Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstinio namo interjeras:

QUOTE(Egle 22 @ 2008 04 18, 11:28)
Liepute, o pati virtuves baldo spalva kokia? Man labiausiai patiktu balta, kaip is amerikietisku filmu  wub.gif Mano virtuve yra sviesiai geltona. Teks tokia ir pasitenkint naujam name. Juk neimanoma visko tureti  unsure.gif
Tas vonios kambarys, tikrai ypatingas. Isivaizduoju, maudausi sau ir spoksau pro langa  rolleyes.gif Bet gal nejauku butu islipti  g.gif
Galvojau apie melyna spalva. Gali buti grazu, jei namukas prie juros, tam tikri baldai ir balintos sienos...

Šiaip virtuvės baldų norėtumėme iš medžio, bet kadangi ji nemaža bus, tai gan brangiai kainuos, todėl bus gaminama iš LMDF'o (bus medžio atsplavio)... ax.gif Man asmeniškai mėlyna spalva nelabai dera prie medžio...Bet čia tik mano nuomonė... ax.gif Jei jums patinka, tai šaunu, bandykit derinkit, ir gal iš tiesų gražiai atrodys ir derės... 4u.gif Ir baltos spalvos nenorėčiau, labai jau man atrodo pedantiškai, visada reikia idealią švarą palaikyti, o tai sunku, jei pati gamini maistą, kai yra vaikai ir šiaip tinginiukų, kurie nenori padėti man palaikyti švarą, o viena lauke ne karys tsakant... blush2.gif Nes gaminant manau iš tos baltos virtuvės nekoks grožis teliktų... biggrin.gif doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi ne, as melynos spalvos namuose nenoriu. Tai buvo tik pamastymai kur ja galima butu priderint smile.gif
Man atrodo, kad jokio skirtumo ar virtuve balta, ar geltona. Taip pat issipurvina. Mano virtuve kaip rasiau gelsva, su tamsaus medzio detalem. Man atrodo, kad ant to medzio, dar labiau isryskeja riebaluotu pirstuku antspaudai, negu kur kitur. g.gif Na, bet kiekvieno skonis kitoks biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos visos,
jau seniai skaitineju sia tema,buvom uzsidege vienu metu su vyru ax.gif
Radau viena interjera ,lyg dar nebuvo idetasArchdizainas
Atsakyti
QUOTE(semicvetik @ 2008 04 21, 23:23)
Sveikos visos,
jau seniai skaitineju sia tema,buvom uzsidege vienu metu su vyru ax.gif
Radau viena interjera ,lyg dar nebuvo idetasArchdizainas

Gražu. Vėl raudoni ir balti baldai smile.gif Geras derinys. Nemėgstu raudonos spalvos, bet variantas labai svartytinas. g.gif O jau lempučių kiek! Gal net kie per daug.
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2008 04 22, 17:51)
Ir mes planuose turim rąstinį namą tik labai jau problema jo įrengimas , bet kai MB parodysiu čia esančias grožybes gal iš karto ir pasirašys.  mirksiukas.gif

Kur čia jau tokias dideles problemas matote?... ax.gif Man kaip tik mažiau vargo rąstinuką įrenginėti...Mūsų pirtelės sienos jau stovi... wub.gif Bagta impregnuoti visą medieną...Dabar pradės stogą dengti....Taip norisi, kad greičiau viskas vyktų... doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2008 07 02, 16:16)
Kur čia jau tokias dideles problemas matote?... ax.gif Man kaip tik mažiau vargo rąstinuką įrenginėti...Mūsų pirtelės sienos jau stovi... wub.gif Bagta impregnuoti visą medieną...Dabar pradės stogą dengti....Taip norisi, kad greičiau viskas vyktų... doh.gif  ax.gif

Drįsčiau prieštarauti!
Nebent nori to kaimo turizmo ir kavinių stiliaus. Tada tikrai nesunku. Ir baldų, ir interjero detalių jau pasendintų kiek tik nori gali rast, o dar jei močiutė giliam kaime gyvena, tai gal dar ir tikrų sendaikčių asmeniniam muziejui padovanotų.
Be to, pirtis - ne tas pats kaip gyvenamos patalpos mirksiukas.gif
O aš noriu patogaus, neperkrauto, šiuolaikiško interjero. O rąstinės sienos labai apriboja pasirinkimą. Tai ir vargstu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2008 07 03, 17:42)
Drįsčiau prieštarauti!
Nebent nori to kaimo turizmo ir kavinių stiliaus. Tada tikrai nesunku. Ir baldų, ir interjero detalių jau pasendintų kiek tik nori gali rast, o dar jei močiutė giliam kaime gyvena, tai gal dar ir tikrų sendaikčių asmeniniam muziejui padovanotų.
Be to, pirtis - ne tas pats kaip gyvenamos patalpos mirksiukas.gif
O aš noriu patogaus, neperkrauto, šiuolaikiško interjero. O rąstinės sienos labai apriboja pasirinkimą. Tai ir vargstu... smile.gif

