Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

Niu, ir temelė biggrin.gif ax.gif ax.gif Zinot, ka moteriskes, turiu jums egzeplioriu keleta..nezinau, ar gyvenimui tiktu, bet laisvalaikiui tai tikrai..Bet ko tik nebuna, ar ne? cool.gif Žodžiu, jusu vertinimui siulau:

1) Isvaizdus vyrukas, ~40 m..Buves mano moderniosios psichologijos destytojas:) Labai neabejingas dailiajai lyciai su sviesiais plaukais..Kiek esu girdejus, dosnus:) Pakankamai intelektualus ir komplimentu didmeistris..
Žodziu, jei koki vakara liudna, tai gali praskaidrint nuotaika:)

2) Pernai sukako 30m. Buves plevesa, bet, atrodo, susitupejo - taip man sake maniskis, po paskutinio susimatymo su juo..Irgi labai myli moteris, del ju be paskutinio lito pasiruoses likti..Materialiniu sunkumu tai tikrai neturi..Iskalbingas labai. Trukumas - nelabai isvaizdus, bet geros moters rankose prazydetu...
Siais metais jis pasiruoses numest svori, baigt mokslus ir susirast sau feja ilgam gyvenimui:)

zodziu, abu kanidatai realus ir pazystami..galiu konsultuot.. ax.gif
Atsakyti
aš siūlau nekelt jokių reikalavimų. kas galit pasiūlyt tas siūlo, o kam tinka tas renkasi. tik būtų gerai kaip galima konkrečiau siūlyt.

alvyda varyk į kitą temą. ten tau parašiau.
Atsakyti
Violeta, o tas antrasis kandidatas storokas? Man tokie patinka, jei ne per daug.... Tai jam ziurek net svorio nereiks numest... O koks jo issilavinimas?

Hobo, apsigalvojau, tegu Alvyda bando tavo kandidatus, man kazkaip amzius ju stabdys yra, nu jauni rupuzeles....
Atsakyti
violeta prašom apie antrąjį daugiau. iš kur ir kokios moters pats pageidautų?

beje būtų gerai, kad moteros prieš skelbdamos gautų potencialių kandidatų sutikimą. aš asmeniškai turiu netgi leidima fotkėm apsikeist. ir galiu užtikrint, kad labai laukia pasiūlymų.
Atsakyti
Prisdiminaiu turiu dar dede 29 metai(dvyniai)
Privalumai:grazus,kuno sudejims-sportiskas
Trukuimai-viskas kas lieka,po privalumu
Atsakyti
sally konkrečiau. o ką daugiau jokių privalumų?

manau būtų gerai jei įrašytumėt kokios kandidatai moters pageidauja, kad būtų išvengta tuščių vilčių ir nusivylimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobo: 02 kovo 2005 - 11:42
Merginos, abu kandidatus pazystu ir galiu garantuot uz ju leidima 100 proc...
Antrasis - isvaizda - ugis 180, svoris - 110..proporcijos - hm..Su maniskiu ner ko lygint, aisku, bet mano vyras bando ji priverst sveikai gyvent, ir tas, atrodo, linksta ...Na, jeigu rimtai, tai aptariamoji persona tikrai nori susiieskot sau antra puse..Bandziau savo drauge jam pripirst, bet kad jau labai abieju supratimas apie gyvenima skyres...O placiau - vedes nebuvo, vaiku neturi..gyveno su viena motera, bet jau gal 2 m issiskyre..Zodziu, kelias atviras.. smile.gif Charakteris - liuks, komunikabilus, zodzio pest nereikia..O moteriskei dideliu reikalavimu irgi nekelia, zodziu, ji turetu but potenciali zmona.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 03 02, 11:13)
maža, tai gal tavo dviem draugėm aš galiu padėt? žr. aukščiau.

beje, tiedu vilniečiai.

Tai kad vienai -34 metai, kitai- 36m. biggrin.gif
Atsakyti
pridursiu - vilnietis, busimasis g.gif g.gif nelabai atsimenu ka studina..Kazkas su vadyba ir teise..
Atsakyti
Na turiu vieną laisvą ypatingai prabangų variantą, bet ir merginos reik ypatingos, kad tokį suvystyt...tagi net nežinau ar verta kandidatūrą pateikt g.gif
Atsakyti
vobla siūlyk siūlyk, ką galvoji čia ypatingų nėr????

beje merginos kas rimtai ieškot ne ant bajerio nesąmones blevyzgojat. mano kandidatai sutinka keistis fotke email. siūlaus paskubėt, nes visas nukonkuruos alvyda.
Atsakyti
Po pietu surasysiu kandidatus, tik kaip su nuotraukom bus, visu matyt neturesiu, bet daugumos bus. Bet vis tiek pacios pirmos savo foto gausit siust, nes kandidatai internete nuotrauku det nesutiks. Visi bus vilnieciai.
Atsakyti