Įkraunama...
Įkraunama...

apie amway

Amway komerciniai metai prasideda nuo rugsejo, todel dabar dar labai palanku isigyti licenzijas:)
Atsakyti
QUOTE(kla_vika @ 2007 11 27, 11:44)
Sponsoriai vilniečiai išsilakstė sudarinėti sutartys  biggrin.gif

Ir niekas negali atsakyti kaip ten yra su apmokėjimais  g.gif
nes aš noriu viska daryti pati ir pinigus mokėti noriu ne sponsoriui,
o tiesia kompanijai, ir kad prekes atvežtu man, o ne kam kitam  tongue.gif

Aš taip pat norėčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 27 lapkričio 2007 - 11:50
QUOTE(namiseda @ 2007 11 27, 12:47)
Taip yra tokia galimybė.Tu gali sudaryti sutartį su kuria nori atstovybe.Mano pažįstama sudariusi sutartį su Čekija,ten didesnis prekių pasirinkimas,bet jos yra brangesnės,nes iš toliau veža 4u.gif

Tiesa, kiek kainuoja prekių pristatymas?
Ar yra kažkokia piniginė riba iki kurios pristatymas mokamas, virš kurios - nemokamas?
Atsakyti
QUOTE(kla_vika @ 2007 11 27, 12:44)
Sponsoriai vilniečiai išsilakstė sudarinėti sutartys  biggrin.gif

Ir niekas negali atsakyti kaip ten yra su apmokėjimais  g.gif
nes aš noriu viska daryti pati ir pinigus mokėti noriu ne sponsoriui,
o tiesia kompanijai, ir kad prekes atvežtu man, o ne kam kitam  tongue.gif

Prekes tau į namus atveš tik tada,kai užsisakysi ne mažiau kaip už 2000 lt,nes kitaip vairuotojui neapsimoka lakstyt po Lietuvą 4u.gif Jis atvažiuoja,išsikrauna prekes pagrindiniuose taškuose-Vilniuje ir Kaune ir toliau,pasiimi kaip nori g.gif Jeigu tu esi ten arba ten,tada viskas gerai,gal susitarsi ir tau į namus atveš mirksiukas.gif
O dėl apmokėjimo aš patikslinsiu,nes nebuvo man tokio poreikio tiesiogiai mokėti,kadamgi tarptautinis pavedimas brangiai kainuoja g.gif Man patogiau pervesti litus pagal tos dienos zloto kursą savo sponsoriui 4u.gif
Atsakyti
Nors mano sponsorius vilniuj ir as jam pervedu pinigelius i saskaita, prekes ateina tiesiai man i namucius kaune, beje prekes gaunu greiciau nei kaunieciai thumbup.gif

ir nesvarbu uz kiek uzsisakiau, prekes atveza man i namus.
pristatymas yra nemokamas virs 250zl, jei iki tiek, kainuola 15zl tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronka: 27 lapkričio 2007 - 11:58
QUOTE(kla_vika @ 2007 11 27, 12:53)
Tiesa, kiek kainuoja prekių pristatymas?
Ar yra kažkokia piniginė riba iki kurios pristatymas mokamas, virš kurios - nemokamas?

Aš moku 3% prie prekių kainos už tai,kad atveža iš Lenkijos iki Kauno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2007 11 27, 12:54)
Prekes tau į namus atveš tik tada,kai užsisakysi ne mažiau kaip už 2000 lt,nes kitaip vairuotojui neapsimoka lakstyt po Lietuvą 4u.gif Jis atvažiuoja,išsikrauna prekes pagrindiniuose taškuose-Vilniuje ir Kaune ir toliau,pasiimi kaip nori g.gif Jeigu tu esi ten arba ten,tada viskas gerai,gal susitarsi ir tau į namus atveš mirksiukas.gif
O dėl apmokėjimo aš patikslinsiu,nes nebuvo man tokio poreikio tiesiogiai mokėti,kadamgi tarptautinis pavedimas brangiai kainuoja g.gif Man patogiau pervesti litus pagal tos dienos zloto kursą savo sponsoriui  4u.gif

Busiu labai dėkinga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2007 11 27, 12:57)
Nors mano sponsorius vilniuj ir as jam pervedu pinigelius i saskaita, prekes ateina tiesiai man i namucius kaune, beje prekes gaunu greiciau nei kaunieciai  thumbup.gif

ir nesvarbu uz kiek uzsisakiau, prekes atveza man i namus.
pristatymas yra nemokamas virs 250zl, jei iki tiek, kainuola 15zl  tongue.gif

Kiek žinau,tai skaičiuojama prekės kaina taip: prekės kaina+3% už atvežimą x zloto kursas mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai taip smile.gif bet jei uzsakymas iki 250zl, tai dar plius 15zl buna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronka: 27 lapkričio 2007 - 12:06
Nagi mielosios amwayíninkės pasidalinkit patirtim, ar visos nešat pinigus
savos sponsoriams, ar yra apmokančių prekes savarankiškai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kla_vika @ 2007 11 27, 14:25)
ar visos nešat pinigus
savos sponsoriams, ar yra apmokančių prekes savarankiškai rolleyes.gif

savarankiškai, tik reikia turėti kreditinę kortelę.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 11 27, 16:27)
savarankiškai, tik reikia turėti kreditinę kortelę.

Ar VISA tinka? ax.gif
Atsakyti