Pas mus pirtis (1a) su gyvenamosiomis patalpomis (2a)... mirksiukas.gif Ir nedarysim jokio senoviško ale kaimo stiliaus, bus sakykim šiuolaikinis (su šiokiais tokiais senoviniais elementais... mirksiukas.gif nes kurie perkrauti visokiais sendaikčiais iš močiučių man irgi visai ne prie širdies....Todėl manau čia tik reikia truputis fantazijų, laiko pasiknaisiojimo po interneto galybes....ir pan....Na gerai, pasitaisysiu, MAN nėra jokio vargo sugalvoti, o vat jau su baldų suradimais gal šiek tiek sunkiau....dėl to pritariu ir neprieštarausiu.... mirksiukas.gif bet man kažkodėl atrodo kad žinutės autorė kalbėjo ne apie interjerą...Jei klystu sorry.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2008 07 04, 11:34)
Pas mus pirtis (1a) su gyvenamosiomis patalpomis (2a)... mirksiukas.gif Ir nedarysim jokio senoviško ale kaimo stiliaus,  bus sakykim šiuolaikinis (su šiokiais tokiais senoviniais elementais... mirksiukas.gif  nes kurie perkrauti visokiais sendaikčiais iš močiučių man irgi visai ne prie širdies....Todėl manau čia tik reikia truputis fantazijų, laiko pasiknaisiojimo po interneto galybes....ir pan....Na gerai, pasitaisysiu, MAN nėra jokio vargo sugalvoti, o vat jau su baldų suradimais gal šiek tiek sunkiau....dėl to pritariu ir neprieštarausiu.... mirksiukas.gif bet man kažkodėl atrodo kad žinutės autorė kalbėjo ne apie interjerą...Jei klystu sorry.... 4u.gif

man asmeniskai tai cia bus ohoho koks skausmas galvos biggrin.gif
bet dabar nusislifavom isore, baigiam nusidazyti nameli.
ir prasided galvos sukimas:
o kaip sienas dazyti? tamburas virtuve ir svetaine (visas pirmas aukstas) beveik viena erdve, yra nedideles pertvareles, be tnera duru, tai ar visas patalpas viena spalva dazyt? o kaip su grindim, tambure irvirtuvej plyteliu noriu. kokiu? kokiu grindu svetainej noriu? greiciausiai laminato, o kokio? kaip padaryt kad nebutu jau viskas maniakiskai is medzio?
kaip su kazkokiom uzuolaidom ar kazkuo? juk paprastu baltu uzuolaidu ir nepakabinsi... kaip derinti laiptu atspalvi, kad deretu? kokias rinktis virtuves spinteles? viskas viena erdve: noretusi klasikines virtuves, bet turbut finansai neisnes... o tada kaip daryti virtuvej? sienas rastines reiktu kazkaip pridengti bent prie virykles ir kriaukles. o gal nereikia? galvojau kazkaip plyteliu sienele ikomponuoti, bet daba jau galvoju gal nereik... kaip kas galvojat? kokius sviestuvus parinkti? nei juos ant balkiu palubej kabint, nei tarp balkiu... kokios spalvos langu apvadus daryti, kad velgi nebutu nei vienoda bet ir margumyno nepadaryti... ir vel klausimas del uzuolaidu... apie baldus net nekalbu smile.gif

taip kad cia ritmas issukis smile.gif na gal todel kad as kiek pedantiska... tai man labai sunku viska sudelioti kad butu taip kaip reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 07 04, 10:10)
ir prasided galvos sukimas:
o kaip sienas dazyti? tamburas virtuve ir svetaine (visas pirmas aukstas) beveik viena erdve, yra nedideles pertvareles, be tnera duru, tai ar visas patalpas viena spalva dazyt? o kaip su grindim, tambure irvirtuvej plyteliu noriu. kokiu? kokiu grindu svetainej noriu? greiciausiai laminato, o kokio? kaip padaryt kad nebutu jau viskas maniakiskai is medzio?
kaip su kazkokiom uzuolaidom ar kazkuo? juk paprastu baltu uzuolaidu ir nepakabinsi... kaip derinti laiptu atspalvi, kad deretu? kokias rinktis virtuves spinteles? viskas viena erdve: noretusi klasikines virtuves, bet turbut finansai neisnes... o tada kaip daryti virtuvej? sienas rastines reiktu kazkaip pridengti bent prie virykles ir kriaukles. o gal nereikia? galvojau kazkaip plyteliu sienele ikomponuoti, bet daba jau galvoju gal nereik... kaip kas galvojat? kokius sviestuvus parinkti? nei juos ant balkiu palubej kabint, nei tarp balkiu... kokios spalvos langu apvadus daryti, kad velgi nebutu nei vienoda bet ir margumyno nepadaryti... ir vel klausimas del uzuolaidu... apie baldus net nekalbu smile.gif

