Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

QUOTE(Kaila @ 2007 10 23, 22:37)
aš tai čia smile.gif nusprendžiau rytoj pasidaryti tinginystės dieną, neisiu i universitetą  blush2.gif žinau, negražu taip daryti, bet aš labai noriu pasilepinti biggrin.gif jau suplanavau, ką ryt veiksiu smile.gif

Jei labai nori tai reikia 4u.gif Net užpavydėjau bigsmile.gif Ir aš taip norėčiau, tik negaliu imti ir neiti į darbą. verysad.gif
Ką studijuoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 23 spalio 2007 - 21:49
QUOTE(populi @ 2007 10 23, 22:48)
Jei labai nori tai reikia  4u.gif Net užpavydėjau  bigsmile.gif  Ir aš taip norėčiau, tik negaliu imti ir neiti į darbą. verysad.gif
Ką studijuoji?

teisę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 10 23, 22:54)

bigsmile.gif Šaunuolė, aš Ekonomiką. Tik gal labiau SM? Kažkodėl pastaruoju metu neina susikaupti. g.gif

Einu skaityti, nes nebežinau kada susidorosiu su visais referatais ir koliais blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 23 spalio 2007 - 22:01
QUOTE(populi @ 2007 10 23, 23:00)
bigsmile.gif Šaunuolė, aš Ekonomiką. Tik gal labiau SM? Kažkodėl pastaruoju metu neina susikaupti. g.gif

Einu skaityti, nes nebežinau kada susidorosiu su visais referatais ir koliais  blink.gif

sėkmės mokantis ir kantrybės, o aš eisiu pabaigti skaityt knygą smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus. Pasijaučia tokia reikšminga kaip kokia Kazimiera Prunskienė biggrin.gif Ne toks čia jau didelis pasiekimas visgi... Dar kartą ačiū mergaitės.

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 23, 18:19)
as taip pat noriu pasigirti man skambino irgi isto darbelio ryt kvieciasi i antra pokalbi jeeee ax.gif  blush2.gif
Beje GV, o kiek pinigu sutarei, noriu pasiderinti ar as perdaug nenusipiginau blush2.gif

Puiku. Jei jau kviečiasi į antrą reiškiasi darbas beveik tavo. Laukiu naujienų. Tau pavyks. Užsiprašiau 2000 Lt. Sutiko mokėti 2200 Lt bandomuoju. 2400 po jo. Nežinau čia daug ar mažai... Man pakankamai.

QUOTE(Viesulas @ 2007 10 23, 20:36)
Tai  ar aplanke kuria nors ta meile?Ir ar ilgai ji tesiasi?Ar jus kapstotes toj pacioj dezej ir dziaugiates?Ar yra koks pasistumejimas?Ar jauciates neivertintos ir niekam tikusios? unsure.gif

O kaip tau sekasi?
user posted image

QUOTE(powerpuff @ 2007 10 23, 20:49)
beje, tikiuosi pakviesi i vestuves kai su tuo bosiuku-saldainiuku zenysiesi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image
Išmušei mane iš klumpių su tokia mintim... Šiaip tai jis vyresnio amžiaus gal net už senuką brandesnis- kokių 35m. Taip, kad baliaus nebus tongue.gif

Labos.
Atsakyti
Labas vakariukas, as katik gryzau persivalgiusi ir visa stora, bet jauciuosi grazi, nes tas berniukas zibsi akytemis i mane, is proto jis eina.... wub.gif bigsmile.gif ax.gif

Populi, cia jau taip su tomis SM, mano mokslai irgi nuosaly like g.gif doh.gif reikia susiimt, visgi 4 kursas...o ka tu studijuoji?

Kaila, baik cia depresuot visai jau mirksiukas.gif auksciau nosi!!!

Aristokrate, nu Viesulai tai matyt aktualiausiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vilte, aciu as irgi dziaugiuosi...

Qwertama,powerpuff,Vakare...ko nutilusi?nejau vel nenori terst eterio..kaip einasi??>??

GV, jo tu cia svarbi asmenybe musu drinks_cheers.gif
O as tik 1700lt, i rankas sutariau unsure.gif bandomajam...nu bus matyt kaip ten seksis, bet uztai pardaviau masina, ketvirtadieni perrasau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif esu labai patenkinta....o ryt bus matyt kaip tame pokalbyje man seksis...
Abzoryte, noriu ir as i vonia su druskomis mirksiukas.gif
Lekiu praustis graziu sapnu supermylymiausios...iki rytojaus...
Vilte patikek noriu pagaliau normalaus darbo, bet zinau vistiek kad soksiu as bet kokiam mieste, savo aistros neapleisiu....

