Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 4

QUOTE(klopedija @ 2007 11 14, 17:18)
... žinau, kur rasti, bet nežinau, kaip pakeisti. Čia galima bet kokį skaičių keisti ar kaip?

Paskutinį skaičių. Pvz.: įstaigos tinkle kompai "surikiuoti" 0, 1, 2, .... ir t.t. Tai jeigu kelių kompų paskutiniai skaičiai pasidaro vienodi tai ir pjaunasi.
Atsakyti
Ačiū aciuks.gif , ačiū aciuks.gif , ačiū aciuks.gif !

QUOTE(Palemonas @ 2007 11 14, 17:44)
skaičiai pasidaro vienodi
O tai jie gali savaime patys pasidaryti? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 11 14, 18:55)
Ačiū aciuks.gif , ačiū aciuks.gif , ačiū aciuks.gif !

O tai jie gali savaime patys pasidarytihihihi.gif

Taigi rašiai,kiša nagus kas netingi. Viskas priklauso kaip padarytas tinklas. Visko pasitaiko.
Atsakyti
Taktas,2007 11 14, 18:11
Taigi rašiai,kiša nagus kas netingi.
Rašiau, bet šitas buvo kelis mėn. nenaudojamas. Bent aš taip maniau g.gif .
O kitus tai prižiūri toks kompiuterastas chaltūrščikas doh.gif ... Buvo, kad po "profilaktikos" kituose kompuose dokumentai, programos dingo... blink.gif

Viskas priklauso kaip padarytas tinklas. Visko pasitaiko.
Aišku aciuks.gif .
Ryt bandysiu susitvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 11 14, 19:41)
Rašiau, bet šitas buvo kelis mėn. nenaudojamas. Bent aš taip maniau  g.gif .

Tai šis gal ir buvo nenaudojamas... Bet kas nors tuo metu kitam kompiuteriui tinkle suteikė tokį pat IP. Dabar ir meta lenteles... smile.gif

QUOTE(klopedija @ 2007 11 14, 19:41)
O kitus tai prižiūri toks kompiuterastas chaltūrščikas  doh.gif ... Buvo, kad po "profilaktikos" kituose kompuose dokumentai, programos dingo...  blink.gif

Tai apkrovė pedagogai "kompą" visokiomis programomis, dokumentais, o administratorius ir pravalo, kad būtų kur vėl naujus dokumentus kaupti ... biggrin.gif Nelabai jam svarbūs atrodo visokie pamokų teminiai planai, projektai, ataskaitos. Pasiskundžia kas, kad kompiuteris "stringa", tai jis ir padaro "profilaktiką".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smalizius: 14 lapkričio 2007 - 19:33
QUOTE(Taktas @ 2007 11 13, 13:13)
Taigi tinklo plokštė tekainuoja apie 20 lt. teko ir man keisti plokšte dėl panašiu problemų.

įdėjom kitą plokštę, integruotąją disablinom, bet niekas nepasikeitė verysad.gif Nieko nesuprantu. Su interneto greičio matuokle matuojam dviejų per tą patį switchą pajungtų kompų interneto greitį, ir viename rodo normalų 2700 greitį, o šitas durnelis daugiau 300 neišstena devil.gif Neįsivaizduoju kas jam darosi...
Atsakyti
Smalizius,2007 11 14, 19:29
o administratorius
Chaltūrščikas!

pravalo, kad būtų kur vėl naujus dokumentus kaupti ...
Ir pašalina kokį Adobe Reader!

Nelabai jam svarbūs...
... kokie nors @ įdėti pdf file, kurių be Adobe doh.gif ...

Tokie "administratoriai" labai įtartinai atrodo. Todėl ir ieškau patarimų čia mirksiukas.gif . Geriau jau pati užlaušiu savo kompą, nei leisiu kitam hihihi.gif .

