Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

QUOTE(svetima @ 2005 03 03, 13:08)
Oi kaip linksma biggrin.gif
As gi ir sakau-naudokites proga, saunuoles jus-nuo nesciu ir neseniai pagimdziusiu lengviau vyrus nuviliot mirksiukas.gif
Tik paskui linkiu niekad nepastot ir negimdyt, nes tada daugiau sansu gera vyra islaikyt nepabegusi

Svetima, deduosi prie anksčiau išsakytų nuomonių, kad pamazgom galima pilstytis temoje "Kodėl? O, kodėl?". Čiagi tema skirta ne tam
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 03 03, 09:50)
Tarkim man svetimos ar rasmos vyras taip isgirtasis ne lepsis ir visoks kitoks tobulybe, na uz dyka nepaimsiu, nes kokios nors savybes ar isvaizda bus atstumiancios.

Niekaip neatsimenu, kad savo vyrą būčiau gyrusi g.gif umn.gif O jei ir gyriau, tai gyriau ne savo vyrą, o savo dukros tėvą arba kaip bet kokį kitą žmogų smile.gif
Aš savo vyro nesaugau. Jis ne daiktas ir jokia ne nuosavybė, kad trysčiot, jog kažkas paims. Jei jam kitos reikia, jei kitai jo reikia - kokios problemos?
g.gif Bet tegu deda pastangas susipažinti, aš pvz. užimta pati bendravimu su diedais, man jis jų netempia, ko aš jam tokią "locką" turiu daryt smile.gif
Atsakyti
Nugi čia geranoriškai norim diedus pasiūlyt, neužimtus, ištroškusius meilės ir moteriškos šilumos. Kas gi čia ruošiasi nuo nėščių nufirfint ir kaip tą galima padaryti, neįsivaizduoju. Ar kokį telefoną ar ardesą paskebsit? Čia ne ta tema - "mano diedas geras", o "būkit žmonės, gal pažįstat fainą neužimtą diedą".
Nors yra anekdotas: vyrai kaip tulikai, arba užimti arba prišnerkšti...
Atsakyti
Pažįstu neužimtą ir nuolat teiraujasi gal kokių merginų draugių yra..bet doh.gif Moteriškas solidarumas net neleidžia, kad ir čia forume, apie jį kaip kandidatą paskelbt biggrin.gif Atrodo ir normalaus charakterio, ir uždirba, ir išsilavinęs, ir išvaizda pati ta, bet aš dar neturiu tokio priešo, kad supiršt cool.gif
Atsakyti
Ale, Svetima, tu tokia teisi.... Kaip gali didžiausios vertybės - diedo - neturinti moteris, turėti kažkokį tai humoro jausmą? g.gif Mes išvis neturim jokio humoro jausmo. Neturim gyvenimo džiaugsmo, esam nelaimingos užsiparinusios bobos, iš nevilties užvedusios beviltišką temą..... Užjausk mus! Jei jau tavu gyvenimas atseikėjo tokią laimę rasti neužimtą gerą diedą, tai nors neaitrink mums žaizdos. cry.gif Kaip toj dainoj: "niesyp mnie sol na ranu...."
Atsakyti
Moterie, tu tokia teisi, moteris be vyro yra visuomenes atlieka biggrin.gif biggrin.gif

Svetimai neatsakinesiu, beprasmiska.
Atsakyti
Rasma, i paskutini komentara neturiu ka pasakyti. biggrin.gif tongue.gif Nes kuo toliau, tuo.... Isvis kas tas tavo vyras, kas ji kur tempia, kodel tu jo negiri, ir kas cia atsitiko, ko jis tau netempia ir t.t. biggrin.gif
Ar tu jau siulai ji cia aukcione ar kaip. Ar isvis kazka siulai, kur siulai ieskot vyro, ar ieskai kazko? Ar tu tik mezgi siulus?

