Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

Saunuole CrazySun drinks_cheers.gif Abzoryte del rukymo..as tai rukau pastoviai ir daug...ketinu mest-pradejau ta knyga skaityt, bet supratau kad kai jau perskaitysiu tai tikrai neberukysiu ir issigandau kazkaip lotuliukas.gif zodziu guli dabar ta knyga prie lovos (atsispausdinau) ir laukia kol pasirysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 21, 14:44)
O tai mes skaitomės rūkančiomis ar ne? blink.gif
Priklausomos ar ne?

Na nerūkantys - niekada nerūko biggrin.gif
O priklausomos manau tik psichologiškai - nei tau nei man organizmas to nereikalauja, nes galim išbūti bet kiek laiko ir be šito š biggrin.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 21, 14:44)
Buvau vakar pasimatyme. Bliuską pranešiojau. Senukas jau taip tikėjosi, kad aš su juo ilgiau pabūsiu- siūlė į klubą ir kur tik nori. Bet po poros valandų praleistų beklausant, kad aš beveik the best atsistojau ir paprašiau, kad namo parvežtų. Pažadėjau vėl susitikti.

Aš mokausi iš tavęs kaip elgtis su bernais lotuliukas.gif
Jei man patiktų jis - aš be abejonių būčiau ėjus su juo į klubą biggrin.gif
O jei nepatiktų - išvis neprasidėčiau biggrin.gif
O tu šaunuolė! Jis tau visai nieko kaip suprantu, bet visitek išlaikai atstumą kažkokį bigsmile.gif Pavydėtinas tavo galvos išlaikymas ant pečių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 21, 14:47)
vargšą senuką erzini  lotuliukas.gif

Neerzinu, bet nenoriu per daug arti jo prisileisti. Juk jis nėra tas tobulasis. Lauksiu toliau ir žiūrėsiu kas bus. biggrin.gif

Vakar naktį žiūrėjau šituos filmus. Labai neblogi pasirodė. Ypač pirmasis:

Kraujas ir šokoladas
Jeepers creepers 2
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 21, 14:56)
Neerzinu, bet nenoriu per daug arti jo prisileisti. Juk jis nėra tas tobulasis. Lauksiu toliau ir žiūrėsiu kas bus. biggrin.gif

šaunuolė bigsmile.gif
ir aš pritariu Abžorytei 4u.gif aš nemokėčiau taip... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 14:50)
O tu šaunuolė! Jis tau visai nieko kaip suprantu, bet visitek išlaikai atstumą kažkokį  bigsmile.gif  Pavydėtinas tavo galvos išlaikymas ant pečių  thumbup.gif

Man jis patinka kaip vyras. Gera su juo būti, gera mieste pasišėlti, gera tiesiog gulėti lovoj ir žiūrėti filmą. Bet kai prisimenu jo mamytę, tai mane net nupurto. Jis kaip šampūnas 2/1. Jį imi- mamytę gauni dovanų. lotuliukas.gif
Šiuo metu jaučiuosi labai gerai viena. Man patinka ramybė. Nereikia šiuo metu jokio kakalio šalia, todėl galva gerai laikosi ant pečių. Nesijaučiu nepilnavertė ir be vyro. Be to, tegu žino, jog negalima dingti ir vėl atsirasti nieko nepasakius ir vėl tikėtis gerai leisti laiką. Nu jau ne. GV kieta moteris tongue.gif
Atsakyti
Labas, CrazySun rolleyes.gif
Sveika, Piniuke mirksiukas.gif

As pritariu Abzorytei, taip pat kaip ir ji mokausi is GV kaip reikia elgtis su vyrais. Tikrai zinau, kad jei jis man patiktu, tikrai tikrai buciau i kluba ejusi, klube, aisku, daug alkoholio, o po to jau gailekis nesigailejusi, kas padaryta, tas padaryta... doh.gif

