Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstinio namo interjeras:

Kažkada žurnale mačiau rąstiniame name modernią baltą virtuvę.Jau taip superiniai atrodė wub.gif .Man rąstinukai labai patinka, tik nelabai gražu, kai viduryje miesto toks namukas išdygsta, bet jei tinkamoj vietoj pastatytas, tai tada nu laaaabai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi @ 2007 10 22, 15:59)
kaip suprantu tokie jau prie klasikinių ir netinka? unsure.gif
user posted image

Mums šis variantas idealus beveik...Vakar su vyru peržiūrėjom savo pirtelę-namuką, tai toj pačioj vietoj židinys, langai, tik pas mus dideli langai dar eina ten kur tas mažas...Na taip visas kambarys "atviras" išeina... wub.gif Ir baldai (minkšta sopkutė ir pan.) bus greičiausiai šviesesnės spalvos...Tiesa pasakius, nuotraukoj man jų spalva baisi... blush2.gif Bet kiekvienam pagal skonį...O visumoj tai sakau vos ne mūsų svetainė... thumbup.gif blush2.gif Ačiū už nuotraukyte Brigi....
Atsakyti
user posted image

user posted image
virtuvės:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
šitas gal ir nerąstinis, bet man kažkuo jaukus rolleyes.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Lieputė @ 2007 10 23, 14:19)
Mums šis variantas idealus beveik...Vakar su vyru peržiūrėjom savo pirtelę-namuką, tai toj pačioj vietoj židinys, langai, tik pas mus dideli langai dar eina ten kur tas mažas...Na taip visas kambarys "atviras" išeina... wub.gif Ir baldai (minkšta sopkutė ir pan.) bus greičiausiai šviesesnės spalvos...Tiesa pasakius, nuotraukoj man jų spalva baisi... blush2.gif Bet kiekvienam pagal skonį...O visumoj tai sakau vos ne mūsų svetainė... thumbup.gif  blush2.gif Ačiū už nuotraukyte Brigi....

nėr už ką, bile tiko 4u.gif
tikiuosi nesupyksit, kad prikroviau tiek daug nuotraukų blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif Dėkit dėkit! Labai ačiū, ir toliau taip! Kuo daugiau, tuo geriau. Tik dar parašykit savo nuomonę, jei nesunku: kas patinka, kas "užkabina". O dar jei "proto bokštų" interjero srity atsirastų su savo komentarais, tai išvis būtų fantastika!

O jau viena virtuvė... Tai žado netekau pamačius, kad mano idėją kažkas nukosėjo blush2.gif Paskui apsižiūrėjau, kad ne visai mano... ax.gif

Beje, gal kas jau įsikūrėt savo rąstinuke? Pasigirkit, pasirodykit, pasipuikuokit... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju': 23 spalio 2007 - 16:29
QUOTE(Brigi @ 2007 10 23, 16:43)

Vat tokią panašią ir mačiau, tik ten ji labai balta buvo, gal nuotrauka čia tik tokia gavosi smile.gif Man taip gražu smile.gif
Atsakyti
Mes irgi rastinuke gyvenam, bet pas mus tik balkiai belike, norejom ir mes kai kurias rastines sienas atviras palikti, bet labai nelygios jos - butu sunku aptaisyt apie langus ir pan. O cia radau internete namuko foto - man visai patiko:

user posted image
user posted image

O tas variantas su balta virtuve tai isvis nerealus, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenele: 24 spalio 2007 - 08:24
Sveikos rastinuku megejos 4u.gif Mes irgi planuojam toki statytis, tikiuosi jau greitu laiku. Tai nemazai interjero ideju (ir klasikiniu, ir moderniu) radom rusiskuose zurnaluose (pavadinimas - Derevianyje doma), ju buna pirkti knygynuose, bent Kauno centriniam galima rasti, o taip pat esame pirke parodoj, visai nesisijusioj su statyba, kurioje prekiavo ir tokiom lyg nenaujom knygom-zurnalais.
Atsakyti
QUOTE(Gudre @ 2007 10 25, 11:48)
Sveikos rastinuku megejos  4u.gif  Mes irgi planuojam toki statytis, tikiuosi jau greitu laiku. Tai nemazai interjero ideju (ir klasikiniu, ir moderniu) radom rusiskuose zurnaluose (pavadinimas - Derevianyje doma), ju buna pirkti knygynuose, bent Kauno centriniam galima rasti, o taip pat esame pirke parodoj, visai nesisijusioj su statyba, kurioje prekiavo ir tokiom lyg nenaujom knygom-zurnalais.

Tai gal kaip nors čia įdomesnius variantus įkeltum...?... 4u.gif mirksiukas.gif Ieškojau aš rusiškuose saituose tai irgi ne per daugiausiai radau...Ten daugiau rastinių namų projektų nei interjero... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudre @ 2007 10 25, 11:48)
Sveikos rastinuku megejos  4u.gif  Mes irgi planuojam toki statytis, tikiuosi jau greitu laiku. Tai nemazai interjero ideju (ir klasikiniu, ir moderniu) radom rusiskuose zurnaluose (pavadinimas - Derevianyje doma), ju buna pirkti knygynuose, bent Kauno centriniam galima rasti, o taip pat esame pirke parodoj, visai nesisijusioj su statyba, kurioje prekiavo ir tokiom lyg nenaujom knygom-zurnalais.

