Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

QUOTE(Sandruciux @ 2007 10 23, 19:53)
Sveikutes,

as cia visiskai ne i tema, bet norejau paklausti, gal kuri turit parduoti Bridzitos Dzouns dienorasti? 4u.gif kaip supratau jusu gerbiama ir megstama knyga drinks_cheers.gif

pirma bibliotekoje paieskok biggrin.gif , tikrai turetu but
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Visko dar neperskaiciau ka cia priraset, bet matau kad GV gavo darba!!! Valiooooo mergyt! Saunuole thumbup.gif drinks_cheers.gif Labai dziaugiuosi uz tave thumbup.gif beje, tikiuosi pakviesi i vestuves kai su tuo bosiuku-saldainiuku zenysiesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 10 23, 20:36)
1.Tai  ar aplanke kuria nors ta meile?
2.Ir ar ilgai ji tesiasi?
3.Ar jus kapstotes toj pacioj dezej ir dziaugiates?
4.Ar yra koks pasistumejimas?
5.Ar jauciates neivertintos ir niekam tikusios? unsure.gif

1. Mane ne user posted image
2. Taip labai ilgai user posted image
3. Panasiai user posted image
4. Nelabai user posted image
5. Taip user posted image
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif neturėjau laiko anksčiau parašyti... tai dabar atrašysiu į baisiai senus postus, ir baisiai daug - nepykit blush2.gif

GV, tau pirmai, tikiuosi kad iki šitos eilutės perskaitysi biggrin.gif Pirma, tai siaubiakas tokia mamytė schmoll.gif O tu stipri thumbup.gif Antra, sveikinu su nauju darbu drinks_cheers.gif

DG, Vilte, haneriete, jūs teisios dėl to, kad nereikėtų artimai bičiuliautis su draugu (liežuvis neapsiverčia vadinti jį ex).

Tačiau yra viena aplinkybė, dėl kurios mes esame priversti matytis kiekvieną dieną... Taigi neturiu pasirinkimo, ir turiu viską įveikti pasunkintomis sąlygomis.
Keista, aš žinau, kad tai labai sunku, bet tuo pačiu ir jaučiu, kad esu pakankamai stipri. O apie tai, kad esu stipri, sužinojau tik išsiskiriant smile.gif Štai vienas teigiamas dalykas.

Šiuo metu mano būsena visai stabili. Net neabejoju, kad dar labai liūdėsiu ir visokių parašysiu postų. Tačiau jei šiuo momentu jaučiuosi gerai, tai tuo ir reikia naudotis - eisiu užsiimti grožio procedūromis ir skaityti knygų smile.gif (po to kai viską perskaitysiu ir atrašysiu ax.gif)

Dominyyka, turbūt, kad visiškai išgydys tik kita meilė. Tačiau jaučiu, kad man visiškai nereikia skubėti. Kad atvirkščiai, net ir po kelių mėnesių, kai tikriausiai atsigausiu ir galbūt pradės megstis naujos draugystės - jaučiu kad reikėtų neskubėti ir verčiau jau ilgiau pabūti vienai. Čia mano situacijoje taip, nes aš nemoku gyventi viena ir paskubu su draugystėmis.

Qwertama, stiprybės 4u.gif Jei dar neskaitai, tai siūlau paskaityti knygų iš sąrašo pirmajame puslapyje. Ir, be abejo, naudotis SM terapija wink.gif

Abžoryte, tavo postas mane palaiko, nes būtent tokį kelią aš turėsiu praeiti. O tavo mintys man labai artimos 4u.gif Net nebegaliu išskirti, bet viskas, ką parašei - tai ką aš pati galvoju. Gal daug vienodų knygų prisiskaitėm ką? lotuliukas.gif Jaučiu, kad esam labai skirtingos, bet tos mintys gausiai artimos, ir jau ne pirmas kartas bigsmile.gif Atsakymas į sekantį tavo postą - ačiū kad parašei ir kad išsiplėtei, kad nepasilikai prie minties "gal nereikėjo taip plėstis".

