Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

QUOTE(Qwertama @ 2007 10 22, 22:18)
manau, pamirsti mylima zmogu padeda laikas. iskart pulti i naujus santykius sunku, nes viskas primena sena meile.  doh.gif

aš manau,kad tik kitas žmogus. Jei jo nebus, tai ištisai galvosi, gal po kurio laiko mažiau,bet galvosi...
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 22, 21:21)
aš manau,kad tik kitas žmogus. Jei jo nebus, tai ištisai galvosi, gal po kurio laiko mažiau,bet galvosi...

O ypac demesys...bent jau man!! iskart alpstu pajutusi demesi, dideli ir grazu biggrin.gif
Atsakyti
Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 22, 22:51)

labanakt 4u.gif speju ir man reikai jau eiti miegucio rolleyes.gif
Atsakyti
Tai kur naktine pamaina? ax.gif bigsmile.gif
Labankt GV, labankt kitoms

O as katik gryzau siandien tiek nuveikiau ir tuo paciu atrodo nieko gero,tas berniukas,siandien issiurbe, nuvare i plovykla mano masina, tadaa vaziavom i kiniecius pavakarieniavom, jis tikrai labai demesingas, geras zmogus, siaubas kaip man viskas susivele galvoje...
Qwertama, demesys wub.gif ax.gif blush2.gif gal ir gerai, bet norisi vieno TIKRO zmogaus,pritariu Viltei, as taip pat nuo demesio kaifuoju.....tik eilini karta bijau nudegt nes sena meile, nuoskaudos islikusios......

Nezinau mergaites, manau labai sunku taip Vakare, tipo graziai bendrauti ar taip ar taip prieisit isvada arba/arba....

O siaip as zinau viena toki posaki, jog sena meile gali isgydyti tik nauja meile, taip kad laikas...nzn jis man atrodo kaip tik viska pagarzina, o kai viskas vyksta ant karstuju gal kartais net ir geriau...

GV tai kaip pasimatymas su senuku?gal be nuotaikos......gryzai unsure.gif
As taip noriu pakeist savo gyvenima...greiciau istrukt is kaimo i normalu gyvenima...

Kaila pradingele???Abzoryte???Powerpuff,Populi?????supermylymiausios nebeuztaikau jau cia as, kaip visos bunat...Domynyyyka,Dovyyyle......

Matau, kad liudesys sivakr musu SM, truksta mums tu MB, bet nieko ir i musu kiema ateis svente thumbup.gif

Labanakt, gal dar prisijungs naktine pamaina, luktelsiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
DG, labai smagu toks demesys. As visada ziuriu kiek labai zmogui rupiu is to, ka jis del manes daro, o ne is to ka sneka. Labai seniai jau zinau, kad sneketi galima bet ka... verysad.gif
Del Vakares, tai as manau, labai negerai yra taip biciuliautis. As su savo buvusiuoju irgi meginau biciuliautis. Ir visaip tas draugiskas biciuliavimasis baigdavosi. Ir susieje dar simta kartu buvom, bet visada viskas baigdavosi taip pat. Ir puikiai zinojau, kad kol mes bent biski bendrausim, tol sirdele skaudes ir man, ir jam. Tai as tiesiog paemiau ir isvaziavau is Lietuvos (aisku, tai ne vienintele priezastis buvo). Bet bent jau nera jokiu galimybiu susitikti. Tik vat tas internetas viska maiso. O taip sirdi skauda pabendravus...Ir viena karta taip draugiskai issipasakojo (na mes gi draugai vis tik) kaip pasimatyme buvo. ***** po ilgo laiko tada blioviau. Tai is patirties sakau, reikia stiprybes tureti ir nutraukti visus rysius, negali buti bent kuri laika jokio bendravimo, kol po kokiu dveju metu suprasi, kad pamacius ji sirdele kaip ir nebesuvirpetu... Man truksta tos stiprybes.
O siaip man ryt i darba pirma karta. 5 ryte reikia keltis... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 22 spalio 2007 - 22:56
QUOTE(haneriete @ 2007 10 22, 23:52)
DG, labai smagu toks demesys. As visada ziuriu kiek labai zmogui rupiu is to, ka jis del  manes daro, o ne is to ka sneka. Labai seniaijau zinau, kad sneketi galima bet ka... verysad.gif

