)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2007 11 12, 12:22)

Tai ir nebijok, nes apie tave žino tik pingvinas.
Atsakyti
jau ir aš dabar su prašymais užlekiau,kad padėtumėt 4u.gif
žodžiu atvažiavau i norvegija,mano PC užlužo tada kažkoks tipo kompjuteristas mums čia ji atseit tvarke doh.gif ir taip pridarė,kad nervai ima doh.gif verysad.gif
1.visi puslapiai internetiniai rodo tik balta fona doh.gif
2.visas raidės ir visas tekstas visam PC rodo susiliejusios ir tokiais kaip taškeliais/kai pakeičiu šrifta jos vistiek tokios susiliejusios/
yra ir dar daugiau visokių nesamonių,bet nenoriu čia draskytis su savo prašymais biggrin.gif
tai vat gal sakau kas padėtu man blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GvG @ 2007 11 12, 15:23)
jau ir aš dabar su prašymais užlekiau,kad padėtumėt  4u.gif
žodžiu atvažiavau i norvegija,mano PC užlužo tada kažkoks tipo kompjuteristas mums čia ji atseit tvarke  doh.gif  ir taip pridarė,kad nervai ima  doh.gif  verysad.gif
1.visi puslapiai internetiniai rodo tik balta fona  doh.gif
2.visas raidės ir visas tekstas visam PC rodo susiliejusios ir tokiais kaip taškeliais/kai pakeičiu šrifta jos vistiek tokios susiliejusios/
yra ir dar daugiau visokių nesamonių,bet nenoriu čia draskytis su savo prašymais  biggrin.gif
tai vat gal sakau kas padėtu man  blush2.gif  blush2.gif

bandyk rezoliucija pasikeist g.gif
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2007 11 12, 16:15)
bandyk rezoliucija pasikeist  g.gif

doh.gif čia kur kaip ir kas blush2.gif
ycikai gal galima aiškiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 11 12, 01:09)
o kokią programą naudoji nuskenuot tekstui tvarkyti?

Pas mane irgi ta pati problema doh.gif verysad.gif Lapa skanuoja juodai, raides - baltai unsure.gif Ten, kur failo tipas raso Microsoft Office Document Imaging File. Ai, tai gal ne tokia programa, o kaip ja pakeisti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Linute-: 12 lapkričio 2007 - 18:57
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 12, 11:02)
Naršai per explorer'į ? Spybot'ą, Ccleaner'į naudoji ?

Narsau per exploreri. Nei Spybot, nei Ccleaner įsidėt nespėjau - kompas šviežiai perinstaliuotas, o parsisiųst reikalingų programų negaliu, nes visi siuntimai pastringa. Perinstaliavau gal tris kartus, po paskutinio nelindau į internetą išvis, iš disko suinstaliavau avg7.5 ir pabandžiau parsiųsti jai atnaujinimus. Ir nepasisekė. Kokius dešimt kartų iš eilės lotuliukas.gif Paklausinėjau vieno kompiuteristo, sako, kartais integruotos interneto plokštės kvailioja, reikia pabandyt įdėt kitą. Tai gal rytoj ir pabandysim. Jei kas nors turi dar kokių minčių, prašom pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2007 11 12, 22:40)
Narsau per exploreri. Nei Spybot, nei Ccleaner įsidėt nespėjau - kompas šviežiai perinstaliuotas, o parsisiųst reikalingų programų negaliu, nes visi siuntimai pastringa. Perinstaliavau gal tris kartus, po paskutinio nelindau į internetą išvis, iš disko suinstaliavau avg7.5 ir pabandžiau parsiųsti jai atnaujinimus. Ir nepasisekė. Kokius dešimt kartų iš eilės lotuliukas.gif Paklausinėjau vieno kompiuteristo, sako, kartais integruotos interneto plokštės kvailioja, reikia pabandyt įdėt kitą. Tai gal rytoj ir pabandysim. Jei kas nors turi dar kokių minčių, prašom pasidalinti 4u.gif

Taigi tinklo plokštė tekainuoja apie 20 lt. teko ir man keisti plokšte dėl panašiu problemų.
Atsakyti
Na visvien nesiseka man susidraugaut su Opera naršykle unsure.gif
Na šiaip tai viskas man patinka. Tik su torentais nesigauna schmoll.gif
Kišasi Opera į torentus, o tada jau gaunasi didelis piššš.... Kaip padaryt, kad ji nelįstų į torentus ax.gif
Atsakyti