Populi, o aš niekaip negaliu pajusti jam pykčio. Kai viską išsiaiškinom - niekas nekaltas. Viso to reikėjo. Reikėjo ir draugystės, ir skyrybų. Bet pykstant kartais lengviau pamiršti. Lengviau įtikėti, kad taip ir reikėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vakarė23: 23 spalio 2007 - 19:55
sveikos merginos 4u.gif
aciu abzoryte uz nuostabius zodzius ir palaikyma, tu saunuole wub.gif 4u.gif vakar tavo zodziai butu labai padeje, bet siandien nuo pat ryto man labai gera nuotaika. ryte i skype parase mano ex, sake siaip pakalbeti nori, sake, kad niekada nieko taip nemylejo ir nemyles kaip manes, bet vis tiek mes dar tik draugai. doh.gif
vakar toks kitas berniukas del mano nr butu kalnus nuvertes, iskniso ta mano nr, siandien net kita kortele nusipirko, kad tik su manim susirasineti galetu ir man butu patogiau.
ir dar visai neseniai, skambino klasiokas buves, susitikti siule, kaip supratau, kabino lotuliukas.gif atsisakiau, sakau, davai susitinkam savaitgali lotuliukas.gif
zodziu demesio siandien gavau su kaupu. ax.gif
bet esu tikra, kad praejus sitai demesio bangai as dar ir dar karta atsiversiu abzorytes zodzius ir skaitysiu, skaitysiu, bandydama po punkta vykdyti tai, kas man galetu padeti atsistoti ant koju unsure.gif
beje, sveikinu GV gavus darba, kurio taip norejai 4u.gif saunuole, mergyt, atmink, buvai geriausia is geriausiu 4u.gif
Atsakyti
Niu mergytės laikomės kaip galim 4u.gif
Aš tai tik prieš valandėlę gryžau iš darbo blink.gif
Po darbo dar užsukau į soliariumą.. Šiek tiek atsigavau.. Dabar įsipyliau vyno.. ir netrukus miegučių jau eisiu, bo visa ši savaitė tokia blink.gif

p.s. čia kažkas buvo pasidarę su SM, ane? mastau.gif nes pasijungiau, jokių šypsenėlių, animacijų nerodo.. ir paskui dar prisiloginti iš naujo reikėjo.. kažką tvarko turbūt mastau.gif
Atsakyti
vėl čia tyla verysad.gif Mergaitės šaunuolės, vykdo punktus,kas pramogauja,kas grožio procedūras darosi, kas grožio miego nuėjo smile.gif Aš ką tik iš vonios, pasilepinau su druskomis, kaukę užsidėjau, dabar visa gražutė ir eisiu grožio miegelio smile.gif
Gero vakariuko toms, kas prisijungs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 23, 16:12)

p.s. Skambino gražusis direktorius. GV priimta į darbą mega_shok.gif thumbup.gif

SVEIKINU
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
bis.gif bis.gif bis.gif lithuania.gif
notworthy.gif notworthy.gif :
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

atrodo viską pasakiau? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 10 23, 20:36)
Tai  ar aplanke kuria nors ta meile?Ir ar ilgai ji tesiasi?Ar jus kapstotes toj pacioj dezej ir dziaugiates?Ar yra koks pasistumejimas?Ar jauciates neivertintos ir niekam tikusios? unsure.gif

eik kakot, viesule tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 10 23, 20:52)
1. Mane ne user posted image
2. Taip labai ilgai user posted image
3. Panasiai user posted image
4. Nelabai user posted image
5. Taip user posted image

Vos nenumiriau iš juoko lotuliukas.gif

Viesule, jei tau nuo to geriau pasidarys tai žinok, kad aš jaučiuosi labai graži, labai laiminga, labai protinga, ir net nepasakyčiau, kad man kažko reikia. O mano ex, kiaulė ir labai daug prarado, kai prarado mane. Taip jam ir reikia.

tai kur dingot visos? DG tai žinau restorane sėdi thumbup.gif O kur kitos? Aš tai mokausi jei ka, tik SM trukdo man labai unsure.gif

Man patinka, kad čia tokios geros nuotaikos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 23 spalio 2007 - 21:34
aš tai čia smile.gif nusprendžiau rytoj pasidaryti tinginystės dieną, neisiu i universitetą blush2.gif žinau, negražu taip daryti, bet aš labai noriu pasilepinti biggrin.gif jau suplanavau, ką ryt veiksiu smile.gif
Atsakyti
o viesulas kokia tema uzvede user posted image

http://www.supermama...howtopic=242112

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 23 spalio 2007 - 21:49