Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 13:31)
GV irgi obuolių sūrį vieną vakarą graužė vietoje cigarečių  lotuliukas.gif  GV, padūkėle tu, kaip tau su tuo reikalu, a? biggrin.gif

GV rūko tik tada kai jai gili depresija arba per daug alaus ax.gif Šiaip nebėgioju kas puslavandį rūkyti. Esu tokia emocinė rūkalė ir nelabai noriu to atsisakyti... Nuima stresą man cigariukas. Turiu ir dabar tašiuke Kento, bet nerūkiau jau kokios dvi savaites gal trumpiau.. net nepamenu.

QUOTE(Piniuke @ 2007 10 21, 13:51)
Sveikos mergaites  hi.gif  cia taip smagiai plepat kad miela malonu skaityti  biggrin.gif  noreciau ir as prie jusu prisijungti  wub.gif laukiu nesulaukiu kada meile mane aplankys, nes jau nusibodo vienai buti  doh.gif

Labas Piniuke. Sveika atvykusi.

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 13:54)
Užsuk dažniau, čia ir dieninės ir vakarinės pamainos veikia  thumbup.gif

Kai kurioms iš mūsų dirba dviem etapais: per abi pamainas tongue.gif
Atsakyti
As irgi taip sakau drinks_cheers.gif tongue.gif kasdien matau zvilgsniukus kurie i mane ziuri ir taip smagu zinoti kad vienas ju bus mano, uoj bus... lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilte, valyk savo dezute smile.gif Labai jau pilna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 21, 14:18)
GV rūko tik tada kai jai gili depresija arba per daug alaus ax.gif Šiaip nebėgioju kas puslavandį rūkyti. Esu tokia emocinė rūkalė ir nelabai noriu to atsisakyti... Nuima stresą man cigariukas. Turiu ir dabar tašiuke Kento, bet nerūkiau jau kokios dvi savaites gal trumpiau.. net nepamenu.

Kai kurioms iš mūsų dirba dviem etapais: per abi pamainas tongue.gif

Aš tip top taip pat. Dienom net nerūkau, bet neduok tu Dieve alaus vakarėlis arba liūdesys užeina doh.gif Tuomet Kentas draugas patampa blink.gif

O dėl pamainų taip taip, čia yra tokių mistinių būtybių, kurios visai nemiega ir kiaurą parą sėdi Kertelėje lotuliukas.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 21, 14:24)
Vilte, valyk savo dezute smile.gif Labai jau pilna tongue.gif

Dominyyka, kad nespėjam jau trinti lotuliukas.gif Rašyk čia biggrin.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS biggrin.gif

taip, taip, geriu rytinę kavą ir dar truputi sunkiai mintys dėliojasi lotuliukas.gif

Abzoryte - džiaugiuosi, kad atsirado telefonas 4u.gif

Powerpuff, drąsuolė - super - aš vsad už tokius netikėtumus bigsmile.gif

GV, tai kaip ten su tuo senuku? bigsmile.gif nespėjau dar paskaityt blush2.gif

Vilte, šaunuolė 4u.gif o ir Tomukas superberniukas - pagal mamą mirksiukas.gif

Piniuke, sveika atvykus bigsmile.gif
Hanriete, smagu ir Tave čia matyt.. mirksiukas.gif

oi..tuoj papasakosiu vakar nuotykius... doh.gif lotuliukas.gif
taigi vakar kaip ir šventėm..pažaidėm boulingą (super - pirmąkart žaidžiau - turbtūt bus nauja liga doh.gif lotuliukas.gif ), na, ir sakom, varom pas draugė, bet užšokom į parduotuvę - pametėjo idėją - ot, šampo įkalt apžvalgos aikštelėj - super!!! nuvarom, atkeliauja berniukų kompaniją - netyčia pakalbam, jie nevietiniai..koks klubas čia liux pas jus, mes pasidalinam info, jie nuvaro į mašiniuką..nu,ką jau ir mes keliaujam - pasirodo, jie mašiniuke laukė mūsų bigsmile.gif mes pasilaužėm, tipo, nieko - varom namo..BET! vos pavažiavom - ei, mergos sukamės - varom į klubą su jais - ok!!! lotuliukas.gif įvertinkit tai, kad po boulingo mūsų apranga nelabai tiko latino ritmams,beeeet - koks skirtumas biggrin.gif taip smagiai pasišokom jau seniai ax.gif
žodžiu - nepalnuoti dalykai geriausi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 21 spalio 2007 - 13:31
Džiaugiuosi CrazySun drinks_cheers.gif Nors išsidūkai kaip reikalas yahoo.gif
Atsakyti
CrazySun, smagu!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 14:34)
Džiaugiuosi CrazySun  drinks_cheers.gif  Nors išsidūkai kaip reikalas yahoo.gif

kaip tai šiandien jaučiasi lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 21, 14:35)
CrazySun, smagu!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 21, 14:38)
kaip tai šiandien jaučiasi  lotuliukas.gif

Parketą keičia? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 14:39)
Parketą keičia?  lotuliukas.gif

net nemoku pasakyt... biggrin.gif vakar išgėrėm tik šampano - bet šian puikiai jaučiu, kiek daug galūnių ir visokių raumenukų turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 14:29)
Aš tip top taip pat. Dienom net nerūkau, bet neduok tu Dieve alaus vakarėlis arba liūdesys užeina  doh.gif  Tuomet Kentas draugas patampa  blink.gif

O tai mes skaitomės rūkančiomis ar ne? blink.gif
Priklausomos ar ne?

QUOTE(CrazySun @ 2007 10 21, 14:30)
GV, tai kaip ten su tuo senuku?  bigsmile.gif  nespėjau dar paskaityt  blush2.gif
žodžiu - nepalnuoti dalykai geriausi  wub.gif

Tikrai patys geriausi dalykai gimtsta neplanuotai biggrin.gif
Nesvarbu kokia apranga, svarbu, kad gerai pasibuvai. thumbup.gif:

Buvau vakar pasimatyme. Bliuską pranešiojau. Senukas jau taip tikėjosi, kad aš su juo ilgiau pabūsiu- siūlė į klubą ir kur tik nori. Bet po poros valandų praleistų beklausant, kad aš beveik the best atsistojau ir paprašiau, kad namo parvežtų. Pažadėjau vėl susitikti.

Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 21, 14:41)
net nemoku pasakyt...  biggrin.gif  vakar išgėrėm tik šampano - bet šian puikiai jaučiu, kiek daug galūnių ir visokių raumenukų turiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Matyt, šokai kaip reikalas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 21, 14:44)
Tikrai patys geriausi dalykai gimtsta neplanuotai biggrin.gif
Nesvarbu kokia apranga, svarbu, kad gerai pasibuvai. thumbup.gif:

Buvau vakar pasimatyme. Bliuską pranešiojau. Senukas jau taip tikėjosi, kad aš su juo ilgiau pabūsiu- siūlė į klubą ir kur tik nori. Bet po poros valandų praleistų beklausant, kad aš beveik the best atsistojau ir paprašiau, kad namo parvežtų. Pažadėjau vėl susitikti.

Papildyta:

tikrai super buvo viskas bigsmile.gif

vargšą senuką erzini lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 21, 14:44)
Papildyta:

emmm.. blush2.gif nu, jo lotuliukas.gif
kitąkart gal reiks ramiau lotuliukas.gif
Atsakyti