Įkraunama...
Įkraunama...

TAKTIKA pykstantis su vyru

QUOTE(grom @ 2012 05 22, 16:28)
2 stadija žiauriausia

vyrai labiausiai jos nekencia biggrin.gif
Atsakyti
Kaip vyras tai galiu patvirtint jog 2 stadija pati baisiausia(man buvo).Galedavo kelias dienas nesneket o jei paklausdavai atsakydavo atzagariai ir vel nekalbadienis tesdavosi.
Atsakyti
uzjauciu 4u.gif
vyrams sunku su tuo, nes jie iprate kad moterys tauskia ir tauskia(dauguma), o cia mirtina tyla su uzmusanciais zvilgsniais biggrin.gif bet tikrai, as ir pati nekenciu, kai su manimi kazkas susipykes ir nekalba , geriau jau rektu g.gif
Atsakyti
Kad rektu tai ne.Cia irgi perdaug.Geriausia kai nera tu nekalbadieniu.Isvis geriau nesipikt.
Atsakyti
O manęs tyla labai nebaugina, kai norės, pradės kalbėt, aš galiu palaukt. biggrin.gif Man baisiau ta 3-čia stadija turbūt. Nors nežinau, ką tiksliai stadijų autorė turėjo omeny, bet kvepia kandžiomis replikomis, sarkazmu ir pan. Šitai aš supykus labai mėgstu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sympatulka992 @ 2012 05 22, 16:07)
1 stadija: rekimas, svaidymasis argumentais, ir tt. smile.gif
2 stadija: tylejimas
3 stadija: atsikirtinejimas taip, kad nieko nesupranta;DD
o po to jau ir riksmai, ir asaros, ir nekalbejimas, ir vel riksmai...kol pas kuri nors principai atslegs  ax.gif  biggrin.gif

Oi žiauru...esu buvus užstrigus 2 stadijoje mėnesį. O rėkimų nepernešu, geriau tyliai išsikalbėti. Vos tik ex užrikdavo- užsičiaupdavau savaitėms.
Geriausia neapsileisti, o konfliktus spręsti jiems tik užsimezgus, bet kad tai taip paprasta būtų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 05 24, 16:31)
O manęs tyla labai nebaugina, kai norės, pradės kalbėt, aš galiu palaukt. biggrin.gif  Man baisiau ta 3-čia stadija turbūt. Nors nežinau, ką tiksliai stadijų autorė turėjo omeny, bet kvepia kandžiomis replikomis, sarkazmu ir pan. Šitai aš supykus labai mėgstu.  blush2.gif

apie ta ir kalba eina blush2.gif tada galima ironizuot viska, kalbet kas ant liezuvio galo, ziauru, bet taip darau.. doh.gif
Atsakyti
tyla geriausiai veike tongue.gif
Atsakyti
Pries gerus metus supratau, kad saukimu saukimo neiveiksiu - juolab tai sugadina nuotaika bent pusei dienos ir neturi jokio rezultato smile.gif naudojuosi tokiu metodu kaip patylejimas. Kadangi vyriskaitis labai jau ekspresyvus (uzsidega kaip degtukas, ir uzgesta iskart), tai as kad ir po pusvalanduko ramiu ir tonu prieinu ir pasakau ka norejau pasakyti arba padarau tai ka buvau uzsimojus atlikti smile.gif
Atsakyti
visad puolu ir tada gaunasi kad kaltas jis o ne as thumbup.gif
Atsakyti
Mes nesipykstam...tiesiog tingim.O kam pyktis?Paskui reik taikytis... ax.gif
Atsakyti
na esu iš tų žmonių kurie negali tylėti...jei jau man sako tai ir aš atgal...bent jau išsikalbi, negalėčiau tylėti kaip žuvis kai kažkas tau priekaištauja ar kažkas netinka biggrin.gif
Atsakyti