Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XII dalis]

QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 21, 21:25)
ką veikiat? mirksiukas.gif

Galvoju eisiu kauke veido uzsidesiu, ziurejau puikusis sou, nu ten man is tu olialia mergaiciu tai issidirbinejimas kazkoks, siaubas, tokios durniukes, pateisina posaki grazi- kvaila....
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 21, 21:35)
Nu ten man is tu olialia mergaiciu tai issidirbinejimas kazkoks, siaubas, tokios durniukes, pateisina posaki grazi- kvaila....

Jos tik ten atrodo kvailos. Man yra tekę bendrauti su viena iš jų. Normali visai pasirodė. Tik vardo jau nepamenu... ax.gif
O kad gražios tai tikrai thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 21, 21:43)
Jos tik ten atrodo kvailos. Man yra tekę bendrauti su viena iš jų. Normali visai pasirodė. Tik vardo jau nepamenu... ax.gif
O kad gražios tai tikrai thumbup.gif:

Gal ir nevisos ten tokios, bet siaip tai tokios naivios jos man ten, o kad grazios tai tikrai super thumbup.gif man visos graziausios moterys yra blondines bigsmile.gif gal kada reiks persidazyt plaukus, bigsmile.gif

Ka tu gero Dominyyyka veiki?
Atsakyti
As tai mazaji uzmigdziau smile.gif Privalgiau obuoliu pyrago (anyta vaisina ax.gif ax.gif )

G_V, kokia tu saunuole, kad sportuoji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As niekaip neprisiverciu... doh.gif Raumenuku noriu ir siaip del sveikatos smile.gif
Nors pagalvojus g.gif Kas ryta nesu vaika i darzeli (kokias 10 min.), pesciomis vaikstau daug, nes masinos neturiu smile.gif, siaip vaikas daznai uzsimano festivali namuose daryt - tai reikia sokt ir pan. tongue.gif Tai gal ir prie sporto ta visa veikla biggrin.gif
Atsakyti
GV,šaunuolė. o aš nuo kompo neatsitraukiu, siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 21, 21:05)
Saugokis taksistų tongue.gif lotuliukas.gif

Oi prajuokinai thumbup.gif
Su tais žmogėnais aš susiduriu tik iš vakarėlio gero gryžinėdama, ačiū Dievui, dažnai tas nebūna lotuliukas.gif

Na o aš prasisukau pro parduotuves dar į pavakarę flirt.gif
O paskui gryžusi grožio procedūrom užsiiminėjau: prisidegiau vonioje žvakių, prisipyliau druskų ir šiaip visokio velnio ant savęs prisikroviau lotuliukas.gif
Jaučiuosi kaip naujai gimusi nail.gif

Dar vonioje pradėjau skaityti tą knygą apie senoles.. blink.gif Porą skyrių perskaičiau, kolkas atrodo kažkoks kosmosas doh.gif Na reikės dar toliau paskaitinėti.. Gal vėliau normaliau rašys ką nors mastau.gif
Atsakyti
skype sedziu,siaubas, geriau ka del saves padaryciau, o cia akis gadinu tik doh.gif
Papildyta:
Abžoryte,kokia šaunuolė, jau ir vonioj pabuvai thumbup.gif O aš sėdžiu Skype, čia.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 21, 21:25)
ką veikiat? mirksiukas.gif

Sveikute 4u.gif Sveikos GV , Dolce, Vilte ir visos kas prisijungs veliau mirksiukas.gif As tai filma kazkoki per lnk ziuriu ir skypu rasinejuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 21, 21:45)
Nors pagalvojus  g.gif  Kas ryta nesu vaika i darzeli (kokias 10 min.), pesciomis vaikstau daug, nes masinos neturiu smile.gif, siaip vaikas daznai uzsimano festivali namuose daryt - tai reikia sokt ir pan.  tongue.gif  Tai gal ir prie sporto ta visa veikla biggrin.gif

Užskaitysim kaip sportą biggrin.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 21, 21:56)
GV,šaunuolė. o aš nuo kompo neatsitraukiu, siaubas doh.gif

Sportuoju ne todėl, kad labai mėgstu, o todėl, kad reikia. sad.gif Kol dirbau buvo viskas vietoje- va patinginiavau pora savaičių ir jaučiu, kad riebėju.

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 21, 22:01)
O paskui gryžusi grožio procedūrom užsiiminėjau: prisidegiau vonioje žvakių, prisipyliau druskų ir šiaip visokio velnio ant savęs prisikroviau  lotuliukas.gif
Jaučiuosi kaip naujai gimusi  nail.gif

wub.gif
Moterie, tu nuolat žadini pavydo jausmą. Kiek gi galima man nervus tampyti?
lotuliukas.gif
PVZ.: Jei aš sėdžiu alkana, tai tu būtinai parašysi, kad grauži sūrį su vynu, jei pas mane nėra karšto vandens tai tau būtinai reikia prakalbėti apie grožio procedūras vonioje.. Tu sąžinės turi? Ir taip nuolatos.. Jei ne viena tai kita lotuliukas.gif
Atsakyti
O ir Abzoryte cia 4u.gif Ka nuveikei gero?
Atsakyti
[quote=powerpuff,2007 10 21, 22:14]

Skaiciau, kad skrisi su kazkokiu berniuku pasimatyt nu cia geras, s drinks_cheers.gif o tai kaip ten skype pazindintis? ax.gif as tokia atsilikus nuo pazinciu, siaip tik susirasau is kontaktu saraso ir tiek
Papildyta:
Sedziu su kauke prie kompo laukiu kol ex skambins, oi mergytes kaip noreciau kad kas mane i prota atvestu baigiu isprotet, nebezinau ir ka daryt nenoriu nieko skaudint ir nenoriu pati saves skaudint, nebezinau ar noriu i airija,ar vis dar myliu ex, siaubas kazkoks g.gif schmoll.gif

Abzoryte, kaip zaviai skamba tavo tos proceduros, net gailiuosi kad duso kabina dejau i vonia doh.gif nors as retai atrandu laiko tokiems malonumams verysad.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 21, 22:16)
  o tai kaip ten skype pazindintis? ax.gif  as tokia atsilikus nuo pazinciu, siaip tik susirasau is kontaktu saraso ir tiek

Man šitas irgi įdomu?
blink.gif

Atsakyti