Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

Labas supermylymiausios 4u.gif labai malonu, kad taip teiraujates manes apie pokalbi ax.gif group.gif

Istikruju labai jaudinausi pries ir pkalbio metu, nieko dare nzn nes tipo 3 kanditates atrinktos II pokalbiui tame tarpe ir as, procentas kad gausiu ta darba 33.33 bigsmile.gif bus kaip bus, siandien leksiu i kauna tokiu dokumentu is inivero.

Populi, butent kaune nera tokiu perspektyvu kaip Vilniuje, nors kaip miestas tai man superinis....todel ir planuoju gyventi ir dirbti Vilniuje aisku jeigu gausiu ta darba tongue.gif
As studijuoju VDU (viesaji administravima)
Su nekantrumu laukiu, skambucio arba taip arba ne, del to darbo...

Vilte, ar ieskaisi kito darbo?jeigu ten nesamone, juk musu teise rinktis...

GV tu tikrai nesenmerge lotuliukas.gif o man siandien viena drauge pasake kalbejau telefonu, pasakojau apie ta darba, pokalbi sako tavo dabartines pareigos juokingos tipo...susinervinau g.gif
Aciu Jums Dominyyka,powerpuff ko tu cia matai pamatysu patiks tau tas svedas tavo lotuliukas.gif ir junksies prie musu 20090909 lotuliukas.gif
Aciu Jums mergytes, kad jus esat Vakare,Dovyyle,Abzoryte, Crazysun... 4u.gif 4u.gif
p.s Dominyyka kaip reikalai su masina???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 24 spalio 2007 - 14:02
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 24, 14:51)
Kraujas is nosytes pradejo begti....kaip keista...pirma karta man taip...
nuo ko cia taip gali buti unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Aga.. pritariu CrazySun.. Nueik pas gydytoją.. Nepamaišys.. Gal pagerti ko nors išrašys, kad organizmas sustiprėtų 4u.gif
Pasirūpink savimi, nusipirk šiandien sulčių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 24, 15:01)
Labas supermylymiausios 4u.gif  labai malonu, kad taip teiraujates manes apie pokalbi ax.gif  group.gif 

Istikruju labai jaudinausi pries ir pkalbio metu, nieko dare nzn nes tipo 3 kanditates atrinktos II pokalbiui tame tarpe ir as, procentas kad gausiu ta darba 33.33 bigsmile.gif  bus kaip bus, siandien leksiu i kauna tokiu dokumentu is inivero.

Crazysun... 4u.gif  4u.gif

labai džiaugiuosi - pasiseks ir Tau kaip GV smile.gif

ŠAUNUOLĖS JŪS, MERGAITĖS!!! smile.gif
..man net gėda... blush2.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 24, 15:03)
Aga.. pritariu CrazySun.. Nueik pas gydytoją.. Nepamaišys.. Gal pagerti ko nors išrašys, kad organizmas sustiprėtų  4u.gif 
Pasirūpink savimi, nusipirk šiandien sulčių.  4u.gif

taip, Vilte, reikia nepamiršt savęs smile.gif
Atsakyti
D&G, o siandien turi paskambinti del to darbelio????

As tai ieskausi, bet taip pasyviai..vis neprisiruosiu savo CV irasyti i tuos visus internetinius puslapius...

Begsiu po darbo sulciu pirkti ax.gif biggrin.gif biggrin.gif

CrazySun, dabar mussu eile pasisekimui! Viskas! nuo rytdienos ieskom nauju darbeliu ir labai rimtai! jau syvakara bandysiu susikaupti ir noreti noreti noreti naujo darbo tongue.gif O norai pildosi juk biggrin.gif
Atsakyti
[quote=VILTE20,2007 10 24, 15:13]

Nesake kada paskambins, tikiuosi kuo greiciau nes noriu greiciau suzinoti kaip kas.....Vilte saugok save!!!!

o del darbo aisku, butinai siusk cv, juk tai nieko nekainuoja, viskas lekiu nuo kompa vaziuosiu i kauna.

