Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

labas vakaras smile.gif
kažkaip tyliai jūs čia šiandien g.gif

tarškaliuk, tai kiek jau tau tų paskaitų? blink.gif aš tai dirbau kažkaip.. ir dabar dirbu mama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 25, 17:15)

galima paklausti is kur tu taip apsisvietusi su tais dekretiniu skaiciaviamais???? kai pati laukeisi O paskemes?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 10 25, 18:25)
QUOTE(Mea @ 2007 10 25, 17:15)

galima paklausti is kur tu taip apsisvietusi su tais dekretiniu skaiciaviamais???? kai pati laukeisi O paskemes?? smile.gif

nu taip, o šiaip sodros puslapy yra irgi parašyta, atsimenu pati ne iš karto įsikirtau į sistemą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 25, 18:15)
labas vakaras smile.gif
kažkaip tyliai jūs čia šiandien g.gif

tarškaliuk, tai kiek jau tau tų paskaitų?  blink.gif aš tai dirbau kažkaip.. ir dabar dirbu mama biggrin.gif

na, 5, 4, 3 paskaitos. Smagumas tas, jog jos nepaeiliui. doh.gif Pvz., kas antra. Nuo 8 iki 19val. doh.gif ir nieko nepakeisi jau čia. Neiti nesinori, nes stipendiją už lankomumą numuš. Laisvą lankomumą imti ir - kris balai, o man konkursinio balo gero reikia toliau kilt
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 25, 18:31)
na, 5, 4, 3 paskaitos. Smagumas tas, jog jos nepaeiliui. doh.gif Pvz., kas antra. Nuo 8 iki 19val. doh.gif ir nieko nepakeisi jau čia. Neiti nesinori, nes stipendiją už lankomumą numuš. Laisvą lankomumą imti ir - kris balai, o man konkursinio balo gero reikia toliau kilt

doh.gif užjaučiu

aš tai tiesą sakant nelankau paskaitų blush2.gif bet čia kiekvienam savo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 25, 18:36)
doh.gif užjaučiu

aš tai tiesą sakant nelankau paskaitų blush2.gif bet čia kiekvienam savo rolleyes.gif

na, pareigingas aš vaikas labai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 25, 17:57)
na, pareigingas aš vaikas labai lotuliukas.gif

jei ne paslaptis, ka studijuoji?
Atsakyti
Oi merginos, kokia aš šiandien nusikalus wacko.gif Nu jau tikrai nenoriu nieko daugiau studijuoti schmoll.gif Išsunkė visai. Kaip nervina, kai seminare turi ne tik klausytis, bet dar ir šifruoti doh.gif . Galiu apšviesti, norit naujų terminų tongue.gif : refleksija, tutorius, mentorius, portfolio
QUOTE(Jugita25 @ 2007 10 25, 09:34)
sveiki mergiukai, kreipiuosi i jus, nes manau, kad zinote tikrai daugiau.
Ar tiesa, jog daznos ovuliacijs stimuliacijos yra negerai?

Daug stimuliacijų clost. tikrai negalima, nes greit išseks kiaušidžių veikla ir greičiau klimaksas ateis blush2.gif

QUOTE(marit @ 2007 10 25, 11:07)
tai va bedos tokios nepastoju jau trys metai gydausi vk pas stankeviciu manyje pacioje problemu kaip ir nera bent jau tyrimai taip rodo o pas vyra sperma silpna tai mane ir stimuliuja bet niekaip nepavyksta sulaukti to stebuklelio

Jei pas tave viskas gerai, o pas MB problemos, tai ne stimuliacijos reikalingos, o IUI. Ale ką aš čia pasakoju, pati vien su stimuliacijom varau doh.gif , bet MB turtas tai geras ax.gif

QUOTE(marit @ 2007 10 25, 11:31)
chlostilbegitu stimuliuja nuo trecios ciklo dienos ir taip beveik trys metai Birzeli dare iui bet nepavyko tada ir paluzau beveik pusmeti apie tai net negalvojau.tiesiog buvau pavargusi nuo to gydimo ir daugybes nusivilimu.Na bet si menesi gydima inutariau testi ir labai tikiu bent jau noriu tiket kad visks bus gerai

blink.gif Čia be jokių pertraukų. Taip gi negalima unsure.gif

milima, tai jau tikrai džiaugiuosi wub.gif Sėkmės tau begalinės.

QUOTE(marit @ 2007 10 25, 17:50)
pas mane ryt ovuliacija o tada jau neramus laukimas o tada jei vel istiks nesekme nuo sausio pradedu ruostis ivf ar kuri jau bandet si buda nes labai idomu kiek kainuoja ir ar labai isvargina tas pasiruosimas

IVF kainuoja nuo 10000 iki 15000 Lt, priklauso nuo vaistų dozės, kurių tau reikės ir papildomų procedūrų kaip kiaušinėlių užšaldymas ar ISCI.

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 25, 18:04)
3. su tomis žarnomis siaubas, iki ašarų, gal kitą kartą paprašys palaikyti skėtiklį

O man teko ne tik tas žarnas laikyti lotuliukas.gif, bet ir tą ilgą daiktą lotuliukas.gif , kur TEN kiša. Sako, palaikykit, gerai, laikau, ne, ne, ne ne taip laikot blink.gif dviem rankom lotuliukas.gif , stipriai suspauskit, žiūrėkit neišmeskit, nes jis kainuoja brangiau nei kokia mašina tongue.gif
Atsakyti
Clostylbegyto negalima vartoti ne todėl, kad išseks kiaušidžių rezervas (vyrauja nuomonė, kad tai neturi tam įtakos), o todėl kad yra duomenų, kad nuo ilgesnio Clostelbegyto vartojimo (senesniais duomenimis daugiau kaip 7 ciklus, naujesniais - daugiau kaip 12 ciklų) yra rizika susirgti kiaušidžių vėžiu.
Atsakyti
Cooliuke, tavo naujas avatorius thumbup.gif čia iš monstrų biuro lyg tai mažvaikis, kaip MB sako rolleyes.gif
Mea, na ir šuanuolė tu, taip viską nusimanai apie tas dekretines ax.gif , man tai žalias miškas ten viskas doh.gif tai gal tu ir man paskaičiuosi blush2.gif , ar man apsimoka dar papildomai kokį darbelį ale oficialiai apsiforminti, nes su mano atlyginimu, tai doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Agnesse, aš maniau čia iš fantastikos skyriaus juokauju ir kuriu - o pasirodo ir taip būna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 10 25, 20:26)
Clostylbegyto negalima vartoti ne todėl, kad išseks kiaušidžių rezervas (vyrauja nuomonė, kad tai neturi tam įtakos), o todėl kad yra duomenų, kad nuo ilgesnio Clostelbegyto vartojimo (senesniais duomenimis daugiau kaip 7 ciklus, naujesniais - daugiau kaip 12 ciklų) yra rizika susirgti kiaušidžių vėžiu.

blush2.gif ačiū, kad pataisot blush2.gif
Bet vistiek, Daivut, ar galima beveik tris metus vartoti tik clost. blink.gif
Atsakyti