O siaip man ryt i darba pirma karta. 5 ryte reikia keltis...  doh.gif

As manau, kad skaudejo sirdute, visgi nesvetimas buvo zmogus, suprantama juk visi mes zmones ir turime jausmus...
Mano ex irgi uzsienyje,taip zymiai lengviau nematai sirdies neskauda...o siaip tas berniukas taip viska nuosirdziai daro, taip gera siandien pasijutai moteriskai, nieko daryt nereikia, o pastoviai dirbu vyriskus darbus bigsmile.gif
Beje kokioj valstybej esi?tai jau nebenaktinek, ryt sunku bus keltis o juk privalai buti zvali ir grazi 4u.gif man ryt 7 keltis, bet vistiek sunkiai as is lovos pakylu..Tai geros dienos darbe ir iki rytojaus.Sekmes
Atsakyti
As tavo vietoje nepaleisciau to berniuko... Be proto mielas toks demesys. Na bent jau man ax.gif
Bet as dar ne viska paskaiciau, ka cia bendravot, tik zinau, kad pas buvusiji planuoji lekti pasisveciuoti. Tai nezinau visko kaip ten pas tave yra, nenoriu cia ne i tema sneketi...
O tu i Airija pas ji planuoji, taip? Tai as Airijoj dabar taip pat smile.gif
Kelsimes ryt tada panasiai, pas mane 5 dar tik bus, pas jus 7 jau rolleyes.gif
Geros dienos Jums visoms ryt smile.gif labanaktis.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Oj nu ir dienele..nepatikesit-pamirsau, kad siandien i darba reikia tai ryte boso skambutis pazadino-puiki dienos pradzia lotuliukas.gif Toliau dar graziau-darbe nesamone padariau, bet tikiuosi viskas kazkaip uzsiglaistys..Nu zodziu net neturejau kada prie SM prisijungt doh.gif Tikiuosi jum geresne sita dienele buvo..ka gero nuveiket? Kaip nuotaikos? As tai vis mastau apie ta svedija..kazin kaip ten bus viskas?.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės mielosios 4u.gif

Oi šiandien nuvarė per repeticiją nuo kojyčių, ne tas žodis blink.gif Visi mano vakarykščiai čipsai išgaravo biggrin.gif

Gryžau ir griežtai neleidau sau jungti kompą, kad šiek tiek laiko liktų ir gitarai biggrin.gif Tai dabar jau visa leisgyvė prisėdau prieš miegutį ir nebėra jėgų net rašyti...
Bet taip norisi atrašyti ir Vakarei ir Qwertamai, kurios išgyvena tą patį, ką aš jaučiau vos prieš keletą mėnesių... doh.gif

Vistiek neužmigsiu neatsakius..
Vakare, aš irgi stengiausi išsaugoti draugiškus santykius ir vis tik manau, kad toks kelias yra daug geresnis. Tiesiog tas draugiškas bendravimas su laiku po truputėlį mažėja, o tuo labiau kai žmogus jau turi (turės) kitą draugę. Kad ir kaip kartais sukiltų prisiminimai ar suspaustų širdį bendraujant, gerai yra tai, kad ant dūšios daug ramiau, kai nėra tarp žmonių jokių pykčių ir neapykantos. Plius - per atstumą bendraudamas turi galimybę išvysti visai kitą to žmogaus pusę - kas dažnai parodo tau dar aiškesnes priežastis - kodėl neverta griaužtis.
Nežinau kaip geriau išsireikšti. Noriu pasakyti: nebendraujant visai - tau visada liks nostalgija seniems geriems laikams. Bendraujant - tu palaipsniui priprasi prie kitokių santykių ir galiausiai pamatysi, kad tas žmogus yra jau per daug tau tolimas ir daugelis dalykų tebuvo iliuzija. Šitaip lėtai tolstant vienas nuo kito tu ramiau viską įsisavini ir blaiviau gali įvertinti priežastis dėl kurių išsiskyrėt.

