Gudri mano mažoji, kai privalgo, tada krimsteli, ir dar nusišypso - supranta, ką daro. Aš dabar visuomet prie jos kokį kramtuką turiu tokiems atvejams

QUOTE(EDITAB @ 2006 08 03, 15:11)
Maitinau savo mažulį iki 2 metų ir daugiau 3 mėn kaip supranti dantukų visa burnytė, kelis ka yra krimstelėjęs bet kaip ir viskas gerai.Svarbu kad teisingai apžiotų krūtį tada neturėtų būti problemų.
Jeigu labai skaudėtų ir būtų kokia žaizdelė patarčiau duoti skaudamą krūtį su antspeniu (jų yra pirkti vaistinėse) pati išbandžiau kai mažasis pačioj pradžioj nemokėjo žysti ir buvo nukramtęs spenelius
O šiaip tai linkiu sėkmės ir ilgo žindymo
Jeigu labai skaudėtų ir būtų kokia žaizdelė patarčiau duoti skaudamą krūtį su antspeniu (jų yra pirkti vaistinėse) pati išbandžiau kai mažasis pačioj pradžioj nemokėjo žysti ir buvo nukramtęs spenelius

O šiaip tai linkiu sėkmės ir ilgo žindymo

manoji taip nukramtė, kad jau nervai nebelaiko

manoji taip nukramtė, kad jau nervai nebelaiko
Ne kas..

Maniškiam 4 mėnesiai. Dantukų nesimato, bet pradėjo "kandžiotis" (suspaudžia dantenas ir dar patraukia spienelį atlošdamas galvą, kai jį baru tai dar ir nusišypso ir greičiau suskubsta prie tolesnio žindimo). Norėjau čia rasti kokį patarimą...
Sakot graužtukas? - gal ir gerai, bet maniškis mieliau jį laižo nei graužia, be to reikėjo paieškoti tokio, kad jam tilptų rankytėj ir būtų patogu laikyti graužiant.
Sakot graužtukas? - gal ir gerai, bet maniškis mieliau jį laižo nei graužia, be to reikėjo paieškoti tokio, kad jam tilptų rankytėj ir būtų patogu laikyti graužiant.
Maniskiui 4,5 menesio is kart 2 dantukai isdygo. Maitinant jokio skirtumo nejauciu. Apatinius dantukus uzdengia liezuviukas. Idomu kaip bus su virsutiniais:)))
Mes jau turime 8 dantukus
Yra buve pora kartu,kad ikando.o paskutini karta,kai ikando,tai poto veliau zindant atsirado zaisdele.
Tai jau toks"malonus" jausmas tada,kad net verkti norisi.Bet.......ko del tu musu pupuliuku nepadarysi.Zaisdele savaime uzgijo ir tikiuosi kad daugiau nebesikandzios

QUOTE(Natute @ 2006 07 27, 15:54)
Skaitau ir stebiuosi: kaip tai kanda žįsdamas? Maniau, to fiziškai neįmanoma padaryti, nes vaikiuko liežuvėlis žindant turėtų būti tarp jo dantukų. Mano mažius turi 16 dantų ir niekad nekilo problemų, iki šiol žindau. Kai išdygo pirmieji dantukai (5 mėnesių) bandė bežaisdamas krimstelti, tai atėmiau krūtį ir pasakiau, kad ,jei taip darys, daugiau negaus. Kažkaip suprato. Dabar ir šypsosi, ir balsų juokiasi, ir kalbėti bando su papuku dantyse, bet niekad nekanda.
man įkanda tik tada, kai nebenori valgyti, o aš siūlau

Maniškis 6 men. turi du dantukus ir kartais mėgsta krimstelt, jei būna neramus. Reiks bandyt kramtuką duot, bet jis pykteli ir visai nebevalgo, jei subaru ar krūtį atimu.

Du dantukai jau mėnesį burnoj, o šiandien sugalvojo kandžiotis. Tik susiruošiau maitinti, o jis, mažas šmikis, tik knar smailiais dantukais. Bijau ir maitinti. Kažkoks ,,agresyvus pasidarė", labai godžiai puola

Mūsųs Rusnytei jau 10mėnuo prasidėjo, beveik 8dantukus turi.. Neseniai kaip sukando
oooooooo galvojau bus ne kas.. Bet ne specaliai.
O mažesnei, kai norėdavo pakrimst(žaisdavo), tuoj pat pakišdavau kokį žaisliuką kramtyt

O mažesnei, kai norėdavo pakrimst(žaisdavo), tuoj pat pakišdavau kokį žaisliuką kramtyt