Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 26, 13:27)
Bliuskės negausi... užsimanei kainą iki 50 Lt nusimušti? tongue.gif
Aš šiandien pikta. Nors iki kelionės tikriausiai atsileisiu ir bliuska tavo. smile.gif
Kaip tai nėra ko liūdėti? Stebini tu mane kartais Abžoryte... Aš susimoviau prieš save. Kadangi esu sau labai kritiška, tai man atrodo, kad tikrai susidirbau. Ir vienintelė viltis man dabar maksimos kasos... Testų buvo kalnai. Ir dar balsas iš niekur nieko dingo. Įsivaizduok verčiu verčiu tekstą apie šlifavimo mašinas rusiškai ir tik vopt- balso nebėra. Ką daryt, sėdžiu ir pirštais rodau, moterie nešk arbatos.. atnešė -balsas atsirado. Ir išvis pasičiudinau su savo stebuklingai dailiu rusiškai- lietuvišku akcentu, ecxelio formule, loginiu uždaviniu...
Dėl gražuolio direktoriaus tikrai nežinau. Jis man pažadėjo, jog dirbsiu pas jį, bet matyt pamatęs mano testus ištėkš lauk.
Plačiau apie mano pravalą skaityti čia kam įdomu:
GV siaubai personalo atrankos skyriuje

nu, užmušk - netikiu, kad Tavęs nepriims ir kad sėdėsi maximos kasoj lotuliukas.gif
Tavo reakcija normali smile.gif ir esu įsitikinus, kad pasirodei puikiai - balso dingimas - nieko blogo.. nurimk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 26, 13:15)
Aš sakau, čia pilnatis dėl visko kalta  ax.gif
jei situacija nepasitaisys kitą savaitę, susėsim GV ir visus keiksim  biggrin.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif
Jei reiks keiksim.
Tau mergaitės davė labai protingų patarimų. Taip kad po darbo šiauši į vaistinę ir pasitari su vaistininke. Visų pinigų neuždirbsi, o jei ir uždirbsi tiek krūvio turėdama gali nespėti jų išleisti tongue.gif Pati kažkada turėjau panašią situaciją- gydytojas išrašė vitamino C. Vitamax ir pačių lengviausių raminamųjų prieš miegą.

Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 26, 13:31)
nu, užmušk - netikiu, kad Tavęs nepriims ir kad sėdėsi maximos kasoj  lotuliukas.gif
Tavo reakcija normali smile.gif ir esu įsitikinus, kad pasirodei puikiai - balso dingimas - nieko blogo..  nurimk smile.gif

Na Maksimoje gal ir nesėdėsiu, bet ar turėsiu darbą pas gražųjį direktorių turėsiu labai abejoju.
Aš esu tikra, kad pasirodžiau vidutiniškai... Kokiems 8/7. Kalbu realistiškai.

Na iki... Lekiu, skrendu, vėluoju.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 26, 13:38)
lotuliukas.gif
Jei reiks keiksim.
Tau mergaitės davė labai protingų patarimų. Taip kad po darbo šiauši į vaistinę ir pasitari su vaistininke. Visų pinigų neuždirbsi, o jei ir uždirbsi tiek krūvio turėdama gali nespėti jų išleisti tongue.gif Pati kažkada turėjau panašią situaciją- gydytojas išrašė vitamino C. Vitamax ir pačių lengviausių raminamųjų prieš miegą.

Papildyta:

Na Maksimoje gal ir nesėdėsiu, bet ar turėsiu darbą pas gražųjį direktorių turėsiu labai abejoju.
Aš esu tikra, kad pasirodžiau vidutiniškai... Kokiems 8/7. Kalbu realistiškai.

Na iki... Lekiu, skrendu, vėluoju.

ne reklama,bet gerimax geriau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Panos, kam nervas trukčioja tai pirmoji pagalba bananu valgyti - padeda. Šiandien jau 4 suvalgiau, nes vakar akies voka labai tampė.

Ir dar bananai PMS numuša.
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 10 26, 13:50)
Panos, kam nervas trukčioja tai pirmoji pagalba bananu valgyti - padeda. Šiandien jau 4 suvalgiau, nes vakar akies voka labai tampė.

būna, kai bananai nebepajėgūs padėt.. rolleyes.gif
bet bananai yra gėėėris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 26, 13:27)
Kaip tai nėra ko liūdėti? Stebini tu mane kartais Abžoryte... Aš susimoviau prieš save. Kadangi esu sau labai kritiška, tai man atrodo, kad tikrai susidirbau.

