Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 24, 15:46)
Jau nuo praeitos savaites mazdaug 7 issiunciau ir nieko...
Man pasiseks kai uzpildysiu internete savo CV  ax.gif Atrodo pasiseke biggrin.gif
Naudojuosi proga, kad sefo nera, tai pildau CV  blush2.gif  ax.gif

aš sakiau, pakeisiu savo pareigų pavadinimą cv į kokį paprastesnį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 24 spalio 2007 - 14:49
O kai iseini is darbo reikia kazkiek tai atidirbti?? 2 savaites atrodo? ar ne? gal kas zinote?
Atsakyti
taip, 2 savaites, jei neiseina susitarti kitaip
Atsakyti
Niu ką šauniausiosios veikia? biggrin.gif
Uff.. aš tai atkentėjau dar vieną nerealią dieną darbe drinks_cheers.gif Sukuosi kaip pašėlus biggrin.gif

Dabar turiu turiu pusvalanduką iki stomotologės.. Tai pamaniau su jumis paplepėsiu dar ax.gif

Oi kaip laukiu kol šiandien gryšiu.. ištiesiu kojytes ir išgersiu vyno taurę.. Bo rytoj visą dieną Vilniuje ant kojų. Uch - bet veikla yra gerai biggrin.gif Kai pavargsti nėra kada galvot apie visas meiles - ką mes moterys labai mėgstam biggrin.gif

P.S. ai iš tikrųjų dar ir stengiuosi neatsilikti nuo GV žinučių skaičiumi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 24 spalio 2007 - 17:24
Sveikos smile.gif

aš kažkokioj "parkėj", negaliu atsipalaiduot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 24, 18:32)
Sveikos smile.gif

aš kažkokioj "parkėj", negaliu atsipalaiduot  blink.gif

Ko parinies? blink.gif
Aš tai turiu nusipirkusi tokių homeopatinių raminamų, tai kai būdavo nekas išgerdavau - ten sudėtis: valerijonai, apyniai, melisos.
Nors šiaip vynas - geriausias vaistas biggrin.gif Žinoma jei tik taurę biggrin.gif Nes daugiau gali net ir ant linksmumo patraukti, tik vargu ar į gerą būtų lotuliukas.gif

Tai gal ir tau padėtų atsipalaiduoti: vonia, vynas, žvakės, rami muzika ar dar kažkas malonaus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sušalusi @ 2007 10 24, 15:17)
Labukas,

senokai jau čia nebesilankiau. Jei pamenat, sakiau, kad užsiregistravau vienam pažinčių saite. Ir ką...? Niekada nemaniau, kad tokie puslapiukai gali atnešti ką nors naujo, bet... Manau jau vien tai, kad jaučiuosi pastebėta, plius gaunu daugiau dėmesio jau yra gerai. O dar tai, kad gali nueiti ir į vieną kitą pasimatymą, verčia jaustis dar geriau. Juk nebūtinai po to vieno pasimatymo tęsti pažintį su žmogum. Gali tiesiog su kažkuo praleisti vakarą, paplepėti.

Žodžiu, pakeičiau nuomonę, visai geras dalykas tos internetinės pažintys smile.gif

Saunuole,kad neuzsidarai,o eini i pasimatymus 4u.gif Gal nerasi to savojo,taciau praplesi pazinciu rata, susipazinti, bendravimas bus...vis kazkas naujo smile.gif
Atsakyti
Niu ką gražuolytės veikia? biggrin.gif
Aš jau visa išsičiustijusi lovytėj bigsmile.gif Ryt būsiu tikra gražuolė biggrin.gif

Vakare, kaip tavo parkės? Kas tau ten vyksta? 4u.gif Nagi pasakok gathering.gif:
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 24, 18:22)
P.S. ai iš tikrųjų dar ir stengiuosi neatsilikti nuo GV žinučių skaičiumi  lotuliukas.gif

user posted image
Lenktyniauti nori? lotuliukas.gif
Nepagausi... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 24, 21:39)
user posted image
Lenktyniauti nori? lotuliukas.gif
Nepagausi... tongue.gif

Ha ha biggrin.gif Tu faina biggrin.gif
Vėl žvengiu į laptopą spoksodama blink.gif lotuliukas.gif Įdomu kaip ta stadija vadinasi lotuliukas.gif

Dolce ir tu čia bigsmile.gif Kaip nuotaikos po šiandienos pokalbio? Skaičiau kad rašei, jog buvot trys, bet kaip pati jauteisi? Stipriai? Kaip atrodė jų reakcijos dėl patirties ir pan? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 24, 21:45)
Ha ha biggrin.gif
Vėl žvengiu į laptopą spoksodama  blink.gif  lotuliukas.gif  Įdomu kaip ta stadija vadinasi  lotuliukas.gif

Žiūrinėjau Aristokratės puslapį su tais visais smailikais ir žiūriu pažįstamas veidas. Pasižiūrėjau atidžiau- ogi Abžorytė... Argi nepanaši? user posted image
Man tai labai.. tongue.gif

p.s. Nusiramink, kol žvengi žiūrėdama į kompą nieko- vat kai pradėsi juoktis į šaldytuvą spoksodama- tada susirūpink biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 24, 22:05)
Žiūrinėjau Aristokratės puslapį su tais visais smailikais ir žiūriu pažįstamas veidas. Pasižiūrėjau atidžiau- ogi Abžorytė... Argi nepanaši? user posted image
Man tai labai.. tongue.gif

p.s. Nusiramink, kol žvengi žiūrėdama į kompą nieko- vat kai pradėsi juoktis į šaldytuvą spoksodama- tada susirūpink biggrin.gif

Ne nu tu nereali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Grynai mane radai lotuliukas.gif
O žinok man būna net ir tokių dienų, kai net ir į šaldytuvą pažiūrėjus juokas ima lotuliukas.gif Įtariu reikia susirūpinti jau ph34r.gif
Atsakyti