Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

Moterie, butent!!!
As ta pati bandziau svetimai aiskint

Tas pats butu jei skelbimu lentoj, skyrelyj pirksiu televizoriu, atsirastu kokia persona ir pradetu rasinet, kam tau tas televizorius, akis gadina, visokias smurtines programas rodo ir .t.t.

biggrin.gif
Atsakyti
Sekantis kandidatas.
Drauges buves draugas.
Ramaus budo, simpatiskas, materialiai apsirupines, 32 metai, vertina ištikimybę.
Atsakyti
Brazile, o smulkiau apie kandidata? koks issilavinimas? kokie paties jo reikalavimai? nes jei nori kvailutes manekenes as netinku..
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2005 03 03, 15:45)
Brazile,  o smulkiau apie kandidata? koks issilavinimas? kokie paties jo reikalavimai? nes jei nori kvailutes manekenes as netinku..

Smulkiau yra aprasyta ankstesnej zinutej, cia yra tas pats kandidatas Nr.1, tik pateikimas kitoks. Issilavinimas aukstasis.

Cia va tas pats: 1.32 metai, zuvis, istikimas, turtingas (masina, naujas butas zveryne, direktorius, isvaizda nieko, vidutinio ugio, lovoje prastas (isbandytas) ir siaip lepsavotas. Iesko vedyboms, tiki meile. Grieztas reikalavimas - kuo lieknesne figura (patinka tik manekeniu tipo). Gali tureti vaika. Mergu aplink kabo kruvom. Smesteli karts nuo karto "zmonese".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 03 kovo 2005 - 15:58
QUOTE(Brazile @ 2005 03 03, 15:20)
Kaip Jums Vijos kandidatai? Nieks nesusigunde?

Neber jau tu kandidatu... Moderatore Auges matyt issirinko, tad iskart istryne zinute, kad neatsirastu konkurenciu biggrin.gif Geras daiktas ilgai nesimeto...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2005 03 03, 15:55)
Neber jau tu kandidatu... Moderatore Auges matyt issirinko, tad iskart istryne zinute, kad neatsirastu konkurenciu  biggrin.gif Geras daiktas ilgai nesimeto...

Labai poelgis savanaudiskas, o gal jiems kazkas labiau butu patike....
Atsakyti
ghmz.......ko jau ko, bet kad rasma perims mano veiklos forume tradicijas, tai tikrai nesitikėjau. aš beje ką tik nerealiai audringai ir aistringai susitaikiau su buvusiu, bet įtariu, kad tai buvo vienakartinis susitaikymas, kuris nesibaigs vedybomis. beto jis absoliučiai tam ir netinkamas. teip , kad aš iškrintų iš ieškančių sąrašo, kaip atradusi neieškodama.
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2005 03 03, 15:22)
Skaitau aš čia ne kurių moteriškių pasisakymus ne į temą, ir galvoju, kad būtų tas pats, jei aš nueičiau į temą "vestuvės" ir pulčiau įrodinėti, kad vestuvės yra blogis ir kad kokios jūs durnos, kad ženyjatės. Arba dar geriau - į kokį skyrelį "nesulaukiančiom gandro" ir pradėčiau trimituoti, kad va vaikams reikia daug pinigų, jie atima daug nervų ir gal aš pasidžiaugsiu savo vaiku, o jūs tai nenorėkit.... ir t.t. Skamba grubokai, ane? Tai gal ir jūs laimingai arba nelabai  ištekėjusios moteriškės, baikit čia aiškinti, apie mūsų šansus rasti nerasti, būti suieškotai,  vienais ar kitais būdais, vyrą. Apie tai reikia mums nereikia, laimingos mes ar nelabai. Tai mes čia galim diskutuoti apie savo laimę ar nelaimes. drinks_cheers.gif

Taip va. Tvarkas turi būti vieną kartą  mirksiukas.gif

Žinoma, kai perskaitai temos pavadinimą 'keičiu, parduodu, dovanoju vyrą', keista, kad dar kai kam kyla abejonių dėl temos (ne)rimtumo. Nesulaukiančiųjų gandrų bėdos - tai baika prieš jūsų gyvenimo tragediją.
Ot cinikė ir storžieve ta svetima, štiš iš čia, neskaudink moterukių...
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 03 03, 16:03)
teip , kad aš iškrintų iš ieškančių sąrašo, kaip atradusi neieškodama.

Joo. Laukiam sugrįžtant, hobo drinks_cheers.gif Gi pati sakai, kad vienkartinis suieškojimas biggrin.gif
Atsakyti
Hobo, neapgaudinek saves, neiskentes buvusysis su tavim ilgai ir vel grisi pas mus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 03 03, 16:01)
Labai poelgis savanaudiskas, o gal jiems kazkas labiau butu patike....

nu būna, kad kartais atitinka kirvis kotą... biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai jums siūlyčiau pabandyt automobilistų forumuose panardyt...
Aš kadaise į vyrišką forumą prisiregistravau, dar avatarą tokį viliojantį ir porą postų... - viskas, a.ž. dėžutė užkišta thumbup.gif
Atsakyti