Įkraunama...
Įkraunama...

apie amway

QUOTE(cute @ 2008 01 16, 15:49)
Iki negalėjimo užkniso prikalkėjęs virdulys. Daiktas ne senas, ale ne už šimtus pirktas, tai nėr ko norėt...

Ne į temą blush2.gif
Pigiausias ir geriausias reikalas - citrinos rūgštis biggrin.gif
Atsakyti
pritariu namisėdai drinks_cheers.gif Pati naudoju Amway vitaminus, manęs nuo jų neberia, nes ten jokių dažiklių nėra, nes vitaminai pirkti vaistinėse ne man...
Atsakyti
ar gamina AMWAY vitaminus specialiai maitinančioms ir besilaukiančioms?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ravser @ 2008 01 17, 13:20)
ar gamina AMWAY vitaminus specialiai maitinančioms ir besilaukiančioms??  blush2.gif

Nescioms net rekomenduojama gerti CaMg ir vitamino B kompleksa,
o dar gali buti kad reiks gerti Gelezi, bet kiek zinau, del gelezies, turi gyditojas
pasakyt. Vitaminas C irgi nepakenks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kla_vika @ 2008 01 17, 13:27)
Nescioms net rekomenduojama gerti CaMg ir vitamino B kompleksa,
o dar gali buti kad reiks gerti Gelezi, bet kiek zinau, del gelezies, turi gyditojas
pasakyt. Vitaminas C irgi nepakenks  lotuliukas.gif

va su tuo Ca+MG man jau seniai neaišku. Vienoj literatūroj rašo kad jų kartu geriau nevartoti, nes jie yra antagonistai, vienas trukdo įsisavinti kitą. O kitur kaip tik rekomenduoja tokius vitaminus kartu vartoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ravser @ 2008 01 17, 13:30)
va su tuo Ca+MG  man jau seniai neaišku. Vienoj literatūroj rašo kad jų kartu geriau nevartoti, nes jie yra antagonistai, vienas trukdo įsisavinti kitą. O kitur kaip tik rekomenduoja tokius vitaminus kartu vartoti  doh.gif

Ar tik kartais nepainioji su gelezim g.gif nes kiek man zinotina, kalci ir gelezi tuo paciu metu gert nepatartina, nes calcis su gelezim tikrai nepasisavina.
Taip pat zinotina, kad magnis geriau pasisavina su calciu, kalcis su magniu nesipesa tongue.gif O pats kalcis geriau pasisavina su vitaminu D, t.y. su zuvu taukais bigsmile.gif
Atsakyti
Aš ir girdėjau, kad ca ir mg reik gert atskirai, ir kad yra rytinis ir vakarinis ca, kad jį irgi reik gert atskirai smile.gif kiek žmonių tiek ir nuomonių blink.gif mes, kaip minėjo kla_vika, namie gerėm ca+mg su žuvų taukais, kad geriau pasisavintų smile.gif dabar rūpestingai geriu akių vitaminus, tikiuos praregėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kla_vika @ 2008 01 17, 14:33)
Taip pat zinotina, kad magnis geriau pasisavina su calciu, kalcis su magniu nesipesa  tongue.gif O pats kalcis geriau pasisavina su vitaminu D, t.y. su zuvu taukais  bigsmile.gif

Aš taip pat iš savo studijų atsimenu,kad Ca+ Mg thumbup.gif t.y.geras derinys
nes ir kitų firmų,kur vaistinėje pilna vitaminų-vien Ca nelabai rasi,jis kartu arba su vit.D arba dažniausia kompleksai-Ca Mg Zn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **kiškutė**: 17 sausio 2008 - 14:24
QUOTE(ravser @ 2008 01 17, 13:20)
ar gamina AMWAY vitaminus specialiai maitinančioms ir besilaukiančioms??  blush2.gif

Kad būtų specialiai besilaukiančioms-ne g.gif
Atsakyti
Amwa vitaminai,kaip visi vadina,tai maisto papildai,kurie pagaminti is naturaliu ingridientu.(augalu,vaisiu ,resutu ir tt)Maisto papildas pasisavina musu organizme,ir kiekvienasorganas(zarninas,kepinis ir tt)pasisavina skirtingus vitaminus us maisto(musu atveju maisto papildu)vitaminus-sintetinius,musu skrandis iskarto visus gauna,del to daug buna komplikaciju.pvz vitaminas D3,jai perdidelis kiekis(nuo 5 lasiuku)kalcianoja inkstus,o zuvu tauku galite gertikibirais(gal tik supikins lotuliukas.gif )o organizmas pasisavins is ju reikiama kieki vitamino D.Askorbinine rugstis(sintetinis vitaminas C)blogai veikia skrandi,vitaminas B pasisavina zarnine,o musu gyditojai leidzia ji su injekcijom......
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 17, 00:22)
pratęsimas po metų pigesnis. Šiemet apie 90lt buvo  ax.gif

O tai ne pigiau tas prekes is kitu iseina pirkt? Kokia gaunasi nuolaida nuo konkrecios prekes, perkant savikaina? Parasykit kas nors i az, jei nenorit forume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 01 17, 22:57)
O tai ne pigiau tas prekes is kitu iseina pirkt? Kokia gaunasi nuolaida nuo konkrecios prekes, perkant savikaina? Parasykit kas nors i az, jei nenorit forume  4u.gif

kaina su sutartim mazesne 30 procentu ax.gif
Atsakyti