Įkraunama...
Įkraunama...

apie amway

jei VISA kreditine tinka smile.gif
Atsakyti
[quote=Baronka,2007 11 27, 16:42]
jei VISA kreditine tinka smile.gif
[/quot

clap.gif Šaunu, reiškias beliko rasti savo sponsorių biggrin.gif
Atsakyti
is kokio miesto esi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2007 11 27, 16:52)
is kokio miesto esi? smile.gif

iš Vilniaus rolleyes.gif
Atsakyti
As visada siunciu uzsakyma tiesiai i lenkija.. Kadangi turiu licenzija, tai internete naudojuosi mano vardu sukurta parduotuve.. kai issiunciu uzsakyma, automatiskai nuskaiciuoja pinigu suma nuo mano kreditines saskaitos (kuri turi buti nurodyta pries kuriant asmenine parduotuve, t.y. pasiimant licenzija)
As esu Vilniuje, tad jei kam reikia pagalbos kokiu klausimu, prasau - galiu padeti 4u.gif
O prekes atveza viena masina i sutarta vieta sutartu laiku (tikslu laika suzinau is savo upliner'iu (lietuviskai vadinamu sponsoriu) arba kitu kolegu) ir nulekiu pasiimti savo dezes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wasaby: 28 lapkričio 2007 - 10:32
Sveikos dar karta,
studijuoju rekomenduojamas dozuotes prie skalbimo miltelių ir niekaip nesuprantu kaip tie milteliai gali buti labai ekonomiški, jeigu skalbimui rekomenduojama berti iki 150 ml labai nešvariems rūbams esant labai kietam vandeniui. blink.gif Čia aišku maksimumas, bet ar ant įprastinių skalbimo miltelių irgi panašiai užrašyta g.gif
Nejaugi iš tikrųjų taip gerai išskalbia ir su mažesnių miltelių kiekių? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Wasaby @ 2007 11 28, 11:30)
As visada siunciu uzsakyma tiesiai i lenkija.. Kadangi turiu licenzija, tai internete naudojuosi mano vardu sukurta parduotuve.. kai issiunciu uzsakyma, automatiskai nuskaiciuoja pinigu suma nuo mano kreditines saskaitos (kuri turi buti nurodyta pries kuriant asmenine parduotuve, t.y. pasiimant licenzija)
As esu Vilniuje, tad jei kam reikia pagalbos kokiu klausimu, prasau - galiu padeti  4u.gif
O prekes atveza viena masina i sutarta vieta sutartu laiku (tikslu laika suzinau is savo upliner'iu (lietuviskai vadinamu sponsoriu) arba kitu kolegu) ir nulekiu pasiimti savo dezes smile.gif

Skaičiau, kad galiu per sponsoriaus parduotuve įeiti kaip klientas apsižvalgyt, gal galėtum suteikti man tokią galimybę? ax.gif
Atsakyti
taip wink.gif i AZ nusiunciau info
Atsakyti
www.amway.pl
login: svecias password:svecias
prasom apsiziuret smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės, pasižiūrėjau ax.gif
Wasaby o iš kur tu dažniausiai pasiimi prekes? Yra kažkokia sutarta vieta? ar kiekvieną kartą skirtingai? unsure.gif
Papildyta:
Niekaip nesuprantu, kaip kitoms mamoms 2,25kg miltelių užtenka keliems mėnesiams g.gif
Pas manę per savaitę būna minimum 6 skalbimai, netgi, jeigu berti po 50g, tai gaunasi, kad: 2250g:50g=45 skalbimai : 6 kartų per sav. = 7.5 savaites, taigi man miltelių užtektu tik dviem mėnesiams g.gif
Atsakyti
O paparastu milteliu kokiam laikui uztenka? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Baronka @ 2007 11 28, 14:05)
O paparastu milteliu kokiam laikui uztenka? smile.gif

beje, mano sesutei vilniuj prekes atveza i namus thumbup.gif
Atsakyti
Na skysto 1,5l Frosh užtenka 25 kartams ax.gif
bet ir kaina jo apie 23 Lt

Atsakyti
Rasiau auksciau siame puslapyje biggrin.gif prekes atveza i sutarta vieta, kur visi suvaziuoja atsiimti savo deziu su prekemis smile.gif taip pat ir laikas buna pranesamas visiems... o vieta visada pasitikslinu pas kolegas ar nepasikeite smile.gif
Atsakyti