Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 12:28)
Man tai gruodžio viduriui reikia ax.gif  Aš jau viską apgalvojau, niekaip nesugalvoju, ale taip norisi, kad jam patiktų, kad tik jam būtų skirta  wub.gif
O ta idėja juos kartu suleis pažvejot tai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif , ale tik kur, žiemą jokių žvejybų nieks neorganizuoja, o ir ledo nelai tikėtina, kad gali būti. Karoče, man su žvejyba jaučiu bus pravalas doh.gif

O kaip kelione keliom dienom pvz.i Paryziu?Jums dviems? smile.gif

P.S.Maciau ,kad del akvariumo galvoji.Mano drauge turejo gyvunu parduotuve,ir dabar gyvuneliais uzsiima,parodas muziejuje turi.Zinau,kad ji su tais akvariumais labai daug dirbdavo,galiu pasiklausinet jei reikia? mirksiukas.gif Ji Kaune,beje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 26 spalio 2007 - 15:13
QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 15:55)
Tai mes jau seniai žinojom, kad ji nešioja 2.gif  2.gif , jau ir seniau pas ginį kažką panašaus matė, bet dabar tik patvirtino wub.gif
AušraR, pažiūrėk, parašiuką pakoregavau  wub.gif

aha, matau. Kaip faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2007 10 26, 15:58)
Agnesse oi  mastau.gif , visu pirma dar gerai pagalvok, nes ko gero tas zuvytes tai tau teks priziureti, o jis tik grozesis unsure.gif , nu gal ir klystu  blush2.gif , man tik siaip sove mintis nes labiausiai asocijavosi su zvejyba mastau.gif, pagalvojau jei zmogus neturi laiko savo megstamiausiam pomegiui tai nors pro stikla i jas paziureti galetu blush2.gif

Ne, viskas thumbup.gif Jis žuvytėm rūpinsis, jei jau reiks, tai aš jam padėsiu kartais akvariumą paplauti biggrin.gif Tegu pratinasi kuo nors rūpintis, kol leliaus nėra biggrin.gif Vis viena namie nieko nelaikom ax.gif , o aš gimtadienio proga triušiuką užsiprašysiu wub.gif , taip abu bent užsiėmimą turėsim, rūpinsimės kažkuo wub.gif , bent gyvūnėliai kažkokį džiaugsmą atneš wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2007 10 26, 15:58)
AusraR wub.gif  cray.gif, uij nepyk biski asarele nubego, nu kaip fainiai, aukit ir stiprekit wub.gif
[

nu ka jau cia pykt, pati susijaudinau nerealiai smile.gif nors kaip ir zinojau kad du, bet vistiek, dabar jau kai sirdutes plaka kazkaip taip faina wub.gif aisku, dar gal ir per anksti dziaugtis, bet kur jau cia nesidziaugsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 10 26, 14:31)
Kozete, pas mane lygiai tas pats friends.gif , abu sveiki, tik va tas prolaktinas buvo viršijęs, bet jau du metus iš eilės geriu Br ax.gif
Ir mane stimuliuoja tik gonaliu nuo 10-12 c.d., kad folikulai užaugtų pilnaverčiai, tik aš va jau turėjau 7 stimuliacijas ir tarp jų dar keli idealųs ciklai, kad net stimuliuoti nereikįjo, tik Ovitreli leidausi ir v po tokių gydymų jau metai ir dar nieks neužkibo, aš jau ir laparaskopiją apturėjau, bet ir ji patvirtino, kad viskas gerai pas mane rolleyes.gif
Taigi tu mano, o aš tavo klonas biggrin.gif
Gal tave į parašiuką įkelti ax.gif , parašyk, kada mmm prasidėjo šį ciklą mirksiukas.gif
AusraR wub.gif  wub.gif