Siandien bendradarbis pasiguode, sako teka moterys, o poto kad perdarineja savo vyrus, aukleja, tempia iki savo susikurto idealo, plusa, dirba gera darba. Pries tekant gerai butu paziureti uz ko teki, pakeisti kito zmogaus neimanoma, greiciau pati pasikeisi. Gal reiks ji cia uzregistruoti g.gif
Atsakyti
brazile, koks protingas vyras, jis be moters pašonėj ar bent su viltim būt ( trumpam) be jos? visada sakiau, kad reikia apsičiupinėt prieš tai. keičiamės dažniausiai į blogesnę pusę.
Atsakyti
Klausyk, Prieš Pažintis Per Skelbimus Nusiteikusi Rasma, ar aš jau kažką painioju, ar tu vis dėlto su savo vyru per tuos pačius skelbimus susipažinai blush2.gif Tik ten greičiausiai buvo be kritikos, o viena panegirika biggrin.gif Nes rašė pats, o ne jį pažįstanti moteriškė biggrin.gif
Pagalvok, kiek laiko praradai, kol išsiaiškinai kai kuriuos dalykus. O čia - moteros ant lėkštutės sudėję biggrin.gif Kiek laiko tauposi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2005 03 03, 11:02)
klausykit, kur yra kokis vyrų forumas? As jame užvesčiau analogišką temą ir pasisiūlyčiau. Gi graži protinga ir visokia kokia. Nu negi nieks nepaimtų???? g.gif  O kai jau mane paimtų, tai tuomet galėčiau pasirūpinti, kad ir jus paimtų prie to paties. Taigi, belieka sužinoti, kur tie vieniši vyrai, ištroškę meilės, atvėrę glėbius, renkasi. Jūs tik užrodykit man, o jau po to aš padarysiu visą juodą darbą biggrin.gif

Moterie, pasakysiu tau asmeniskai isbandyta metoda:

Jei jau yra toks interesas rast sau kazka ( tu pati geriausiai zinai ka), tai lysk i kazkuriam puslapy skelbtus pazinciu skelbimus ir originaliai (nevulgariai) prisistatyk..as butent taip ir priistaciau - grazi ir protinga.. blush2.gif nuotraukos nebuvo, bet specialiai tam susikuriau pasto dezute, kuri po paros (!!!) buvo uzkimsta nuo laisku..Suskaiciavau - lygiai 241..tiek buvo ieskanciu, tik kad labai paiesku tikslai neatitiko manuju..tad tiesiog sedejau ir skaiciau - uzkliuvo kas - delete.. ax.gif ax.gif Kol liko 2..Su abiem susitikau, 1 is ju jau tris metai yra mano vyras..tiesa, man tada buvo vos 21..o atsirinkinejimo principas labai paprastas - ziurejau, kuris is parasiusiuju sudomino savo asmeninem savybem..Tai va, toks ilgas monologas..
Atsakyti
O kas tau Brazile dar neaišku blink.gif
Kas tas mano vyras? Kiek matau ir žinau - žmogus ir tiek. Kas čia neaiškaus?
Kodėl aš jo negiriu? O kam man jį čia girt..norėsiu, tai namie pagirsiu. kas čia neiaškaus?
Ko jis man netempia? Diedų jis man neieško (namo man netempia), tai kam aš čia turėčiau jį į aukcioną statyt ir mergų ieškot... Kas čia neaiškaus?

Siūlau. Neieškot rolleyes.gif Visgi gyvenime labai pasiteisina taisyklė "vejasi - bėk, muša-rėk". Diedai labai paranojiškai žiūri į ieškančias moteris. Čia aš rimtai, nepulkit kaip įžeidimą priimt. Aš irgi turiu vienišų, paliktų draugių. Bet jei jos parodo, kad diedas joms būtų vienintelis išsigelbėjimas, tai diedai greit pasipusto padus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 03 03, 14:15)
Siūlau. Neieškot rolleyes.gif  Visgi gyvenime labai pasiteisina taisyklė "vejasi - bėk, muša- rėk". Diedai labai paranojiškai žiūri į ieškančias moteris. Čia aš rimtai, nepulkit kaip įžeidimą priimt.

Aha. Pati pasivijau aklais laiškais, bet kitoms tai nepatariu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer: 03 kovo 2005 - 14:17