Tik savo ateiti maciau kaune....kaunas mano miestas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o va Vilnius....bet geriau nei kaimas mano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 24, 00:41)
Qwertama,powerpuff,Vakare...ko nutilusi?nejau vel nenori terst eterio..kaip einasi??>??

Sveikute DG 4u.gif Gausi ta darbeli-pamatysi. Pas mane naujienu kaip ir nera..gyvenu keliones laukimo nuotaikom blush2.gif Smagu kad tiek demesio is vyriskos gimines sulauki. As tai kazkaip paskutiniu metu namie tik vakarus leidziu..niekas i restoranus nekviecia..tiksliau ne tie, kurie noreciau kad pakviestu schmoll.gif Susirasom su ex per skype karts nuo karto..ilgiuosi as jo labai tiesa sakant, bet veju salin tas mintis ir stengiuosi apie ji negalvot, nors liudnumai uzeina. O tu jau greitai isskrendi kiek pamenu? Kaip tavo nuotaika?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 24, 00:52)
Susirasom su ex per skype karts nuo karto..ilgiuosi as jo labai tiesa sakant, bet veju salin tas mintis ir stengiuosi apie ji negalvot, nors liudnumai uzeina. O tu jau greitai isskrendi kiek pamenu? Kaip tavo nuotaika?

Sveika, primink kiek laiko jus nebekartu? as jau metai taip neoficialiai ir vis dar uzeina tos mintys...bet gyvenimas nestovi vietoje...jis eina ir dideliu tempu pirmyn nepakeiciamu nera, nors kaip bebutu sunku.....Pamatysi grisi kupina ispudziu mano bilietai si sekmadieni, bet kaip man viskas susijauke patikek del to darbo del keliones nebezinau ir ka daryt noriu as to darbelio, bet kaip su skrydziu as ji iskaudinciau jeigu pasirinkciau darba, jis beprotiskai laukia manes, kas cia daros nebesuprantu isimylejo mane kazkaip perdaug vyruku vienu metu bigsmile.gif
esu pasimetusi juodai...

O tas fainas svedas tavo?pamatysi paiilsesi atsigausi, o jeigu dar mielas zmogus bus super trink is galvos ta ex...istorijos nepakartosi....

Viskas soku i lova ryt laukia ilgas rytas prie veidrodzio ir duse bigsmile.gif blush2.gif labos
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 24, 01:14)

O tas fainas svedas tavo?pamatysi paiilsesi atsigausi, o jeigu dar mielas zmogus bus super trink is galvos ta ex...istorijos nepakartosi....

Viskas soku i lova ryt laukia ilgas rytas prie veidrodzio ir duse bigsmile.gif  blush2.gif labos

Mes ne kartu tik 2 menesiai dar.. O tas svedas tai visai ne svedas lotuliukas.gif lietuvis jis tik mes kartu i svedija vaziuojam ax.gif o del fainumo .. as jo gyvai nesu macius tai nezinau..bet kiek bendraujam per skype tai patinka man visai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 23, 23:04)
Užsiprašiau 2000 Lt. Sutiko mokėti 2200 Lt bandomuoju. 2400 po jo. Nežinau čia daug ar mažai... Man pakankamai.

Einasau rolleyes.gif Kad man tokie pinigai as net maziau nei dvigubai uzdirbu....
O sakyk, GV ar reikalavimai dideli? tarkim - uzsienio kalbos, vairuotojo pazymejimas...nes man su kalbom nekas (prancuzu pagrindine), teisiu irgi neturiu... sad.gif sad.gif

Labas rytas visoms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 24, 08:14)
Labas rytas

Labas rytas 10 val.pokalbis jau pradedu nervintis katik is duo nors speciau susiruost......bijau..... bigsmile.gif

Gero ryto iki
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 24, 07:41)
Labas rytas 10 val.pokalbis jau pradedu nervintis katik is duo nors speciau susiruost......bijau..... bigsmile.gif

Sekmes D&G!!!!
Laukau kumstukus!!! Pamatysi kaip turesi jau darba!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti