Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

QUOTE(CrazySun @ 2007 10 21, 22:28)
Abžoryte, Tu turbūt mane užkrėtei su tuo laukimu ypatingo svečio - šiandien visądien kaip barbė dvyndarbė išvaliau visus kampus, apsiprekinau ir dar norisi kažką gero nuveikt  lotuliukas.gif  man labai reta tokia tvarkymo manija užpuola  doh.gif  lotuliukas.gif
..reiks ir man save palepinti - visokių gėrių kūnui gavus, tai reiks pasipliuškent  biggrin.gif

kokios spalvos užuolaidos?  blush2.gif

Šaunuole! drinks_cheers.gif Juk reikia pasiruošt prieš svečiui ateinant ar ne biggrin.gif
Išsirinkau tokias abrikoso spalvos, kad derėtų prie mano raudonų plytų arkos wub.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 21, 22:32)
Paaiškinkit man "protingai" - kodėl visi porom porom, o mūsų čia tiek daug? blink.gif
Reiškias ne visi porom. Nors kai nueini į Akropolį ar dar kur- tikrai už tvoros pasijauti.

Tai va, kad čia mūsų daug atrodo. O kai centruose vien porelės ir plavinėja doh.gif
hrrr... blink.gif

P.S. Šiandien buvo akcija Pringles čipsams. Nesusilaukiau.
Daba valgau čipsus ir gurkšnoju kažkokį naują Horn'ą.
Nelabai sveikas vakaras sakyčiau gavosi. Bet tai dzin. Jaučiuosi nusipelniusi po to patirto dvasinio išsekimo akropolių pasaulyje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 22:33)
Bet čia jau priklausomybė lotuliukas.gif

Ir baisi smile.gif
Įtariu, jog ir gimdyt kada nors nuvažiavusios pranešinėsim kas ir kaip.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 21, 22:38)
Aš kažkada prisipirkau raminančių druskų,tai kai pagulėjau, tai čiut iššliaužiau iš vonios nuo nuraminimo,taip silpna pasidarė verysad.gif Dabar bijau net. Graži tai graži, ale geriau gyvai gražiai būt,nei kad gyvą gražią laidotų lotuliukas.gif

Fantazija suveikė lotuliukas.gif
Bandau įsivaizduoti kaip Dominyyka iššliaužia iš vonios ir pavirsta miegančiąja gražuole lotuliukas.gif

P.S. Įtariu rytoj gausim velnių nuo Drugelio ir Dovyyyles, kad tiek daug prišnekėjom lotuliukas.gif
Atsakyti
kuri pirma gimdyt?? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 22:44)
Fantazija suveikė  lotuliukas.gif
Bandau įsivaizduoti kaip Dominyyka iššliaužia iš vonios ir pavirsta miegančiąja gražuole  lotuliukas.gif

P.S. Įtariu rytoj gausim velnių nuo Drugelio ir Dovyyyles, kad tiek daug prišnekėjom  lotuliukas.gif

aga,buvau balta,kaip iš pieno plaukusi lotuliukas.gif Tikra gražuolė, dar plius blondinė,tai kaip olialia mergaitė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 22:40)
Šaunuole!  drinks_cheers.gif  Juk reikia pasiruošt prieš svečiui ateinant ar ne biggrin.gif
Išsirinkau tokias abrikoso spalvos, kad derėtų prie mano raudonų plytų arkos  wub.gif
Tai va, kad čia mūsų daug atrodo. O kai centruose vien porelės ir plavinėja  doh.gif
hrrr...  blink.gif

P.S. Šiandien buvo akcija Pringles čipsams. Nesusilaukiau.
Daba valgau čipsus ir gurkšnoju kažkokį naują Horn'ą.
Nelabai sveikas vakaras sakyčiau gavosi. Bet tai dzin. Jaučiuosi nusipelniusi po to patirto dvasinio išsekimo akropolių pasaulyje  lotuliukas.gif

reikia... blush2.gif nu, ateinančią savaitę laikykit kumsčius - labai norėčiau tikėti, kad bus naujienų bigsmile.gif blush2.gif nes taip jau įdomiai su tokiu berniuku gaunasi.. rolleyes.gif būtinai papasakosiu 4u.gif

aš jau įsivaizduoju, kokie nerealūs Tavo namučiai wub.gif

mergytės, labanakt mirksiukas.gif reikia eit anksčiau atsigult, bo po tokio nemiegoto savaitgalio bus sunkus pirmadienis doh.gif lotuliukas.gif saldžių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 21, 22:42)
Ir baisi smile.gif
Įtariu, jog ir gimdyt kada nors nuvažiavusios pranešinėsim kas ir kaip.. biggrin.gif

Nuuu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Fantazija veikia vėl biggrin.gif
Laptopas rankose, vyras apšauktas, kad nieko nesupranta, o mes prisiminimais dalijamės apie 2007-ųjų rudenį lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 21, 22:47)
reikia...  blush2.gif  nu, ateinančią savaitę laikykit kumsčius - labai norėčiau tikėti, kad bus naujienų  bigsmile.gif  blush2.gif  nes taip jau įdomiai su tokiu berniuku gaunasi..  rolleyes.gif  būtinai papasakosiu  4u.gif

Aš jau dabar pradedu laikyti kumštukus biggrin.gif Nebus per daug lotuliukas.gif
Laaabai lauksim naujienų bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kartu gimdyt,tada loptopo nereiks lotuliukas.gif į vieną palatą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 22:40)
Išsirinkau tokias abrikoso spalvos, kad derėtų prie mano raudonų plytų arkos  wub.gif

Oi, Abzoryte... thumbup.gif
Baisiai noriu savo namų- vėl sudavei per širdį man. Tu paskolą ėmei ar kitais kokiais kelias užgyvenai savo bangiausią turtą?
Atsakyti
Mergaitės, aš blondinė jau visiškai. Vienas peršasi. Net kaukė nuo veido atšoko smile.gif Kosmosas tikrai. Prieš mėnesį svaigo dėl praeities, nors aš pati pati pati -niausia,ale anos pamiršt negali,dabar klausia ar aš nenorėčiau pabandyt...........Viskas, sėdžiu ir nebekvėpuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 21, 22:52)
Oi, Abzoryte... thumbup.gif
Baisiai noriu savo namų- vėl sudavei per širdį man. Tu paskolą ėmei ar kitais kokiais kelias užgyvenai savo bangiausią turtą?

Ne ne, jokių palikimų nesu gavusi, tele loto niekada nesisekė. Kortose kaip ir meilėje tas pats lotuliukas.gif
Bet proto Dievulis nepagailėjo tiek, kad sugebėčiau užsidirbti ir už paskolas susimokėti biggrin.gif
Tai va, paskolėlių ne viena ax.gif Užtat galiu džiaugtis tuo jau dabar, o ne po n metų.
Bet kaip ir sakiau, nusipirkau butą tik būdama 26-erių, taigi dauguma iš jūsų dar turit laiko biggrin.gif CrazySun ypatingai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 22:44)
Fantazija suveikė  lotuliukas.gif
Bandau įsivaizduoti kaip Dominyyka iššliaužia iš vonios ir pavirsta miegančiąja gražuole  lotuliukas.gif
Laptopas rankose, vyras apšauktas, kad nieko nesupranta, o mes prisiminimais dalijamės apie 2007-ųjų rudenį  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Fantazija tavo beribė visgi.

QUOTE(CrazySun @ 2007 10 21, 22:47)
nu, ateinančią savaitę laikykit kumsčius - labai norėčiau tikėti, kad bus naujienų  bigsmile.gif  blush2.gif 

Laikysiu rankas kojas į kumščius suspaudus biggrin.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 21, 22:52)
kartu gimdyt,tada loptopo nereiks lotuliukas.gif į vieną palatą lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 22:56)
Ne ne, jokių palikimų nesu gavusi, tele loto niekada nesisekė. Kortose kaip ir meilėje tas pats  lotuliukas.gif 
Bet proto Dievulis nepagailėjo tiek, kad sugebėčiau užsidirbti ir už paskolas susimokėti biggrin.gif
Tai va, paskolėlių ne viena  ax.gif  Užtat galiu džiaugtis tuo jau dabar, o ne po n metų.
Bet kaip ir sakiau, nusipirkau butą tik būdama 26-erių, taigi dauguma iš jūsų dar turit laiko biggrin.gif CrazySun ypatingai  lotuliukas.gif

tai nevėlu bet kada,tik svarbu uždirbt pakankamai paskoloms mokėt smile.gif
Atsakyti