Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 27, 20:49)
Nu kur jau ten smagios.. iki vakaro šonus sopėjo, pykino, šaltis krėtė. Kur nebus taip bloga kai degtinę geri ir alum užsigeri... kaip namo parsiradau neatsimenu. Atsimenu, tik kad mane kabino metalistas su ožio barzda ir plaukais ilgesniais už eilinės merginos. lotuliukas.gif
Geras sapnas lotuliukas.gif vaizduotėje matau ant baro grindų besivoliojančią Powerpuff lotuliukas.gif Tiki sapnais pati? Aš ne.

Ooo alus su degtine tai tikrai molotovo kokteilis ohmy.gif Nu uzjauciu..ale jei nieko nepameni tai paziurek ar nekyso kokia ozio barzda is po lovos netycia lotuliukas.gif Sapnais netikiu ir as, bet i pasimatyma taip ir nenuejau...kol kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 27, 20:57)
ale jei nieko nepameni tai paziurek ar nekyso kokia ozio barzda is po lovos netycia lotuliukas.gif  bet i pasimatyma taip ir nenuejau...kol kas mirksiukas.gif

Eik į pasimatymą šmaikštuole lotuliukas.gif
Nei barzdos nei uodegos po lova nėra tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes pleputes supermylymiausios 4u.gif nespejau pesrkaityti ka jus cia tiek priraset, visa savaitgali buvau labai uzsiemusi.Deduosi daiktus nuotaikos ne kazka schmoll.gif doh.gif Nezinau, daug minciu,ir t.t. Manau si kelione viska sustatys i vietas arba/arba....

Ryt isskrendu 13/30 labai bijau ax.gif

Ka mergaites, parasysiu kai tik galesiu laikykites.Sekmes
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 28, 01:38)
Sveikutes pleputes supermylymiausios 4u.gif  nespejau pesrkaityti ka jus cia tiek priraset, visa savaitgali buvau labai uzsiemusi.Deduosi daiktus nuotaikos ne kazka schmoll.gif  doh.gif  Nezinau, daug minciu,ir t.t. Manau si kelione viska sustatys i vietas arba/arba....

Ryt isskrendu 13/30  labai bijau ax.gif

DG butinai parasyk ir papasakok, kaip tau sekasi ax.gif labai lauksim ispudziu mirksiukas.gif
o man kazkaip si ryta nesimiega. nuejau gult apie antra vakar, o siandien nuo 7 slampineju, neturedama, ka veikt, nes nesimiega, kiek gi galima lovoje vartytis doh.gif
Atsakyti

Ate bendravarde user posted image
Geros kelionės. Viskas bus gerai. Lauksim įspūdžių iš Airijos. Rašyk user posted image

Atsakyti

Sekmes Dolce 4u.gif Lauksim naujienu. Nepamirsk smutkiu parsivezt lotuliukas.gif O jei rimtai manau i nauda tau sita kelione-viskas susidelios i savo vietas-kaip pati sakai arba-arba drinks_cheers.gif
Ka kitos supermylimiausios veikinejat sekmadienio ryta? As darbe sedziu ir nuobodziauju..Vakar pasimatyme taip ir nebuvau.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 28, 10:42)
Ka kitos supermylimiausios veikinejat sekmadienio ryta? As darbe sedziu ir nuobodziauju..Vakar pasimatyme taip ir nebuvau.

Sumaniau išsikepti sumuštinį, bet užsiskaičiau ko pasekoje sumuštinis ėmė ir keistai pajuodavo... Geriu kavą ir galvoju kaip ten mūsų Abžorytė ir jos parketas tongue.gif
p.s. Darbe dirbt reikia, o ne nuobodžiaut tongue.gif
Atsakyti
Va, Powerpuff, čia tau žaidimas, kad greičiau laikas eitų tongue.gif
loginis_žaidimas
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 28, 11:20)
Va, Powerpuff, čia tau žaidimas, kad greičiau laikas eitų tongue.gif
loginis_žaidimas

Aciu GV 4u.gif Uzjauciu del sumustinio..O man dar geriau-atveso kava tai galvoju i mikrobange ikisiu ir pasisildysiu-idejau ir pamirsau ir visa kava issitaske-mikrobange kaip po atominio karo atrodo lotuliukas.gif einu likviduot padarinius
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 28, 12:46)
Aciu GV 4u.gif  Uzjauciu del sumustinio..O man dar geriau-atveso kava tai galvoju i mikrobange ikisiu ir pasisildysiu-idejau ir pamirsau ir visa kava issitaske-mikrobange kaip po atominio karo atrodo lotuliukas.gif  einu likviduot padarinius

user posted image
Tu tik pagalvok, kokie vyrai galėtų imti į žmonas tokias šeimininkes kaip mes user posted image Be šansų mums... tongue.gif lotuliukas.gif
Bus tų sumuštiakų... ne karo metai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 28 spalio 2007 - 12:04
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 28, 13:03)
user posted image
Tu tik pagalvok, kokie vyrai galėtų imti į žmonas tokias šeimininkes kaip mes user posted image Be šansų mums... tongue.gif lotuliukas.gif
Bus tų sumuštiakų... ne karo metai tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oj GV duodi..kokie kokie vyrai-patys nuostabiausi vyrai , kurie savo zmonas kas vakara restorane maitins idant netektu paragauti ju ruostu kulinariniu "sedevru" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 28, 13:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Oj GV duodi..kokie kokie vyrai-patys nuostabiausi vyrai , kurie savo zmonas kas vakara restorane maitins idant netektu paragauti ju ruostu kulinariniu "sedevru" lotuliukas.gif

irnesakyk.gif Neskraidyk padebesiais...Nebūna tokių. Gausim mes abi kokius medžiotojus, žvejus, grybautojus arba ūkininkus. Teks mokytis kiškio uodegas tušint, lydekai dantis traukelioti bei iš cukinijos paruošti 110 patiekalų skirtingų tongue.gif
Prisiminsi šituos mano žodžius bedorodama 10 kašiką umėdėlių lotuliukas.gif
Atsakyti