QUOTE(populi @ 2007 10 27, 14:43)
vakar band=iau linksmintis , bet nepavyko.... Šiandien iš lovos negaliu išlipti, reik mokintis, bet labai skauda galvą.
Tai kas ten vakar per įvykiai pas tave buvo?
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 27, 15:12)
vakar pilnaties paveikta toki sapna susapnavau-zodziu sapnuoju, kad einu as i ta pasimatyma su tuo berniuku, bet kad butu drasiau sumastau uzsukt i bara isgert kazko ir tiek nusilaku-negyvai..i bara ieina tas berniukas, sako man labas o as net liezuvio neapverciu-laikausi uz kedes ir galiausiai nukrentu ant zemes kaip bulviu maisas.. Sakau gal cia koks pranasingas sapnas..

gal geriau niekur neit siandien?
hahaha, pas mane kaip visada fantazija įsijungė ir bandžiau įsivaizduoti kaip powerpuff bando apversti liežuvį ir ištarti nors žodį, bet pasirodo tai per sudėtingas uždavinys
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 28, 01:38)
Ryt isskrendu 13/30 labai bijau
Ka mergaites, parasysiu kai tik galesiu laikykites.Sekmes
Nieko nebijok

Mėgaukis viskuo, ką teks patirti!
Malonių akimirkų tau

Lauksim naujienų
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 28, 10:53)
Sumaniau išsikepti sumuštinį, bet užsiskaičiau ko pasekoje sumuštinis ėmė ir keistai pajuodavo... Geriu kavą ir galvoju kaip ten mūsų Abžorytė ir jos parketas
Hahahaha Kepėja tu kepėja

Oi, o man tai šiandien mirtis alyvose

Bet kaip nekeista, parketo niekas nekala ir apskritai galva neskauda - gal todėl kad vakar alkostopo išgėriau. Bet kokteiliukų tai išgėriau nesuskaičiuojamą kiekį

Pradžioje namie pas draugę porą degtinės su švepsu ir vieną martinio su sultimis. Paskui Latino dar kokius tris degtinės su švepsu. O pusę dviejų dar nusitrenkiau iki Pramogų banko ir ten jau nesuskaičiuojamas kiekis buvo kažkokių (nepamenu pavadinimo). 6 ryto nuvarėm į Double Cafe. Bet ėjau tiesiai - alkostopas padarė stebūklus
Parsivilkau 8 ryto ir jau 11 kėlėmės. Ir po valandėlės jau važiavom atgal į Kauną.
Ale kaip jaučiasi publikos skirtumas Latino ir Pramogų banke - tai ne tas žodis

Pramogų banke pasijutau kaip Kaune

Blogąja prasme
Sėdžiu tenai, gurkšnoju, stebiu aplinką. Vienas prieina:
"Pociemu ti takaja serjoznaja dievuska?"
Mano žvilgsnis turėjo jį nužudyti.
Tas toliau:
"A vi panimaiete po ruskij?"
Mano dar labiau žudantis žvilgsnis ir trumpas atsakymas:
"NELABAI."
Suprato puikiai.
Blin kaip nekenčiu kai Lietuvoje nepripažysta nacionalinės kalbos. Hr. Negaliu pakęst.

:
O paskui su vienu bazarinu apie 10 min ir visą laiką maniau kad kalbu su austru. Sakau Jūsų daina Eurovizijoje ten prieš porą metų buvo nieko. Sako: taigi aš iš Australijos

Aaaaaaaa, tai sakau tu iš ten, iš kur kilęs tas.. nu tas... nu kaip jis... nu tas..... "Man with animals"

Nu žodžiu jis mane suprato kad aš apie Styveną norėjau pasakyti

Bet paskui ir nuo to pasiploviau. Žodžiu normalių vyrų nesutikau. Žibančių akių pilna - bet manasis užsukęs nebuvo
Tai va. O gryždama nusipirkau dar litrą braškinio plombyro, litrą pieno ir koncervuotų braškių sirupe. Darysiu braškinį kokteilį. Apsiėdimas šiandien

Jau suvalgiau nežmonišką kiekį maisto
Papildyta:
QUOTE(mazulis25 @ 2007 10 28, 16:20)
Sveikos, norejau tik pasisveikinti

ir eisiu toliau telika ziureti ir megzti..

nes kazkaip sunkokai sekasi sedeti cia po vakar...
viskas- vakar buvo tikrai paskutinis kartas!!!
Mazuli tai prašom plačiau..

Jau suintrigavai

Kas vakar įvyko?