taip kad cia ritmas issukis smile.gif na gal todel kad as kiek pedantiska... tai man labai sunku viska sudelioti kad butu taip kaip reikia  lotuliukas.gif

Man tokia mintis kilo ,o kodel butinai liustros ax.gif g.gif gal kai kur visai eitu kazka grazaus / idomaus ir priderinti ant sienu kokias lempas pakabinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomke @ 2008 07 04, 13:41)
Man tokia mintis kilo ,o kodel butinai liustros  ax.gif  g.gif gal kai kur visai eitu kazka grazaus / idomaus ir priderinti ant sienu  kokias lempas pakabinti ax.gif

o kas kalba apie liustras? as kalbu apie sviestuvus... ant sienu nesiryzau nieko daryti, nes neaisku kaip veliau noresiu baldus perstatyti, ir juk rastiniame name jeigu jau yra skyle - tai visam laikui smile.gif
as masciau apie torsera kazkur kampe, tarp balkiu tokius sviestuviukus kur buna vienoj eilej koki trys ir kiekviena gali pakreipti kita kryptim. ir tada viena kazkoki jau grazu sviestuvuka vidury kambario. vot tep.
o tikurila: vai tai dekui uz tiek graziu vaizdeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 07 04, 11:10)

Na turbūt pirmiausia reiktų apsispręsti ko tikrai norite, mirksiukas.gif pavaikščioti po pardes, pasidairyti, gal kas užklius už akies, inete palandžioti pažiūrėti, paskui bandyti savo vaizduotėj dėlioti po truputį...Kai yra nežinau ko noriu, to ar ano, tai be abejo yra sunku kažką kurti...Man irgi taip kartais būna... ax.gif Mes medienai viduje suteiksim "auksinį" atspalvį, iš išorės šiek tamsesnį "auksinį"...Langai bus medžio spalvos, bet iš išorės apvadus nudažysim tamsiai pilku, koks ir stogas bus...Kadangi plytelių nekenčiu, tai jos bus tik būtiniausiose vietose tualete ir vonioj (pirtyje žinoma dar)...Kambaryje - virtuvėje (bus viena erdvė) mediena...Pirties salėje linoleumas (yra iš tikrųjų labai fainų "raštų" ir tipų, ale mediena, akmuo ir pan...)...Baldus žinom kokie bus, visi iš medienos (virtuvės, spintos ir t.t.)....Dabar darysim išmatavimus, ir bandysim siųsti visur ar galės tokius (būtent iš tokios medienos) pagaminti...Aišku dar žiūrėsim kainą... doh.gif biggrin.gif Užuolaidas maždaug įsivaizduoju kokias, bet dar konkrečiai nežiūrėta...Man atrodo kas nori labai jau šiuolaikiškai padaryti rąstinuką, tai viduj medieną reikia nudažyti atspalviu tokiu, kuris uždengtų naturalią medienos spalvą...Arba sukti GKP....Nors tokių prisipažinsiu nesuprantu, taigi tada pasistatai kokį karkasinį namuką, ir nereiks apsikrauti bereikalingu galvojimu...Na bet tai yra MANO asmeninė nuomonė.... 4u.gif Vienžo, nenoriu ne su niekuo ginčytis, prieštarauti ir pan....Galbūt per aštriai parašiau, ištikrųjų kas vienam atrodo lengva ir paprasta padaryti, kitam tai gali būti amžiaus vargas.... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi labai patinka tie, kur is isores rastinuka apmurija, is vidaus apsiuva gipsu ir tada sako kad ju namas rastinis lotuliukas.gif
as jokio moderno nenoriu, tiesiog kazkaip klaiku tie visi berneliu uzeigos stiliai namuose butu...brr..
seip is isores tai mano namelis i jok moderna tikrainenesa smile.gif tokia trobele smile.gif jau matau kaip po virtuves langu pakabinsiu loveli su ryskiai raudonom gelytem... toks pasaku namelis bus wink.gif cia turbut kiekvienai namo seimininkei - jos namas tai pasaku namelis smile.gif
Atsakyti