QUOTE(Gorada @ 2008 07 04, 11:10)
man asmeniskai tai cia bus ohoho koks skausmas galvos
bet dabar nusislifavom isore, baigiam nusidazyti nameli.
Na turbūt pirmiausia reiktų apsispręsti ko tikrai norite,

pavaikščioti po pardes, pasidairyti, gal kas užklius už akies, inete palandžioti pažiūrėti, paskui bandyti savo vaizduotėj dėlioti po truputį...Kai yra nežinau ko noriu, to ar ano, tai be abejo yra sunku kažką kurti...Man irgi taip kartais būna...

Mes medienai viduje suteiksim "auksinį" atspalvį, iš išorės šiek tamsesnį "auksinį"...Langai bus medžio spalvos, bet iš išorės apvadus nudažysim tamsiai pilku, koks ir stogas bus...Kadangi plytelių nekenčiu, tai jos bus tik būtiniausiose vietose tualete ir vonioj (pirtyje žinoma dar)...Kambaryje - virtuvėje (bus viena erdvė) mediena...Pirties salėje linoleumas (yra iš tikrųjų labai fainų "raštų" ir tipų, ale mediena, akmuo ir pan...)...Baldus žinom kokie bus, visi iš medienos (virtuvės, spintos ir t.t.)....Dabar darysim išmatavimus, ir bandysim siųsti visur ar galės tokius (būtent iš tokios medienos) pagaminti...Aišku dar žiūrėsim kainą...

Užuolaidas maždaug įsivaizduoju kokias, bet dar konkrečiai nežiūrėta...Man atrodo kas nori labai jau šiuolaikiškai padaryti rąstinuką, tai viduj medieną reikia nudažyti atspalviu tokiu, kuris uždengtų naturalią medienos spalvą...Arba sukti GKP....Nors tokių prisipažinsiu nesuprantu, taigi tada pasistatai kokį karkasinį namuką, ir nereiks apsikrauti bereikalingu galvojimu...Na bet tai yra MANO asmeninė nuomonė....

Vienžo, nenoriu ne su niekuo ginčytis, prieštarauti ir pan....Galbūt per aštriai parašiau, ištikrųjų kas vienam atrodo lengva ir paprasta padaryti, kitam tai gali būti amžiaus vargas....