Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Nome @ 2008 03 18, 22:45)
o čia dar tokį pasiūlymą užamčiau, tai....

... tai ir amsi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Se, kad nori... Kam kvepalai, kam vynas, o man jau tik plunksnos beliko... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 03 18, 22:53)
... tai ir amsi... lotuliukas.gif

Bėgu pataisyt tą klaidą nedovanotiną, nu
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 03 18, 23:53)
Se, kad nori... Kam kvepalai, kam vynas, o man jau tik plunksnos beliko...  biggrin.gif

Na ką tu, recenzentas-rašiklis yra garantuotas vakaro vinis, nes nuo jo viskas ir priklauso lotuliukas.gif
Va sukritikuosi mano Hermessence "kibirus", kur aš paskui juos dėsiu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet kuriuo atveju, kackac, jau iš ko iš ko, bet iš Tavęs labiausiai tikiuosi Hermessence kvepalų testavimo draugijos 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 18 kovo 2008 - 23:03
QUOTE(centifolija @ 2008 03 18, 22:52)
Prašom prasiplėsti, kokiems vynams?  bigsmile.gif

Kad kultiniam Pagirių, tai čia ir taip aišku, o dawgeu?

Bijau, kad mus išpašolvonins tuoj iš čia. Atsakysiu mūsų palatoj (bet taip ir galvojau, kad kuri nors vopra apie Pagirių vyną užlenks)
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 03 18, 22:18)
Nujaučiu, kad liksiu už borto verysad.gif  Toli man tas jūsų kaimas su visais dažų kvapais...  blink.gif

biologe po Italijas tai duotis gali, o i Vilniu vpadlu atlekt? cool.gif

QUOTE(Smauglius @ 2008 03 18, 22:21)
Nu ka, miergos, jamat po vyno butelką ir su malonumu zaprašami do bufetu 4u.gif  4u.gif

lotuliukas.gif liux
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 18, 22:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nugi kiekvienam savo, beje, geras vynas kvepia ne blogiau už gerus kvepalus lotuliukas.gif

As, as turiu gero vyno bigsmile.gif Vienzo, Smauglius uzhsirovei ant musu, daar jau sunku bus...... ir i bufeta teks kviest, ir visus hermesus su gutaliais ant bufeto det cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 03 18, 23:03)
Bijau, kad mus išpašolvonins tuoj iš čia.

Viskas bus gerai. Aš laukiu kelės kaliošų, tegu tik pabando mane iš čia išmesti mad.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 03 18, 23:05)
Viskas bus gerai. Aš laukiu kelės kaliošų, tegu tik pabando mane iš čia išmesti  mad.gif

O aš nelaukiu, nes dar biški turiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 03 18, 23:03)
išpašolvonins

Atsiprasau uz OT dar, bet labai idomus ishsireiskimas, galima kartais paplagijuosiu tamsta ir pasinaudosiu juo? su © Nome simboliu, aisku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 18 kovo 2008 - 23:08
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 19, 00:04)
As, as turiu gero vyno  bigsmile.gif  Vienzo, Smauglius uzhsirovei ant musu, daar jau sunku bus...... ir i bufeta teks kviest, ir visus hermesus su gutaliais ant bufeto det  cool.gif

Cha... tik čia mus gąsdinti kas čia susiruošė ph34r.gif
Tik kad nepasirodytų paskui, kad visos į krūmus išsilakstė ir teks man Goutalius su Hermesais uostytis "v gordom odinočistve" kokiu vynu iš Ikiuko užsigeriant lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 18, 23:07)
Atsiprasau uz OT dar, bet labai idomus ishsireiskimas, galima kartais paplagijuosiu tamsta ir pasinaudosiu juo? su © Nome simboliu, aisku  bigsmile.gif

Leidžiu, bet lai smauglius pakomentuoja apie autorių teises
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 03 18, 23:06)
O aš nelaukiu, nes dar biški turiu  tongue.gif

Nesupratau. unsure.gif Kada, kaip? Kodėl tyli?
Kokie įspūdžiai?
Atsakyti