QUOTE(Moteris @ 2005 03 03, 11:02)
klausykit, kur yra kokis vyrų forumas? As jame užvesčiau analogišką temą ir pasisiūlyčiau. Gi graži protinga ir visokia kokia. Nu negi nieks nepaimtų????

O kai jau mane paimtų, tai tuomet galėčiau pasirūpinti, kad ir jus paimtų prie to paties. Taigi, belieka sužinoti, kur tie vieniši vyrai, ištroškę meilės, atvėrę glėbius, renkasi. Jūs tik užrodykit man, o jau po to aš padarysiu visą juodą darbą
Moterie, pasakysiu tau asmeniskai isbandyta metoda:
Jei jau yra
toks interesas rast sau kazka ( tu pati geriausiai zinai ka), tai lysk i kazkuriam puslapy skelbtus pazinciu skelbimus ir originaliai (nevulgariai) prisistatyk..as butent taip ir priistaciau - grazi ir protinga..

nuotraukos nebuvo, bet specialiai tam susikuriau pasto dezute, kuri po paros (!!!) buvo uzkimsta nuo laisku..Suskaiciavau - lygiai 241..tiek buvo ieskanciu, tik kad labai paiesku tikslai neatitiko manuju..tad tiesiog sedejau ir skaiciau - uzkliuvo kas - delete..

Kol liko 2..Su abiem susitikau, 1 is ju jau tris metai yra mano vyras..tiesa, man tada buvo vos 21..o atsirinkinejimo principas labai paprastas - ziurejau, kuris is parasiusiuju sudomino savo asmeninem savybem..Tai va, toks ilgas monologas..