Patiko man vakarykstis CrazySun vakaras rolleyes.gif

Powerpuff, greiciau skaityk ta knyga. As esu baisiausiai pries rukyma, atsimenu, dar kai mokykloje, mokiausi, dalyvavau visokiose akcijose, mazdaug ta tema: mes galime nerukyti arba mes galime mesti rukyti smile.gif cia vienas geras dalykas manyje, kad nerukau. Bet uztat alkoholi vartoju dvigubai ar trigubai turbut uz kitas... doh.gif del to reikia labai susiimti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 21, 14:56)
Vakar naktį žiūrėjau šituos filmus. Labai neblogi pasirodė. Ypač pirmasis:

Kraujas ir šokoladas
Jeepers creepers 2

niekada nežiūriu siaubiakų blink.gif Jei pažiūrėčiau - grėstų savaitės laiko košmarai... Neina man neįsisijausti į filmą.. Jau vien Stigmas pažiūrėjus paskui visą naktį vaidenosi doh.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 21, 15:04)
Man jis patinka kaip vyras. Gera su juo būti, gera mieste pasišėlti, gera tiesiog gulėti lovoj ir žiūrėti filmą. Bet kai prisimenu jo mamytę, tai mane net nupurto. Jis kaip šampūnas 2/1. Jį imi- mamytę gauni dovanų. lotuliukas.gif
Šiuo metu jaučiuosi labai gerai viena. Man patinka ramybė. Nereikia šiuo metu jokio kakalio šalia, todėl galva gerai laikosi ant pečių. Nesijaučiu nepilnavertė ir be vyro. Be to, tegu žino, jog negalima dingti ir vėl atsirasti nieko nepasakius ir vėl tikėtis gerai leisti laiką. Nu jau ne. GV kieta moteris tongue.gif

Su tuo 2 in 1 tai prajuokinai lotuliukas.gif
O kad GV kieta - abejonių jau senai neliko thumbup.gif

Bliamba, aš tai vietoje rūkymo prisigalvoju maisto blink.gif
Tai taip senai blynų nebuvau kepus kad oioioi doh.gif Gavosi panašiau į kažkokius sausainukus nei į blynus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 15:25)
niekada nežiūriu siaubiakų  blink.gif  Jei pažiūrėčiau - grėstų savaitės laiko košmarai... Neina man neįsisijausti į filmą.. Jau vien Stigmas pažiūrėjus paskui visą naktį vaidenosi  doh.gif
Bliamba, aš tai vietoje rūkymo prisigalvoju maisto  blink.gif
Tai taip senai blynų nebuvau kepus kad oioioi  doh.gif 

Šitie filmai tikrai nebaisūs. Juokingi greičiau. O pirmasis tai dar ir apie meilę.. daugiau graudus negu žiaurus. Po jo jokių košnarų nesapnuosi.
Antras nemalonus... blink.gif
Vietoje rūkymo reikia visokius čiupa čiupsus graužti- padeda. Bet čia matyt užkietėjusioms rūkalėms...
Aš irgi kepu blynus. Tiksliau užsiplakiau tešlą, bet labai tingiu kepti. ax.gif Pilsiu lauk plakalą ir eisiu parduotuvėn gatavo maisto tongue.gif

CrazySun, reikia mokytis... Nors gal nuo charakterio priklauso...

Haneriete, susiimk.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 21, 16:45)
CrazySun, reikia mokytis... Nors gal nuo charakterio priklauso...

Haneriete, susiimk.

- tarė susirūpinusi mokytoja GV ir išėjo į parduotuvę pirkti gatavų blynų.
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 16:50)
- tarė susirūpinusi mokytoja GV ir išėjo į parduotuvę pirkti gatavų blynų.
lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Juokiuosi susiriesdama.
Blynų nepirksiu- noriu ko nors saldaus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 21, 16:58)
lotuliukas.gif
Juokiuosi susiriesdama.
Blynų nepirksiu- noriu ko nors saldaus tongue.gif

- visa susiraičiusi tepasakė mokytoja GV ir be jokio gailesčio iškeitė blynus į kalną saldžios sintetikos biggrin.gif

"grynai kaip rangė varangė po suolu susirangė", - pagalvojo abzoryte biggrin.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
Išėjau pasirodyti pasauliui lotuliukas.gif Iki bis.gif: flirt.gif
Atsakyti