P.s. O tai sunku "administratoriui" tuos doc. į USB laikinai sukelt, kad nedingtų tikrai svarbūs administracijos dokumentai? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 14 lapkričio 2007 - 20:34
Neišdrįsau keisti IP, pamaniau, kad gal visas tinklas susivartys, nes ir kt. kompuose kažkokias lenteles mėto g.gif , o tada tai būtų man rūgštu unsure.gif .

Bet vistik gal galėtumėte nuosekliai aprašyti, kaip tą IP pakeisti, gal kada pravers mirksiukas.gif . Juolab, kad ir namuose nevienas kompiuteris prie vieno modemo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, dar viena problema su tuo kompiuteriu doh.gif Suinstaliavau Apex dc++ ir negaliu naudotis, nes ištisai crash'inasi ir išmeta tokią lentelę:

Code: c0000005 (Access violation)
Version: 0.4.0 (2006-12-24)
Major: 5
Minor: 1
Build: 2600
SP: 2
Type: 1
Time: 2007-11-16 20:43:59
TTH: YBP45KNMY2PE64J2ZH7A77UJFMDBI4A4FN657VI

ntdll!0x7C911BF4: RtlInitializeCriticalSection
ntdll!0x7C911E2E: RtlInitializeCriticalSection
ntdll!0x7C910ECA: wcsncpy
f:\rtm\vctools\crt_bld\self_x86\crt\src\free.c(110): free
d:\cvs\apexdc++\includes\stlport\stlport\stl\_alloc.h(209): stlp_std::__node_alloc::deallocate
d:\cvs\apexdc++\apexdc\client\sharemanager.cpp(1249): ShareManager::search
d:\cvs\apexdc++\apexdc\client\clientmanager.cpp(355): ClientManager:ohmy.gifn
d:\cvs\apexdc++\apexdc\client\speaker.h(113): Speaker<ClientListener>::fire<ClientListener::X<18>=0x00B87400,NmdcHub *=0x0265FD74,stlp_std::basic_string<char=0x0265FD7C,stlp_std::char_traits<char>=0x0265FD5C,stlp_std::allocator<char> >=0x01B5B914,int=0x0265FD60,__int64=0x0265FDB0,int=0x0265FD7B,stlp_std::basic_string<char=0x0265FE51,stlp_std::char_traits<char>=0x01B5B8F8,stlp_std::allocator<char> >=0x00C9F24C,bool>
d:\cvs\apexdc++\apexdc\client\nmdchub.cpp(343): NmdcHub::onLine
d:\cvs\apexdc++\apexdc\client\nmdchub.cpp(1009): NmdcHub:ohmy.gifn
d:\cvs\apexdc++\apexdc\client\speaker.h(51): Speaker<BufferedSocketListener>::fire<BufferedSocketListener::X<2>=0x00000000,stlp_std::basic_string<char=0x0265FEFC,stlp_std::char_traits<char>=0x021D8530,stlp_std::allocator<char> > >
d:\cvs\apexdc++\apexdc\client\bufferedsocket.cpp(242): BufferedSocket::threadRead
d:\cvs\apexdc++\apexdc\client\bufferedsocket.cpp(528): BufferedSocket::run
d:\cvs\apexdc++\apexdc\client\thread.h(133): Thread::starter
f:\rtm\vctools\crt_bld\self_x86\crt\src\threadex.c(348): _callthreadstartex
f:\rtm\vctools\crt_bld\self_x86\crt\src\threadex.c(326): _threadstartex

Gal yra nusimanančių, galinčių paaiškinti kas tam Apexui nepatinka, nes kitame kompe ta pati siuntykla veikia be problemų?
Atsakyti
Sveiki.Gal kas galėtų man patarti ką daryti kai kalbant skype mane girdi,o aš negirdžiu pašnekovo verysad.gif Kai tikrinu skype garso nustatymus tai viskas ok g.gif
Atsakyti
Gal žinot, ko pas mane PC nėra, kad neatidaro pdf formatų unsure.gif unsure.gif Metą tokį užrašą. g.gif

user posted image
Atsakyti
Nėra Acrobat Readerio
Atsakyti