Stebėkis į sveikatą, bet aš dėl savo nenukabinimo nosies ir pasiekiau tai ką pasiekiau biggrin.gif
O nukabinti nosies - tuo labiau dėl darbo - tikrai neverta irnesakyk.gif Net jei ir negautum.
Tačiau man čia labai panašu į kaprizingus užsispyrusios mergiotės aikčiojimus - nei į realų situacijos vertinimą... biggrin.gif Perskaičiau aš tavo istorijas. Taigi norėjo mąstymą tavo patikrinti, norėjo pažiūrėti kaip tu į viską žiūri, kaip vertini ir pan. Nebūna vienareikšmiškai teisingų atsakymų tokiose užduotyse. Visi kandidatai juk interpretuoja skirtingai, kaip ir mes čia kiekviena tą pačią situaciją vertinam vis kitaip. Kad ir dabartinė tavo "pasaulio pabaiga", man atrodo tik perdėtas nervų gadinimas.
Viskas čia bus gerai - net neabejoju wink.gif Ir dar liksi skolinga man butelį vyno už tai, kad mano žodžiai išsipildys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 26 spalio 2007 - 13:02
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 26, 13:56)
Stebėkis į sveikatą, bet aš dėl savo nenukabinimo nosies ir pasiekiau tai ką pasiekiau biggrin.gif
O nukabinti nosies - tuo labiau dėl darbo - tikrai neverta :irnsakyk: Net jei ir negautum.
Tačiau man čia labai panašu į kaprizingus užsispyrusios mergiotės aikčiojimus - nei į realų situacijos vertinimą... biggrin.gif Perskaičiau aš tavo istorijas. Taigi norėjo mąstymą tavo patikrinti, norėjo pažiūrėti kaip tu į viską žiūri, kaip vertini ir pan. Nebūna vienareikšmiškai teisingų atsakymų tokiose užduotyse. Visi kandidatai juk interpretuoja skirtingai, kaip ir mes čia kiekviena tą pačią situaciją vertinam vis kitaip. Kad ir dabartinė tavo "pasaulio pabaiga", man atrodo tik perdėtas nervų gadinimas.
Viskas čia bus gerai - net neabejoju wink.gif Ir dar liksi skolinga man butelį vyno už tai, kad mano žodžiai išsipildys  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 10 26, 13:50)

Geras..
Hm mastau.gif
Reiks po darbo užsukti ir nusipirkti bananų biggrin.gif
Ir apskritai - šiandien skelbiu sau sveikuolišką vakarą kokį nors nail.gif
Papildyta:
Vakare, o kaip tu? Praėjo paras jau? 4u.gif

Dominyyka, kas pas tave naujesnio? Kokie planai savaitgaliui?

Atsakyti
G_V, apie kokias tu valytojas, kasininkes kalbi??? doh.gif
Man atrodo labai perdedi!! Paaukstins tave 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Fuuu.. pabuvojau ant kilimėlio, atrodo, normaliai viskas, susitvarkysiu, gal net šiąnakt išsimiegosiu.

Bet velniava. Pasikvietė mane gražuolis direktorius kaip tik tada kai atrodau prastai. vat, kai nesiseka, tai nesiseka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 26, 14:09)
Fuuu.. pabuvojau ant kilimėlio, atrodo, normaliai viskas, susitvarkysiu, gal net šiąnakt išsimiegosiu.

Bet velniava. Pasikvietė mane gražuolis direktorius kaip tik tada kai atrodau prastai. vat, kai nesiseka, tai nesiseka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tu direktorių ne kasdien sutinki? smile.gif
Ir apskritai, kas čia per pasisekimas dirbti pas gražuolius thumbup.gif Nenuskilo man tas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 26, 13:11)

Ir apskritai, kas čia per pasisekimas dirbti pas gražuolius  thumbup.gif  Nenuskilo man tas  lotuliukas.gif

As kai atejau i darba, tai man net akys buvo nusvitusios.. biggrin.gif buvo vienas toks grazus kolega wub.gif wub.gif wub.gif kibino mane visaip kaip, bet parazitas drauge turejo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti