gimtadienis. Man kažko oficialaus

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 22, 13:52)
Aš irgi linkusi tam pritarti... tačiau kaip elgtis situacijoje, kai nusistatai savo vertę, tačiau kitų tai netenkina, o tau, pvz, pinigų verkiant reikia? tai nejaugi sėdėsi tada tuščiom ir lauksi...?
aš čia tik šiaip pradėjau apie tai galvoti..

Abzoryte, matai su mano penkių klasių išsilavinimu manau sunku rasti gerą darbą nors labai ir neieškojau... Esu istorijos bakalaurė dabar besistudijuojanti socialinius mokslus. 
Vienintelė viltis man pakankamai gerai gyventi, yra gauti pakvietimą iš to gražiojo direktoriaus. Siūlo ten ir gerą algą, karjeros galimybes, automobilį, telefoną..na aišku ir krūvis darbo yra. Sakau, gal reikia į bažnyčią nulėkti. Pasiprašyti, kad prieš direktorių užtartų kas nors

Vienintelė viltis man pakankamai gerai gyventi, yra gauti pakvietimą iš to gražiojo direktoriaus. Siūlo ten ir gerą algą, karjeros galimybes, automobilį, telefoną..na aišku ir krūvis darbo yra. Sakau, gal reikia į bažnyčią nulėkti. Pasiprašyti, kad prieš direktorių užtartų kas nors

G_V, gausi ta darbeli!!!!!! Man rodos, tu net neabejoji, o tai labai gerai

As tai apatiskai dirbti pradejau...nebemiela man sitame darbe....

QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 22, 15:56)

GV, ir aš tikiu, kad pasiseks

Vilte, Tave labai gerai suprantu..bet rasim ir mes gerus darbelius

Rasim rasim, CrazySun

QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 22, 15:56)

QUOTE(CrazySun @ 2007 10 22, 16:01)
GV, ir aš tikiu, kad pasiseks 

GV tikisi, jog šitie jūsų žodžiai nuskris tiesiai direktoriui ausin

Ir dar tikiu, jog mėnesio bėgyje mes visos turėsim ką papasakoti apie mūsų naujus gerus darbus

p.s. Man jūs šitą dainą priminėt

Cher Believe
labas vakaras merginos
kaip baltai pavydziu DG, kad tiek daug demesio sulaukia, net rinktis reikia tarp gerbeju, patys lenda...
man tai sis pirmadienis, kaip pirmadienis. nieko naujo, idomaus ar ypatingo.

kaip baltai pavydziu DG, kad tiek daug demesio sulaukia, net rinktis reikia tarp gerbeju, patys lenda...

man tai sis pirmadienis, kaip pirmadienis. nieko naujo, idomaus ar ypatingo.

labas vakaras, mergytės 
tfu, apsirūkiau.. ir kas man liepė rūkyt?
tingiu mokytis,tingiu išvis kažką veikti.. noriu, kad vienas tipas mane į pasimatymą pakviestų

tfu, apsirūkiau.. ir kas man liepė rūkyt?

tingiu mokytis,tingiu išvis kažką veikti.. noriu, kad vienas tipas mane į pasimatymą pakviestų

Laba vakara
mane gilus liudesys kamuoja. Vaikau salin, bet jis manes nepaleidzia. Taip graziuoju issiskyrus, sutariam geriau nei pries issiskiriant. Taip liudna, jauciuosi praradus labai brangu zmogu.
Sunku, kad dabar reikia lygiuotis i savo "atskira" gyvenima, ir sunku Ji paleisti, nors jau ir nebeturiu.

mane gilus liudesys kamuoja. Vaikau salin, bet jis manes nepaleidzia. Taip graziuoju issiskyrus, sutariam geriau nei pries issiskiriant. Taip liudna, jauciuosi praradus labai brangu zmogu.

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 22, 20:08)
Laba vakara
Sunku, kad dabar reikia lygiuotis i savo "atskira" gyvenima, ir sunku Ji paleisti, nors jau ir nebeturiu.

tu jo nepraradai. tiesiog dabar jūsų santykiai įgavo kitokį statusą. tu turi jį kaip draugą, o tai juk puiku. tai daaaug geriau, nei išvis nebeturėti. įvertink tai, kad išsiskyrėt kaip protingi, civilizuoti žmonės, nes daugelis to nesugeba-lieka priešais iki grabo lentos

Aciu, Kaila. Bandau isisamonint tavo zodzius, siuo metu to net nesuvokiau.