Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Labas rytas mergytes 4u.gif

as vakar Kaune pavariau vynelio user posted image , labai juokinga kai architektai prisigeria biggrin.gif

QUOTE(AusraR @ 2007 10 26, 16:18)
maciau dvi sirdutes

wub.gif wub.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 17:04)
Manau, jau užsispyrėlei laikas sysiuku daryti
drinks_cheers.gif  Būtinai. Dabar ieškau kur galėčiau jį įsigyti

zinau akvariumista, kuris daro akvariumus jei reikia ir nestandartinius, ir suformuoja jurini akvariuma ir juos priziuri ax.gif jei reik sakyk, drbe rasiu tel nr. ir atsiusiu mirksiukas.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 17:12)
o aš gimtadienio proga triušiuką užsiprašysiu

tik ne triusiuka schmoll.gif jie labai kvaili, jei paleidi namie, sika po visus kampus, niekada neateis ant ranku, nebendraus...D schmoll.gif avai agnesse katyte, pati padaro kur reikia, svari, o meilumas koks - ateik pas mane i svecius, pati isitiknsi biggrin.gif

QUOTE(marit @ 2007 10 26, 17:59)
Taigi sansu sulaukti leliuko tikrai turime tik reikia gero gydymo

Butent - tinkamo gydymo cool.gif

QUOTE(-zuika- @ 2007 10 26, 21:49)
testai rytinis ir vakarinis rodo dvi grazias II  idomus tas gyvenimas.....

Eina sau!! bigsmile.gif clap.gif na tik nespausk to HCG, leki ir pirmadieni padarai, nekantriai lauksim naujienu! mirksiukas.gif

Cooliuke, kas cia dabar pas tave darosi??? Jauciu kaupiasi debesys g.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2007 10 27, 10:52)
dar pabreze kad butinai.

blink.gif blink.gif blink.gif kaip idomiai.... blink.gif blink.gif blink.gif
o vyras tiek atlaiko blush2.gif nes mum tai cia pvz butu kancia doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 27, 09:54)
Cooliuke, kas cia dabar pas tave darosi??? Jauciu kaupiasi debesys  g.gif

dabar vel nebeteplioja, bet pilva tempia nerealiai. papukai buvo jautrus, dabar kaip sasyskes smile.gif be emociju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 10 27, 10:59)
dabar vel nebeteplioja, bet pilva tempia nerealiai. papukai buvo jautrus, dabar kaip sasyskes smile.gif be emociju smile.gif

lotuliukas.gif man po vaistų gėrimo tokios buvo doh.gif ir susitraukė - nugi apatinio trikotažo garderobą keisti reikia
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 27, 10:54)
*zinau akvariumista, kuris daro akvariumus jei reikia ir nestandartinius, ir suformuoja jurini akvariuma ir juos priziuri  ax.gif jei reik sakyk, drbe rasiu tel nr. ir atsiusiu  mirksiukas.gif

**tik ne triusiuka  schmoll.gif  jie labai kvaili, jei paleidi namie, sika po visus kampus, niekada neateis ant ranku, nebendraus...D schmoll.gif avai agnesse katyte, pati padaro kur reikia, svari, o meilumas koks - ateik pas mane i svecius, pati isitiknsi  biggrin.gif

*Aha, atsiųsk, reikia wub.gif
**Tai kad nemyliu kačių blush2.gif , kaime gal kokios šešios yr, tai vis stengiuosi kampais apeiti, kad tik nesitrintų palei kojas biggrin.gif , nu turiu kažkokią antipatiją joms blush2.gif O va šunis tai labai mėgstu wub.gif , bet vieną jau turim, nors voljere uždarytas, bet vistiek daug rūpesčio su jais ax.gif , tai jau man dėmesio iš jo tikrai užtenka lotuliukas.gif , kiekvieną naktį pažadina savo lojimu, tai todėl ir noriu nebylaus gyvūno biggrin.gif
Nu gerai, damuškit šia temelę, einu MB user posted image
Kai ateisiu, noriu matyti naują temelę wub.gif
Atsakyti
Na jau tema i gala, gal man temele neskubant sukurti. blush2.gif Praeita mano sukurta temele dave daug kam vaisiu ax.gif

Siandien mano MB nera namuose. Tai biski buiti tvarkausi. Jauciuosi visai neblogai. Darbo namie kruva tik reik netinget dirbt. rolleyes.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS MERGAITES

dziaugiusi kad prie jusu prisijungiau tiek daug visko suzinojau tema tikrai nuostabi ir labai dziugu zinoti kad duageliui jusu jau pasiseke sulaukti stebukleliu o tai man suteike daug vilciu
Atsakyti
QUOTE(marit @ 2007 10 27, 12:24)
LABAS RYTAS MERGAITES

dziaugiusi kad prie jusu prisijungiau tiek daug visko suzinojau tema tikrai nuostabi ir labai dziugu zinoti kad duageliui jusu jau pasiseke sulaukti stebukleliu o tai man suteike daug vilciu

Bendravimas, domejimasis ir ziniu pasidalijimas mums mergytems duoda vilties kad tie angeliukai ateis pas mus.

Man liko laukti savaite. Jauciu tas laikas praeis labai letai ir zinoma dar neaisku koks rezultatas manes laukia.
Atsakyti
as taip pat tvarkausi ir lakstau i tulika - gal jau pramuse doh.gif bet net nebepanasu, bet cia pas mane keiciasi viskas valandom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 27, 11:55)
Na jau tema i gala, gal man temele neskubant sukurtiblush2.gif  Praeita mano sukurta temele dave daug kam vaisiu  ax.gif
Siandien mano MB nera namuose. Tai biski buiti tvarkausi. Jauciuosi visai neblogai. Darbo namie kruva tik reik netinget dirbt.  rolleyes.gif

Jo būtinai thumbup.gif Tavo temelės vaisingos labai lotuliukas.gif

QUOTE(Aile @ 2007 10 27, 12:33)
Man liko laukti savaite. Jauciu tas laikas praeis labai letai ir zinoma dar neaisku koks rezultatas manes laukia.

Koks koks unsure.gif , nejaugi nežinai blink.gif , ogi II wub.gif

QUOTE(cooliuke @ 2007 10 27, 12:41)
as taip pat tvarkausi ir lakstau i tulika - gal jau pramuse  doh.gif  bet net nebepanasu, bet cia pas mane keiciasi viskas valandom smile.gif

Nepramuš bebe.gif liezuvis.gif , gali nelakstyti taip dažnai ten bereikalo biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti