Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

gimtadienis. Man kažko oficialaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 22, 13:52)
Kiekvienas savo vertę nusistatom pats smile.gif Tą ir gaunam  bigsmile.gif

Aš irgi linkusi tam pritarti... tačiau kaip elgtis situacijoje, kai nusistatai savo vertę, tačiau kitų tai netenkina, o tau, pvz, pinigų verkiant reikia? tai nejaugi sėdėsi tada tuščiom ir lauksi...?
aš čia tik šiaip pradėjau apie tai galvoti.. g.gif g.gif
Atsakyti
Abzoryte, matai su mano penkių klasių išsilavinimu manau sunku rasti gerą darbą nors labai ir neieškojau... Esu istorijos bakalaurė dabar besistudijuojanti socialinius mokslus. user posted image
Vienintelė viltis man pakankamai gerai gyventi, yra gauti pakvietimą iš to gražiojo direktoriaus. Siūlo ten ir gerą algą, karjeros galimybes, automobilį, telefoną..na aišku ir krūvis darbo yra. Sakau, gal reikia į bažnyčią nulėkti. Pasiprašyti, kad prieš direktorių užtartų kas nors user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 22 spalio 2007 - 14:57
G_V, gausi ta darbeli!!!!!! Man rodos, tu net neabejoji, o tai labai gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As tai apatiskai dirbti pradejau...nebemiela man sitame darbe.... sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 22, 15:56)
G_V, gausi ta darbeli!!!!!! Man rodos, tu net neabejoji, o tai labai gerai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

As tai apatiskai dirbti pradejau...nebemiela man sitame darbe.... sad.gif sad.gif

GV, ir aš tikiu, kad pasiseks smile.gif

Vilte, Tave labai gerai suprantu..bet rasim ir mes gerus darbelius bigsmile.gif
Atsakyti
Rasim rasim, CrazySun mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 22, 15:56)
G_V, gausi ta darbeli!!!!!! Man rodos, tu net neabejoji, o tai labai gerai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 10 22, 16:01)
GV, ir aš tikiu, kad pasiseks smile.gif
Vilte, Tave labai gerai suprantu..bet rasim ir mes gerus darbelius  bigsmile.gif

GV tikisi, jog šitie jūsų žodžiai nuskris tiesiai direktoriui ausin smile.gif
Ir dar tikiu, jog mėnesio bėgyje mes visos turėsim ką papasakoti apie mūsų naujus gerus darbus smile.gif

p.s. Man jūs šitą dainą priminėt ax.gif
Cher Believe
Atsakyti
labas vakaras merginos 4u.gif
kaip baltai pavydziu DG, kad tiek daug demesio sulaukia, net rinktis reikia tarp gerbeju, patys lenda... wub.gif
man tai sis pirmadienis, kaip pirmadienis. nieko naujo, idomaus ar ypatingo. rolleyes.gif
Atsakyti
labas vakaras, mergytės smile.gif
tfu, apsirūkiau.. ir kas man liepė rūkyt? doh.gif
tingiu mokytis,tingiu išvis kažką veikti.. noriu, kad vienas tipas mane į pasimatymą pakviestų blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif
mane gilus liudesys kamuoja. Vaikau salin, bet jis manes nepaleidzia. Taip graziuoju issiskyrus, sutariam geriau nei pries issiskiriant. Taip liudna, jauciuosi praradus labai brangu zmogu. verysad.gif Sunku, kad dabar reikia lygiuotis i savo "atskira" gyvenima, ir sunku Ji paleisti, nors jau ir nebeturiu.
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 22, 20:08)
Laba vakara  4u.gif
mane gilus liudesys kamuoja. Vaikau salin, bet jis manes nepaleidzia. Taip graziuoju issiskyrus, sutariam geriau nei pries issiskiriant. Taip liudna, jauciuosi praradus labai brangu zmogu.  verysad.gif Sunku, kad dabar reikia lygiuotis i savo "atskira" gyvenima, ir sunku Ji paleisti, nors jau ir nebeturiu.

tu jo nepraradai. tiesiog dabar jūsų santykiai įgavo kitokį statusą. tu turi jį kaip draugą, o tai juk puiku. tai daaaug geriau, nei išvis nebeturėti. įvertink tai, kad išsiskyrėt kaip protingi, civilizuoti žmonės, nes daugelis to nesugeba-lieka priešais iki grabo lentos doh.gif
Atsakyti
Aciu, Kaila. Bandau isisamonint tavo zodzius, siuo metu to net nesuvokiau.
Atsakyti