Ir aš tokį žurnalą žinau... Turiu kelis lapus išplėštus lotuliukas.gif O va pirkti tai dar niekur nemačiau schmoll.gif Tai jei galėtum ką gražaus, įdomaus parodyt, būtų labai miela ax.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu , gal atsiras daugiau norinciu pasidalinti patarimais, nuomone.

Musu namas ne rastinis, bet jo apdaila ir is isores ir is vidaus pilnai medzio dailylenciu, isore jau baigta , dabar lendam i vidu ir niekaip negaliu apsispresti kokias medzio spalvas rinktis .
Didziajame kambaryje aisku viena : grindys apytamses, sienos sviesios, lubos sviesios, bet kokias spalvas konkreciai pasirinkti dar neapsisprendziau, svarbu kad isliktu aiskiai matoma medzio faktura. Gal kas turi nuorodu su spalvu paletemis medzio dazu?

Didziausia beda yra mergytes kambarys, norisi kakzokios spalvos turiu omenyje nenaturalios medienos, o taip vadinamos "dizaineriu spalvos", kaip neprasauti pro sali ir pasirinkti tinkama spalva? Tokia kuri tiktu ir mergaitei paaugus ir nevargintu.

Gal kas jau turi susitvarkes sias problemas ir galetu pasidalinti patarimais , nuotraukomis.?

Atsakyti
Pas mus pavasari bus rastinukas, bet taip baugu kažką planuoti, kol jo nėra smile.gif
Nors šeip - šiokią tokią viziją turiu. Pas mus pirmas aukštas- tai didele svetaine sujungta su virtuve ir nemazas tamburas. tai čia viskas rąstai, mansarda jau karkasinė.
Peržiūrėjau šio forumo temelę apie spalvas, ten buvo įdėta viena nuoroda. Ir sužavėjo mane interjeras - bordo - vyšnia - rausva. Vat ir galvoju, kad židinio apdaila, kažkokios užuolaidos (ar kažkas) kambary, virtuvines spinteles (ir roletai) bus bordo. kilimas gal kiek šviesesnis (jeigu toks bus). baldai gal irgi sviesesni. neturėtų atrodyti tamsu - nes rąstai bus natūralios pušies spalvos t.y. gan šviesūs. iš išorės namas kiek tamsesnis bus.
kai pagalvoju apie antrą aukštą, tai augu daros smile.gif nežinau nei kokios vonios, nei kambariu noriu... Faktas kad jokiu budu nekalsim lentelem. bet kazkur rastu motyva visgi reikia ikisti.
kazkur maciau labai grazia foto, kur matosi siena lygi, GK ar kas ten, o vienam kampe islinde kelios rastu imitacijos lentos. atrodo, kad ten rastai islinde. tik va nezinau kur tokia detale pas mus pritaikyciau... negaliu gi viso namo bordo padaryti ax.gif

kol nebuvom nieko pradeje, sakiau nu va - pasidarysim projekta, pradesiu galvoti kaip vidus atrodys, veliau sakiau, nu pasidarysim pamatus, tada jauplanuosiu vidu, pamatai jau yra, o as dabar jau sakau, kad - bus sienos galvosiu apie vidu. gal kad esu mergele - labai smulkmeniska - norisi kad viskas butu "idealu" ir iki smulkmenų suplanuota... kazkokia tragedija doh.gif
o seip amerikos rastiniu namu pramone labai klesti, pas juos statybu technologijos kiek kitokios, bet interjrrų grozis!!!! pazystamas pastoviai prenumeruoja amerikietiskus zurnalus, tai jau kad grozybiu ten prisiziuriu... o ir namu dydis lotuliukas.gif

va ka google pasiūlė apžiūrėti:
http://www.goldeneag.....5FEagle_Album
http://www.tnloghome...ures/index.html
žodžiu vedate "log homes interior exterior" ir grožitės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gorada: 12 gruodžio 2007 - 12:37
Mes visai neseniai isirengem nauja rastini namuka sodyboje, tai parasysiu, kokiais sprendimais esam tikrai patenkinti: lubose pirmam aukste tarp balkiu dejom gipskartoni ir dazem baltai, paaukstina ir graziau, kai sviesesnes lubos, pacias rastines sienas tik nutemep bespalviu impregnantu, bet maciau ir balintas pas draugus, irgi graziai atrodo, gal net prabangiau, bet draugu tai jau gyvenamasis namas. Pasidarem dideli akmenini zidini su azuolo rastu apdaila. Man asmeniskai labai grazu azuolines grindys prie rastiniu sienu (ir kaina aisku grazi smile.gif ), vonios kambari tamsiom sendinto tipo plytelem isdejom. Zodziu pirmas aukstas toks tamsesnis, daug medienos. Langai pas mus plastikiniai "auksinio azuolo" spalvos ir su tokios pacios spalvos medinem palangem bei apvadais is vidaus ir is isores, tai prakstiskai niekas nesupranta, kad langai ne mediniai, atrodo super smile.gif Ir durys visos beisuotos ta pacia spalva, kaip langu apvadai.
O antras aukstas jau sviesesnis - nes ten karkasas, tai siuta gipskartoniu ir dazyta: lubos baltai, sienos sviesiai rudai, gelsvai, grindys irgi sviesesnes - uosines su klevu maisytos. Tis langai su palangem ir apvadais bei vidaus durys tos pacios spalvos, kaip ir pirmam aukste.
Jei idomu, turiu keleta nuotrauku, bet rasyk i az, atsiusiu smile.gif
Atsakyti