O galiausiai, tiek tau Vakare, tiek tau Qwertama, dar neaišku ar tikrai tai yra pabaiga jūsų santykiuose. Galbūt tai tik toks etapas. Galbūt vėl laukia susitaikymas. Ir tik dėka šio išsiskyrimo suprasit - ar tai tikrai TAS žmogus. Jei nors viena pusė net nebandys susigrąžinti to, ką prarado, vadinasi tie santykiai ir nebuvo verti tos kančios, kurią dabar įsivaizduojate, jog jaučiate. Vadinasi, su tais žmonėmis net nebūtumėt buvusios laimingos, nes jie per lengvai nuo visko nusisuko. Arba jūs pačios ieškote visai kitokio žmogaus ir jei nesinori gryžti atgal, tai tik todėl, kad jūsų laukia daug nuostabesnė ateitis, su žmonėmis, su kuriais būsite daug laimingenės, nei su tais, kurie jūsų nesuprato ir nepalaikė dar būnant kartu. Jei jautėtės blogai su tais žmonėmis ir jie net nesistengė kažko keisti santykiuos, o sutiko taip lengvai juos nutraukti - tai koks jų požiūris į tai? Keičiam žmones savo gyvenime kaip kojines?
Neverta dėl to krimstis. Nežiūrėkit atgal. Užteks jau. Galbūt prieš nosį jau atvertos kitos durys.. Nepražiopsokit to per ilgai žiūrėdamos į tas, kurias užvėrėt.
Siekit to, apie ką visada svajojot. O tam reikia ir laiko ir pastangų. Kartojau ir kartosiu - viskas priklauso nuo mūsų pačių. Kokio norit gyvenimo - tokį ir turėsit. Tiesiog reikia imti ir veikti. Todėl pats laikas nustoti dūsauti ir imti viską į savo rankas. Kuo greičiau tą suvoksite - tuo greičiau viskas pradės taisytis 4u.gif

Jei norėsit, gal ir susigrąžinsit savo žmones. Jei ne, sutiksit tokius, kurie ieško būtent tokio žmogaus, kokios esat jūs. Svarbu pačios suprasti - ko iš tikrųjų trokštat. Ir nors pradžioje gali atrodyti kad norit jog JIS sugryžtų, po kelerių mėnesių gali viskas atrodyti jau kitaip 4u.gif Tačiau - BET KOKIU ATVEJU - dėl savo buvusio ar dėl naujo žmogaus - turite eiti į priekį. Turite parodyti visą savo grožį ir žavesį, kuris dabar šiek tiek užgožtas jūsų nusivylimo ir liūdesio. Turite iš naujo išmokti džiaugtis gyvenimu. Turite visiems, o pirmiausia SAU, įrodyti, kad esate įdomios, linksmos, mielos merginos, šalia kurių tiesiog gera būti... 4u.gif

P.S. Galbūt ir ne visai į temą. Bet šiandien, nors ir kokia buvo bjauri diena darbe, šiek tiek susirašinėjom su grupiokais apie praėjusį meetą ir tas vienas parašė man "tu kaip visada žavinga..". Prieš tris mėnesius man niekas negalėjo to pasakyti, nes tas liūdesys ir nepasitenkinimas gyvenimu pas mus ant kaktos užrašytas. doh.gif O šalia linksmų žmonių gera būti visiems - tiek mūsų visiems ex, tiek apskritai visiems žmonėms.. Gera būti šalia tokių, kurie dovanoja kitiems džiaugsmą nieko už tai atgal neprašydami smile.gif Todėl, kad ir kaip skaudu būtų stotis ant kojų vienai pačiai - vėliau tas dėmesys ar net tokie smulkūs pagyrimai tik įrodo, kad tu tikrai turi dar nuostabių savybių, kurias kiti labai vertina ir kurios tave kažkuo išskiria iš kitų. O išsiskyrimas iš kitų - Kažkuriam vaikinukui gali pasirodyti labai ypatingas.. Nes jis būtent tokios ir ieškojo visą savo gyvenimą... 4u.gif

Žinau, kad dabar labiausiai norisi, kad ateitų tas išsvajotasis žmogus ir nušluostytų ašaras.. Apkabintų.. Prisiglaustų.. Pasakytų - aš čia šalia.. Būk rami.. Niekada tavęs nepaliksiu...

