Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(kutvela @ 2007 10 22, 20:26)
sveikutės ar gerai supratau amade laukiasi?  smile.gif

tikrai gerai supratai mirksiukas.gif
Atsakyti
jatau Amade nuoširdžiausi sveikinimai thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lengvo tau nestuke.gif na kaip smagu kad vis dauggėja mergyčių nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 10 22, 21:26)
sveikutės ar gerai supratau amade laukiasi?  smile.gif

Taaaaaaaip thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 22, 18:52)
Va aš taip ir galvojau ax.gif  Jetau, kaip faina būtų su tokia gražuolyte pabūti wub.gif
Ale kad aš išlėkiau ankščiau, taip ir nesusikalbėjom doh.gif
Papildyta:
Tai kad man lapkritis ir gruodis, jau tokie mėnesiai doh.gif , vien visokie jubiliejai, gimtadieniai, ir taip iki trijų karalių - o tada neišvengsiu ir alc.gif  alc.gif ir pirtelės ir šokiai. Ir viskas taip intensyviai, nenoriu mėtyti pinigų ax.gif  Po naujų metų pradėsiu su IUI
Darule, ačiū už gražius palinkėjimus wub.gif

kažkaip keistai mes viena kitos telefonų neturim, būtume susitarę mirksiukas.gif nieko, kitą kartą smile.gif

nu žiūrėk kaip tau patogiau su tuo IUI rolleyes.gif bet vistiek... Kalėdoms dovanėlė būtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 22, 18:57)
mastau.gif o cooliuke dar nesiruosia sysiu ? Pagal parasiuka kaip ir laikas butu  tongue.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 10 22, 19:11)
Tai, kad jos ciklas grybauja doh.gif , tai dar nelaikas, tik kokia savaitė po O ax.gif

sestadieni labai labai maude krutine, is po tu jusu geruju naujienu, kai viena po kitos nestuke.gif tai as vos neskraidyt pradejau (tipo ir man gerieji zenklai)... na ir kad neisproteciau nusipirkau testa, galvoju kad nebesvaikt cia nesamoniu suzinosiu ir busiu rami. ir ka pamaciau I. kazkaip be reakcijos ejau miegot. vyrui net nesisakiau. pabudusi atrodo ir buvau pamirsusi kad ryte testavausi, bet taip smarkiai pradejo pilva mausti, nugara lauzti ir vel krutine skaudeti, kad jau galvoju mmm uz 4-5 dienu tikrai atsokliuos. vakare net apsiverkiau, nes tos mintys apie I is galvos neislndo. vyras tik paklause kas nutiko ir vel isistebeilijo i dzeimso bondo nuotykius. baisiausiai supykau ant viso pasaulio. spjoviau i ta savo plana penktadieni vaziuoti pas K. vyro sazine pabudo per pietus, nes islekiau i darba neatsibuciavusi. paskambino sako kada vaziuoji i vilniu - sakau niekur nevzaiuoju; kodel - nes pasirodo tai man vienai to reikia ir man vienai tas rupi....susizodziavom... aisku susinervino.... o as dar labiau.... jauciu darau pertrauka (galiu aisku ir persigalvoti) bet man atrodo kad naujai startuosiu po naujuju.... sad.gif

murauskyte, mano bedos palyginus su tavosiomis yra kvailos ir pacios prasimanytos.... forume skaitant tavo blogaja zinia asaros gerklej stovejo.... laikykis sirdele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 10 22, 21:57)
...bet man atrodo kad naujai startuosiu po naujuju.... sad.gif

nu jau zinai, po tokiu isbandymu, po tiek kanciu kiek tau teko iskenteti.... schmoll.gif
oi cooliuke musu, kaip suprantu tave unsure.gif ir TB suprantu, jam irgi nelengva... verysad.gif
net nezinau ka patarti console.gif
gal dar palauk? gal dar nebus tu mmm? g.gif
o kada turetu tau jos teoriskai ateiti? unsure.gif
Atsakyti
cooliuke, nesinervuok dabar be reikalo ir nepriiminėk sprendimų unsure.gif
kai sulauksi mmm, tada ir žiūrėsi ką toliau daryti smile.gif
na o atsipalaiduoti ir pailsėti dar niekam nepakenkė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 22, 20:25)
na cia kitas reikalas  ax.gif  tada siulyciau tau isvis nesiparint, ir nekisti pinigeliu i stimuliacijas, nes kas is to, kad per pati darbymeti  smileysex.gif  TB negales, nes jubilijatinsis  alc.gif arba pirtyje grikiukus bus patroskines biggrin.gif tai viskas veltui tada...  g.gif  tai pabukit ramybej, natur pradukt taip sakant's, o po visu baliu-festivaliu ir rimciau uzsiimsite, t.y. IUI?  ax.gif  drinks_cheers.gif
o dar ziurek ir naturaliai kas uzkibs  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Parodžiau SB, kas jo laukia, tai sakė, o man kada pasakysi, ką man daryti lotuliukas.gif Čia iš tos serijos, kai jūs viską žinot po vizito pas K., o jis dar nieko biggrin.gif Tai sako, o kada su manim aptarsi tuos reikalus biggrin.gif Sakau, palauk, tuoj pažiūrėsiu ką panos pasakys, apsvarstysim viską ir tada tau pranešiu ką nutaRĖM lotuliukas.gif
Cooliuke, gal tikrai Mea sako, palauk mmm, o tada jau žiūrėsim ir spręsim ką daryti mirksiukas.gif O gal testas melavo ax.gif
Mea, permesiu į až savo tel. o vdrug kada dar reikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 22, 22:51)
*Sakau, palauk, tuoj pažiūrėsiu ką panos pasakys, apsvarstysim viską ir tada tau pranešiu ką nutaRĖM lotuliukas.gif

**Cooliuke, gal tikrai Mea sako, palauk mmm, o tada jau žiūrėsim ir spręsim ką daryti mirksiukas.gif O gal testas melavo ax.gif

***Mea, permesiu į až savo tel. o vdrug kada dar reikės biggrin.gif

* thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

** 100% pritariu mirksiukas.gif coliuke, zvaliau mergyt, imk 4u.gif

*** nu jo, ir cooliukes tel. galit paimti, ir ji pas K vaiksto biggrin.gif o dar mano galite, nes as i ta pacia klinika pas Abr einu biggrin.gif o dar as visai sala klinikos dirbu, tai Mea gali maziuke savo pas mane i darba atvezti be problemu, o kitos kavos uzeiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 22, 21:58)
nu jo, ir cooliukes tel. galit paimti, ir ji pas K vaiksto  biggrin.gif  o dar mano galite, nes as i ta pacia klinika pas Abr einu  biggrin.gif  o dar as visai sala klinikos  dirbu, tai Mea gali maziuke savo pas mane i darba atvezti be problemu, o kitos kavos uzeiti  mirksiukas.gif

oi kaip wub.gif wub.gif wub.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 10 22, 17:33)
P.s. nusprendžiau, kad nebelauksiu jokių ten mmm, jokių O - lauksiu Kalėdų  wub.gif

na juokiausi iš širdies. ir aš dabar laukiu tik kalėdų lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 10 22, 23:24)
na juokiausi iš širdies. ir aš dabar laukiu tik kalėdų  lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif jo, aš ir juokiausi, dabar jų ir laukiu, o kas smagiausia, jog žinau, kad sulauksiu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti