QUOTE(Moteris @ 2005 03 03, 15:22)
Skaitau aš čia ne kurių moteriškių pasisakymus ne į temą, ir galvoju, kad būtų tas pats, jei aš nueičiau į temą "vestuvės" ir pulčiau įrodinėti, kad vestuvės yra blogis ir kad kokios jūs durnos, kad ženyjatės. Arba dar geriau - į kokį skyrelį "nesulaukiančiom gandro" ir pradėčiau trimituoti, kad va vaikams reikia daug pinigų, jie atima daug nervų ir gal aš pasidžiaugsiu savo vaiku, o jūs tai nenorėkit.... ir t.t. Skamba grubokai, ane? Tai gal ir jūs laimingai arba nelabai ištekėjusios moteriškės, baikit čia aiškinti, apie mūsų šansus rasti nerasti, būti suieškotai, vienais ar kitais būdais, vyrą. Apie tai reikia mums nereikia, laimingos mes ar nelabai. Tai mes čia galim diskutuoti apie savo laimę ar nelaimes.
Taip va. Tvarkas turi būti vieną kartą
Žinoma, kai perskaitai temos pavadinimą 'keičiu, parduodu, dovanoju vyrą', keista, kad dar kai kam kyla abejonių dėl temos (ne)rimtumo. Nesulaukiančiųjų gandrų bėdos - tai baika prieš jūsų gyvenimo tragediją.
Ot cinikė ir storžieve ta svetima, štiš iš čia, neskaudink moterukių...
Sunkiausia lytiniu būdu plintanti liga yra gyvenimas, kuri anksčiau ar vėliau baigiasi mirtimi.