Geros dienos iki vakaro
Atsakyti
Labukas,

senokai jau čia nebesilankiau. Jei pamenat, sakiau, kad užsiregistravau vienam pažinčių saite. Ir ką...? Niekada nemaniau, kad tokie puslapiukai gali atnešti ką nors naujo, bet... Manau jau vien tai, kad jaučiuosi pastebėta, plius gaunu daugiau dėmesio jau yra gerai. O dar tai, kad gali nueiti ir į vieną kitą pasimatymą, verčia jaustis dar geriau. Juk nebūtinai po to vieno pasimatymo tęsti pažintį su žmogum. Gali tiesiog su kažkuo praleisti vakarą, paplepėti.

Žodžiu, pakeičiau nuomonę, visai geras dalykas tos internetinės pažintys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 24, 15:13)

As tai ieskausi, bet taip pasyviai..vis neprisiruosiu savo CV irasyti i tuos visus internetinius puslapius...

Begsiu po darbo sulciu pirkti  ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

CrazySun, dabar mussu eile pasisekimui! Viskas! nuo rytdienos ieskom nauju darbeliu ir labai rimtai! jau syvakara bandysiu susikaupti ir noreti noreti noreti naujo darbo  tongue.gif O norai pildosi juk  biggrin.gif

aš rimtai ieškau... blush2.gif ech..kaip nors smile.gif bet tokia beviltiška kartais jaučiuos... unsure.gif

šaunuolė smile.gif pirk natūralių smile.gif arba vaisių ir namie išsispausk bigsmile.gif
Atsakyti
Lekiu mokytis user posted image. Gero vakaro visoms.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 24, 15:19)
Lekiu mokytis user posted image. Gero vakaro visoms.

sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sušalusi @ 2007 10 24, 15:17)
Labukas,

senokai jau čia nebesilankiau. Jei pamenat, sakiau, kad užsiregistravau vienam pažinčių saite. Ir ką...? Niekada nemaniau, kad tokie puslapiukai gali atnešti ką nors naujo, bet... Manau jau vien tai, kad jaučiuosi pastebėta, plius gaunu daugiau dėmesio jau yra gerai. O dar tai, kad gali nueiti ir į vieną kitą pasimatymą, verčia jaustis dar geriau. Juk nebūtinai po to vieno pasimatymo tęsti pažintį su žmogum. Gali tiesiog su kažkuo praleisti vakarą, paplepėti.

Žodžiu, pakeičiau nuomonę, visai geras dalykas tos internetinės pažintys smile.gif

labai gerai 4u.gif
Atsakyti
Nu nesamone doh.gif
Man neveikia visi tie CV.lt, naujas.darbas.lt ir pan. kur tik besiregistruoju visur kokia nesamone..tai sako tokio el.pasto nera, tai neuzpildyti langeliai...nu nesamone kazkokia
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 24, 15:37)
Nu nesamone  doh.gif
Man neveikia visi tie CV.lt, naujas.darbas.lt ir pan. kur tik besiregistruoju visur kokia nesamone..tai sako tokio el.pasto nera, tai neuzpildyti langeliai...nu nesamone kazkokia

pasiuntinėk cv į skelbimus pažiūrinėjus smile.gif
Tau turi pasisekt - turi patirties bigsmile.gif bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 24, 14:43)
pasiuntinėk cv į skelbimus pažiūrinėjus smile.gif
Tau turi pasisekt - turi patirties  bigsmile.gif  bus viskas gerai smile.gif

Jau nuo praeitos savaites mazdaug 7 issiunciau ir nieko...
Man pasiseks kai uzpildysiu internete savo CV ax.gif Atrodo pasiseke biggrin.gif
Naudojuosi proga, kad sefo nera, tai pildau CV blush2.gif ax.gif
Atsakyti