Na jo situacija panaši ax.gif
mmm prasidėjo spalio 11d. smile.gif
Atsakyti
ir as tave sveikinu AusraR kaip gera girdeti kad kazkam pavyko sulaukti tokio nuostabaus ivykio ndvieju nauju gyvybiu uzsimezgimo sekmes jums
Papildyta:
QUOTE(christel @ 2007 10 26, 12:05)
o kodel Tau tada stimuliuoja, jei O vyksta ir be stimuliavimu?

va i tai atsakimo ir as pati nezinau gydytojo teigimu kad pas mano vyra sperma per silpna tai buktais stimuliuja mane ar kazkas panasaus bet kodel jo negydo negi nera gydymo vyrams gal kas zinot apie tai
Atsakyti
todel, kad nesugeba nustatyti priezasties, del ko pablogeja sperma (dazniausiai)...tai ir gydymo negali sugalvot biggrin.gif

QUOTE(marit @ 2007 10 26, 16:30)
..... negi nera gydymo vyrams gal kas zinot apie tai

Atsakyti
ir as tave sveikinu AusraR kaip gera girdeti kad kazkam pavyko sulaukti tokio nuostabaus ivykio ndvieju nauju gyvybiu uzsimezgimo sekmes jums
Papildyta:
va i tai atsakimo ir as pati nezinau gydytojo teigimu kad pas mano vyra sperma per silpna tai buktais stimuliuja mane ar kazkas panasaus bet kodel jo negydo negi nera gydymo vyrams gal kas zinot apie tai

Siaip vyrams galima duot trisbentas. Siaip sporto prekiu parduotuveje yra Tribux pirkti. Preparatas nepigus per sako gali padet.
Siaip tave turejo stimuliuot ir IUI taikyti jei vyro faktorius yra. b
Atsakyti
Papildyta:

jo, man kazkaip K irgi sake, akd vyrui nelabai ka galima padaryti jei bloga sperma, bet tai ka as zinau, tam skyrely kur apie spermos kokybe sneka, tai visai kitaip merginos kalba....
Siaip tai K man sake, kad jei vyro sperma bloga IUI reik daryt. Gal tikrai tau verta pagalvot apie kita gydytoja...bent jau kita nuomone isgirsi..

Aciu uz sveikinimus wub.gif tikiu kad visos anksciau ar veliau sulauksim savo stebukliuku! As cia pabusiu ir virusiuku pametysiu vis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aile @ 2007 10 26, 16:44)
Siaip vyrams galima duot trisbentas. Siaip sporto prekiu parduotuveje yra Tribux pirkti. Preparatas nepigus per sako gali padet.
Siaip tave turejo stimuliuot ir IUI taikyti jei vyro faktorius yra. b

o man tai idomu, tas vyro blogis kokio blogumo?
Atsakyti
QUOTE(marit @ 2007 10 26, 17:30)
ir
Papildyta:

AusraR nu nerealiai fainai:wub: wub.gif

o tai daznai praktikuojama, kad stimuliuojama moteris, jei vyro sperma silpna? Kokio silpnumo ji turi buti? Cia iseina toks tarpinis silpnos spermos reanimavimo variantas - ne IUI, bet moters stimuliacija?
Gal kas zinote, supermergaites? Sorry, kad klausineju, bet kai planavime nesekasi, tai norisi zinoti kuo daugiau variantu....

del maniskio grikiuku neaisku, dar netyrem (bo turime nediduka 2 su trupuciu m vaika ne taip seniai pagaminta smile.gif ) bet, jauciu reiks istirti. Juolab, kad VK papezejo, jog gal cia mums tik fuksas, kad tada pavyko pastoti ir koks leizgyvis grikiukas prasmuko (cia argumentacija, kodel reikia vyro spermos tyrimo biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 26, 16:48)
o man tai idomu, tas vyro blogis kokio blogumo?

Logiskai mastant jai nieko nedare ir liepe bandyt tik stimuliacijomis tai vadinas nera ten didelio blogio.
Atsakyti
Bet tai, AusraR, kaip suprantu, pas tavo vyra grikiu irgi ne fontanai buvo,bet va ,prasau - 2 sirdytes plaka wub.gif Ir K IUI nesiule...
Atsakyti