Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 28, 14:14)
irnesakyk.gif Neskraidyk padebesiais...Nebūna tokių. Gausim mes abi kokius medžiotojus, žvejus, grybautojus arba ūkininkus. Teks mokytis kiškio uodegas tušint, lydekai dantis traukelioti bei iš cukinijos paruošti 110 patiekalų skirtingų tongue.gif
Prisiminsi šituos mano žodžius bedorodama 10 kašiką umėdėlių lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif net paspringau arbata kai perskaiciau hihihi.gif nu vargas man dabar is cukinijos temoku 109 patiekalus paruost..tai nebejams manes taip iseina anei ukininkas nei zvejys.. verysad.gif gana cia man SM sedet-eisiu verciau koki seiminikes vadova pavartinesiu gal koki nauja patiekaliuka is cukiniju atrasiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 28, 14:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif net paspringau arbata kai perskaiciau  hihihi.gif nu vargas man dabar is cukinijos temoku 109 patiekalus paruost..tai nebejams manes taip iseina anei ukininkas nei zvejys.. verysad.gif  gana cia man SM sedet-eisiu verciau koki seiminikes vadova pavartinesiu gal koki nauja patiekaliuka is cukiniju atrasiu lotuliukas.gif

Tik 109... eik tu nenagingoji irnesakyk.gif Tik tiek? Pamiršk apie anksčiau paminėtus vyrus. Geriau ieškokis kokio gelbėtojo. Atgaivins kai arbata nuspringsi ir išvis už tokio vyro kaip už sienos.
Va tau keli pretendentai:
Nr.1
user posted image
Nr.2
user posted image
Nr.3
user posted image
O čia jei orientaciją pakeistum netyčia tongue.gif
Nr.4
user posted image

Rinkis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 28 spalio 2007 - 14:04
Nuuu GV kaip as galiu issirink-sitokie jaunikiai ir visi TOBULI!!! Man ju visu reika lotuliukas.gif Reikia gal koki harema isteigti ar ka? g.gif Jau matau vaizdeli-2009 09 09 zengia powerpuff prie altoriaus su visais anksciau paminetaisiais jaunikiais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 28, 15:07)
Nuuu GV kaip as galiu issirink-sitokie jaunikiai ir visi TOBULI!!! Man ju visu reika lotuliukas.gif  Reikia gal koki harema isteigti ar ka? g.gif  Jau matau vaizdeli-2009 09 09 zengia powerpuff prie altoriaus su visais anksciau paminetaisiais jaunikiais lotuliukas.gif

Vienas po viena paranke, kitas po kita, o trečiasis nuometą neša lotuliukas.gif

p.s. Kaži kur mergaitės? Matyt, parpia pilvus išvertusios po vakarykščių pasimatymų ir baliukų? mirksiukas.gif
Papildyta:
Išlekiu pasiganyti. Iki rytojaus biggrin.gif
Atsakyti
Aha visos dinge.. g.gif Cia mes dviese eterio tersimu uzsiimam-ale uztai geriausius vyrus nugriebsim kol niekas nemato lotuliukas.gif As jau kaip ir issirinkau dabar tavo eile GV lotuliukas.gif
turiu cia tau viena kandidata-pati noreciau, bet kaip draugei negaila nieko gi-
user posted image
Atsakyti
O Dieve brangus, Powerpuff... blink.gif lotuliukas.gif Iš kur tokį ištraukei? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ačiū tau už tokį vyrą ir už juoko priepolį lotuliukas.gif Mes eterio neteršiam- juk apie meilę, vyrus kalbam tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau tik pasisveikinti 4u.gif ir eisiu toliau telika ziureti ir megzti.. blush2.gif nes kazkaip sunkokai sekasi sedeti cia po vakar... cool.gif
viskas- vakar buvo tikrai paskutinis kartas!!!
Papildyta:
o dar bandau ta zaidimuka isspresti siandien... per daug logiskas jisai man siandien... g.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 10 27, 14:43)
vakar band=iau linksmintis , bet nepavyko.... Šiandien iš lovos negaliu išlipti, reik mokintis, bet labai skauda galvą.

Tai kas ten vakar per įvykiai pas tave buvo? rolleyes.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 10 27, 15:12)
vakar pilnaties paveikta toki sapna susapnavau-zodziu sapnuoju, kad einu as i ta pasimatyma su tuo berniuku, bet kad butu drasiau sumastau uzsukt i bara isgert kazko ir tiek nusilaku-negyvai..i bara ieina tas berniukas, sako man labas o as net liezuvio neapverciu-laikausi uz kedes ir galiausiai nukrentu ant zemes kaip bulviu maisas..  Sakau gal cia koks pranasingas sapnas.. g.gif gal geriau niekur neit siandien?

hahaha, pas mane kaip visada fantazija įsijungė ir bandžiau įsivaizduoti kaip powerpuff bando apversti liežuvį ir ištarti nors žodį, bet pasirodo tai per sudėtingas uždavinys lotuliukas.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 28, 01:38)
Ryt isskrendu 13/30  labai bijau

Ka mergaites, parasysiu kai tik galesiu laikykites.Sekmes

Nieko nebijok console.gif Mėgaukis viskuo, ką teks patirti!
Malonių akimirkų tau 4u.gif Lauksim naujienų bigsmile.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 28, 10:53)
Sumaniau išsikepti sumuštinį, bet užsiskaičiau ko pasekoje sumuštinis ėmė ir keistai pajuodavo... Geriu kavą ir galvoju kaip ten mūsų Abžorytė ir jos parketas

Hahahaha Kepėja tu kepėja biggrin.gif
Oi, o man tai šiandien mirtis alyvose blink.gif Bet kaip nekeista, parketo niekas nekala ir apskritai galva neskauda - gal todėl kad vakar alkostopo išgėriau. Bet kokteiliukų tai išgėriau nesuskaičiuojamą kiekį doh.gif Pradžioje namie pas draugę porą degtinės su švepsu ir vieną martinio su sultimis. Paskui Latino dar kokius tris degtinės su švepsu. O pusę dviejų dar nusitrenkiau iki Pramogų banko ir ten jau nesuskaičiuojamas kiekis buvo kažkokių (nepamenu pavadinimo). 6 ryto nuvarėm į Double Cafe. Bet ėjau tiesiai - alkostopas padarė stebūklus sokiai.gif
Parsivilkau 8 ryto ir jau 11 kėlėmės. Ir po valandėlės jau važiavom atgal į Kauną.

Ale kaip jaučiasi publikos skirtumas Latino ir Pramogų banke - tai ne tas žodis blink.gif Pramogų banke pasijutau kaip Kaune doh.gif Blogąja prasme lotuliukas.gif
Sėdžiu tenai, gurkšnoju, stebiu aplinką. Vienas prieina:
"Pociemu ti takaja serjoznaja dievuska?"
Mano žvilgsnis turėjo jį nužudyti.
Tas toliau:
"A vi panimaiete po ruskij?"
Mano dar labiau žudantis žvilgsnis ir trumpas atsakymas:
"NELABAI."
Suprato puikiai.

Blin kaip nekenčiu kai Lietuvoje nepripažysta nacionalinės kalbos. Hr. Negaliu pakęst. bash.gif:

O paskui su vienu bazarinu apie 10 min ir visą laiką maniau kad kalbu su austru. Sakau Jūsų daina Eurovizijoje ten prieš porą metų buvo nieko. Sako: taigi aš iš Australijos biggrin.gif Aaaaaaaa, tai sakau tu iš ten, iš kur kilęs tas.. nu tas... nu kaip jis... nu tas..... "Man with animals" lotuliukas.gif Nu žodžiu jis mane suprato kad aš apie Styveną norėjau pasakyti biggrin.gif Bet paskui ir nuo to pasiploviau. Žodžiu normalių vyrų nesutikau. Žibančių akių pilna - bet manasis užsukęs nebuvo schmoll.gif

Tai va. O gryždama nusipirkau dar litrą braškinio plombyro, litrą pieno ir koncervuotų braškių sirupe. Darysiu braškinį kokteilį. Apsiėdimas šiandien blink.gif Jau suvalgiau nežmonišką kiekį maisto doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mazulis25 @ 2007 10 28, 16:20)
Sveikos, norejau tik pasisveikinti  4u.gif  ir eisiu toliau telika ziureti ir megzti..  blush2.gif  nes kazkaip sunkokai sekasi sedeti cia po vakar...  cool.gif
viskas- vakar buvo tikrai paskutinis kartas!!!

Mazuli tai prašom plačiau.. biggrin.gif Jau suintrigavai biggrin.gif Kas vakar įvyko? 4u.gif
Atsakyti
Abzoryte, tu vakar Latino klube buvai? blink.gif as ka tik suzinojai, kad ir mano buves ten vakar buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 28, 16:41)

Oi, tu klubine mergaite lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 10 28, 17:25)
Abzoryte, tu vakar Latino klube buvai? blink.gif as ka tik suzinojai, kad ir mano buves ten vakar buvo  mirksiukas.gif

Aga, bet Vilniuje.
Na ten vakar man vyrų pasirodė netgi daugiau nei moterų.

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 28, 17:51)
Oi, tu klubine mergaite lotuliukas.gif

Kur jau ne biggrin.gif Tas kartas turbūt ir bus vienintelis kartas per metus kai aš į klubus variau biggrin.gif Nemėgstu aš klubų. Kaune tuo labiau biggrin.gif

Ką tik dar suvalgiau porą sumuštinių. Oi oi oi, daugiau niekada niekada niekada.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 28, 18:10)
Oi oi oi, daugiau niekada niekada niekada....  blink.gif

Hmm, patikėjau lotuliukas.gif
Atsakyti