Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Smauglius @ 2008 03 18, 23:03)
Na ką tu, recenzentas-rašiklis yra garantuotas vakaro vinis, nes nuo jo viskas ir priklauso lotuliukas.gif
Va sukritikuosi mano Hermessence "kibirus", kur aš paskui juos dėsiu? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet kuriuo atveju, kackacjau iš ko iš ko, bet iš Tavęs labiausiai tikiuosi Hermessence kvepalų testavimo draugijos 4u.gif  ax.gif

Mielu noru isipaisysiu i testavimo draugija, bet kaip su tais vakaro cvekais bus, tai nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 18, 23:08)
Tik kad nepasirodytų paskui, kad visos į krūmus išsilakstė ir teks man Goutalius su Hermesais uostytis "v gordom odinočistve" kokiu vynu iš Ikiuko užsigeriant lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Paprašyčiau mad.gif Dėl gutalių ir hermesų nesu tikra, o jau vyną kam gerti tai tikrai aciras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 03 19, 00:09)
Leidžiu, bet lai smauglius pakomentuoja apie autorių teises

Didžiųjų Brolių folklioras autorinėmsi ir gretutinėmis teisėmis vis dar neginamas ir nesaugomas lotuliukas.gif Visiems užteks dar ilgiems amžiams biggrin.gif
Užsinaudokite masiškai į sveikatą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 03 18, 23:09)
Nesupratau.  unsure.gif Kada, kaip? Kodėl tyli?
Kokie įspūdžiai?

Įspūdžiai:rūgštelė+vyriško odinio diržo kvapas
Atsakyti
OK, damos, baigiam š... malt, prašom sakyt kas nori "kvepalinio vakarėlio" ir svarbiausia, kada mes jį darom?
Man vienai neįdomu tiek naujų kvepalų testuot blush2.gif .

Debatai dėl laiko - čia, adresas ir detalės su norinčiomis - į AŽ.

Aš esu labai rimta ir susikaupusi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 03 18, 23:16)

Ojiesaw norejau parasyt lygiai ta pati - zodis zodin blink.gif Ispudziai identiski rolleyes.gif
Atsakyti
Jeigu ką, tai mes čia visos labai rimtos cool.gif

Aš vyno turiu, tereikia tik į rūsį nusileisti bigsmile.gif . Mažu po Velykų būtų galima kada? g.gif

Dėl vietos - tikiuosi, kad unitazai ir kranai bus bent jau paauksuoti, ne į kokią skylę rinksimės?
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 03 18, 23:29)

Dėl vietos - tikiuosi, kad unitazai ir kranai bus bent jau paauksuoti, ne į kokią skylę rinksimės?

Aha, ir is tu kranu Hermesai bega cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 03 18, 23:16)

QUOTE(BlackDee @ 2008 03 18, 23:28)
Ojiesaw norejau parasyt lygiai ta pati - zodis zodin  blink.gif  Ispudziai identiski  rolleyes.gif

Tai gal mane tėtis vaikystėj odiniu diržu lupo, kad jie mane taip užkabino?
Ajnu parašysiu meilą dėdei Froidui rolleyes.gif
Atsakyti
Jo... o tema vadinasi apie Hermes kvepalus, o aš jau trečias puslapis vien apie vynus skaitau. Man tai linksma - aš gerą vyną vertinu, bet kur tu, Dolce Vita? Ar atlaikys tavo nervai, ar šį kartą nebarsi, nes čia kaip ir savos kalbasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 03 18, 23:35)
nes čia kaip ir savos kalbasi? ax.gif

Gal galima pirštais parodyti, kurios čia "savos"?
Atsakyti
O čia kas dabar? blink.gif Kas čia temoj šiukšlint susigalvojo? mad.gif Irgi mat atsirado. cool.gif Marš visos greit į palatą. user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jantra @ 2008 03 18, 23:35)
Jo... o tema vadinasi apie Hermes kvepalus, o aš jau trečias puslapis vien apie vynus skaitau.  Man tai linksma - aš gerą vyną vertinu, bet kur  tu, Dolce Vita?  Ar atlaikys tavo nervai, ar šį kartą nebarsi, nes čia kaip ir savos kalbasi? ax.gif

Ech, Jantra Jantra, užlindai tu man prieš nosį kol smailiko su šluota ieškojau. lotuliukas.gif Tai dabar jau kaip ir gaunasi kad tavęs paskatinta tas "savas" išbariau? cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti