Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

bigsmile.gif
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 26, 14:09)
Fuuu.. pabuvojau ant kilimėlio, atrodo, normaliai viskas, susitvarkysiu, gal net šiąnakt išsimiegosiu.

Bet velniava. Pasikvietė mane gražuolis direktorius kaip tik tada kai atrodau prastai. vat, kai nesiseka, tai nesiseka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

šaunuolė thumbup.gif

netikiu, kad galėtum atrodyt prastai su tokia šypsena schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 26, 14:13)
As kai atejau i darba, tai man net akys buvo nusvitusios.. biggrin.gif buvo vienas toks grazus kolega  wub.gif  wub.gif  wub.gif kibino mane visaip kaip, bet parazitas drauge turejo biggrin.gif biggrin.gif

Va va, taip jau būna su tais kolegom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 26, 14:11)
o tu direktorių ne kasdien sutinki? smile.gif
Ir apskritai, kas čia per pasisekimas dirbti pas gražuolius  thumbup.gif  Nenuskilo man tas  lotuliukas.gif

blush2.gif firmos balius buvo praeitą savaitgalį... tai nuo to karto dar akis į akį nebuvom susidūrę... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 26, 14:18)
blush2.gif  firmos balius buvo praeitą savaitgalį... tai nuo to karto dar akis į akį nebuvom susidūrę...  blush2.gif

Nevedęs? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 26, 13:17)

netikiu, kad galėtum atrodyt prastai su tokia šypsena  schmoll.gif

Pritariu!!!! thumbup.gif thumbup.gif Man tai Dovyyyle istrigo kaip tokia svytinti mergaite!!!! smile.gif Ne veltui mano vaikas sake, kad pasipuosusi atejo i meeta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
oi...mergaitės..laikykit šiandien kumsčius..nes ryt arba širdelė liūdės, arba džiaugsis..su tokiu bernioku susitinku darbo reikalais...tsakant, visa "amuniciją" pasitelkiau blush2.gif kolegės turbūt net suprato lotuliukas.gif blush2.gif

žodžiu, labai norėčiau ryt čia ateit su gerom naujienom... ax.gif

žinau, kad aš optimistė, bet juk būna stebuklų bent kartais, ania? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 26, 14:19)
Nevedęs?  bigsmile.gif

Kiek žinau ne, man ant vedusių kryžius uždėtas. o kaip toliau jo situacija, informacijos neturiu biggrin.gif
Papildyta:
oi, ačiū, mergaitės už komplimentus, bet su švytėjimus man šiomis dienomis prastai. na, reikiės imtis padėties taisymu. iškart nuo lapkričio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 26, 14:24)

Papildyta:
oi, ačiū, mergaitės už komplimentus, bet su švytėjimus man šiomis dienomis prastai. na, reikiės imtis padėties taisymu. iškart nuo lapkričio  biggrin.gif

na, jau..na,jau.. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 26, 14:20)
oi...mergaitės..laikykit šiandien kumsčius..nes ryt arba širdelė liūdės, arba džiaugsis..su tokiu bernioku susitinku darbo reikalais...tsakant, visa "amuniciją" pasitelkiau  blush2.gif  kolegės turbūt net suprato  lotuliukas.gif  blush2.gif 

žodžiu, labai norėčiau ryt čia ateit su gerom naujienom...  ax.gif

žinau, kad aš optimistė, bet juk būna stebuklų bent kartais, ania?  bigsmile.gif

Tiesiog būk savimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 26, 14:26)
Tiesiog būk savimi  4u.gif

žinau smile.gif
bet žinai, kaip būna..kai jau vienąkart "nudegi"..o po to pats suranda "pretekstą" susitikt...intriga...
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 26, 14:24)
Kiek žinau ne, man ant vedusių kryžius uždėtas. o kaip toliau jo situacija, informacijos neturiu  biggrin.gif

O tai cepelinų vaikinukas dar nėra apsukęs taip galvytės, kad kitus dar pastebi? biggrin.gif
Ar tau susižavėjimas netrukdo aplink kitų pastebėti? ax.gif
Na bent jau jei man patinka vienas - tai aš tuomet nieko aplink nebematau bigsmile.gif

CrazySun, būk savimi ir nekelk čia sau jokių lūkesčių. Pameni, geriausi dalykai nutinka netikėtai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 26, 14:30)
CrazySun, būk savimi ir nekelk čia sau jokių lūkesčių. Pameni, geriausi dalykai nutinka netikėtai  4u.gif

žinau ir tai lotuliukas.gif

nieko nesitikiu, tik viduj kažkur... čia draugės kaltos biggrin.gif jos įrodinėja, kad ne šiaip susitikt čia, o aš manau, kad čia eilinis marsiečių bajeris lotuliukas.gif
Atsakyti