QUOTE(Jucy @ 2008 01 15, 20:59)
Tai kad ten parašyta "arba" "arba"
Bet šiaip jau brangoka už nieką sumokėt 170 lt., kad kažkokią licenciją gaut 

Siaip jau ta licenzija reiskia,kad tu esi registruota Lenkijos mokesciu inspekcijoje ir susimoki ten tuos 170 lt kaip kad pas mus sumoketum uz patenta

Papildyta:
QUOTE(kla_vika @ 2008 01 16, 10:47)
Amway vitaminai is naturaliu medziagu, kruopsciai isaugintu ir apdorotu.
Sie vitaminai neturi savyje dirbtiniu saldikliu, tik gliukoze ir fruktoze, jokiu dazikliu, konservantu ar skonio stiprikliu, be to Amway vitaminuose 80 proc. tabletes sudieties sudaro butent sios naturalios medziagos, kiek man zinoma, vaistinese parduodamu vitaminu veikliosios medziagos tableteje yra 15-20 procentu, viskas kitkas yra "uzpildai" kad tablete islaikytu savo forma, spalva, kvapa ir t.t.
Is patirties galiu pasakyt, kad mano sunus laukia ryto kai gales sukramtyt savo multivitaminus, vitamina C ir kalci-magni
Sie vitaminai neturi savyje dirbtiniu saldikliu, tik gliukoze ir fruktoze, jokiu dazikliu, konservantu ar skonio stiprikliu, be to Amway vitaminuose 80 proc. tabletes sudieties sudaro butent sios naturalios medziagos, kiek man zinoma, vaistinese parduodamu vitaminu veikliosios medziagos tableteje yra 15-20 procentu, viskas kitkas yra "uzpildai" kad tablete islaikytu savo forma, spalva, kvapa ir t.t.
Is patirties galiu pasakyt, kad mano sunus laukia ryto kai gales sukramtyt savo multivitaminus, vitamina C ir kalci-magni

Aš gruodzžo mėn buvau Amway seminare apie vitaminus,jų gamybą,sudetį,ten lygino tuos vitaminus su esančiais vaistinese ir visa,ka rašo klavika yra tiesa,tik dar norėčiau viena tokį pacituoti dalyką iš vieno Kauno gydytojo kalbos : "vaistinėse parduodamų vitaminų sudėtyje yra 60 proc.celiuliozės.Ji nieko bloga nedaro,bet mes už ją sumokam.Tai geriau mokėkim už tikrai naturalias medžiagas,esancias Nutrilite vitaminuose,tada bent žinosim,už ką pinigus mokam"