Tačiau turime susitaikyti su tuo.. Kad tuos žodžius išgirsime tik tuomet, kai jau būsim išbridusios iš tų kančių ir gailėjimosi savęs.. Tik tuomet, kai džiaugsimės gyvenimu ir mums bus visai gerai ir vienoms.. Net nekviestas atsiras žmogus, kuris apkabins ir pasakys - ir kas per kvailys galėjo tave TOKIĄ palikti smile.gif Paminėsit dar mano žodžius drinks_cheers.gif

Daug prirašiau.. Bet labai tikiuosi kad nors kiek pavyko įkvėpti jūsų nuvargusias širdutes... 4u.gif

Visoms saldaus miegelio ir pabudusios vykdykite abžorytės terapiją:
Pasileidžiam gerą muziką, išsičiustinam, nusišypsom ir besišypsodamos su muzika važiuojam į darbus! Tiesiog pabandykit įsivaizduoti, kad esate labai laimingos.. Patikėkite, vaizduotė gali stebuklus! Ir tik tie, kurie savo vaizduotėje mato milžinus, gali užsiropšti jiems ant pečių friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 23 spalio 2007 - 00:02
Labas rytas, aš jau darbe, po kavos smile.gif]

Gaila Abzorytes, terapiją tik dabar perskaičiau, tai turiu prisipažinti neįvykdžiau visko ax.gif Bet išsičiustijau šiandien stipriai bigsmile.gif

Man kažkaip keista, kai Jūs čia taip liudnai apie savo ex kalbate. Kodėl aš taip neliūdžiu? Aš kažkaip daugiau jaučiu jam pyktį, kad mane nuvylė, bet nejaučiu liūdesio...
Liūdna buna tik tada, kai noriu kur nors išeiti, o neturiu su kuo verysad.gif Bet iš kitos pusės - gerai pagalvojus, ne visada ir su juo, visur kur noriu, išeidavau. Taigi šiam reikalui rsiu draugių. thumbup.gif

Geros dienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 23 spalio 2007 - 08:45
LABAS RYTAS SURAITYTAS user posted image

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 22, 23:29)
GV tai  kaip pasimatymas su senuku?gal be nuotaikos......gryzai unsure.gif

Susitikau su senuku. Viskas buvo gerai- labai gerai. Tokia laiminga jau senai nesijaučiau. Vakaras turėjo baigtis va tokiomis user posted image linksmybėmis. Bet viską sugadino jo MAMYTĖ su savo kotletukais. Įsivaizduokit, grįžtam mes po filmo pas jį namo, o ten ... randam mamytę belaukiančią savo sūnyčio su garuojančių maltinių keptuve. user posted image Mama turi savo butą, jis savo. Bet vistiek ta moteris pro rakto skylutę lenda į savo berniuko gyvenimą. Kas buvo toliau nerašysiu... Esmė tokia, kad padariau va šitaip user posted image
Skauda dabar, optimizmo jokio, gyvenimo džiaugsmo nerasta. Bet negalėjau kitaip, nes mano beribėj fantazijoje iškilo toks vaizdas- GV su senuku lovoj, o šalia lovos mamytė ne su žvake stovi, bet prezervatyvus dalina...
user posted image
Na, bet nieko- išgyvensiu. Džiaugiuosi tuo, kad viskas galutinai išsisprendė ir tikrai žinau, jog šitoje mano ir senuko istorijoje dedamas taškas.

P.s. Ką aš daryčiau be Aristokratės puslapio? smile.gif Ačiū.

Atsakyti