Įkraunama...
Įkraunama...

TAKTIKA pykstantis su vyru

kadangi as nemegstu pyktis, nes mano tevai visa gyvenima tik ir bardavosi, as tiesiog atsakau tuo paciu, o tada tiesiog iseinu i kita kambari ar virtuve, po nedaugiau nei valandos jis ateina ir atsipraso. Tada viskas kaip ir normalizuojasi smile.gif
Atsakyti
Mano su vyru konfliktu metu asaros nieko vertos... Jis i tai nereguoja... As stengiuosi patylet ir labai nesivelt... Bet jis tada mane isprovokuoja, kad as pradeciau rekt, saukt ir pan, nes pasibaigus barniams jis nesijaustu kaltas...
manau taip yra todel, nes jis auksto rango policininkas ir zino visas tas psichologines taktikas, o tai mane labai nervina...
Atsakyti
Tyla - gera byla. Emocijas nugesini, o apie konflikto esmę gali pakalbėti kad ir praėjus savaitei.
Atsakyti
QUOTE(sauleskaitra @ 2012 06 28, 18:35)
Mano su vyru konfliktu metu asaros nieko vertos... Jis i tai nereguoja... As stengiuosi patylet ir labai nesivelt... Bet jis tada mane isprovokuoja, kad as pradeciau rekt, saukt ir pan, nes pasibaigus barniams jis nesijaustu kaltas...
manau taip yra todel, nes jis auksto rango policininkas ir zino visas tas psichologines taktikas, o tai mane labai nervina...

Linkiu save labiau gerbti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2012 06 29, 17:21)
Linkiu save labiau gerbti  4u.gif

Stengiuosi, stengiuosi, bet ne visada pavyksta... doh.gif
Atsakyti
Na, maniskis labai moka provokuot ir ignoruot kas anksciau labai siutindavo, o dabar pati nebekreipiu demesio, praeina kazkiek laiko, pradedam sneket ir tiek, arba jau kai atsibosta tyla pati einu pabuciuoju ir susitaikom, ilgai pykti as nemoku, o juolab tyleti.
Atsakyti
Geriausia taktika musu seimoje - palaukti, kol MB issilies, pasinervuos. Suktelti ant jo pora kartu, arba ne - priklausomai nuo situacijos. O tada ramiai jam pasakyti - 'saziningai pagalvok, kaip tu jaustumeis, jei butum mano vietoje. Kaip butu, jei as tau taip padaryciau/pasakyciau...' Ir palikti pamastyti. Suveikia tikrai daznai, bet ne visada. rolleyes.gif
Atsakyti
Manasis tai nelinkęs šaukti ar ginčytis. Tai jei koks konfliktas ir kyla, tai jis arba patyli arba kartu diskutuojam kol randam kompromisą.

Mano taktika būna greičiau palenkti jį savo pusėn, kai nuomonės nesutampa biggrin.gif Žinoma, su bent kiek naudos ir jam anksčiau ar vėliau... cool.gif Bet viskas gerumu tik, jokių grasinimų ar kažko pan.
Atsakyti
Stengiuosi nusileisti, neklykauti, kaip mėgstu biggrin.gif
Jei labai supykdau, atsiprašau ir pažadu taip daugiau nedaryti doh.gif biggrin.gif Nes dažniausiai pykčiai įvyksta dėl mano kaltės, labai priekabi aš, labai pavydi.. tai kartais su savo nesąmonėm, tikrai išvedu iš kantrybės jį.. Žinau, kad blogai darau, o paskui gailiuos doh.gif Ot, velnių priėdus aš
Atsakyti
pas mane kaip tik dabar yra nekalbadieniai, nes kazkaip pamirso vyriokas gryzti namo su gele per mano gimtadieni unsure.gif , tai as matau kaip jis mane provokuoja, kad tik prabilciau, o as laikausi savo, tyliu kaip burna vandens prisemus , lai zinosi biggrin.gif
Atsakyti
uzsiraukiam ir nesikalbam. duodam emocijoms siek tiek nuslugti. bet ir tylim neilgai, kelias valandas, paskui po puoda arbatos ir rankas ir pasikalbam kas ir kaip.. jau po pykcio fraze "nori arbatos?", tolygi "nori pasikalbeti?" biggrin.gif
Atsakyti
Seip keistoka tema, nes daziausiai barnius pradeda moterys. Paprastai todel, kad jos emocingesnes ir labiau linkusios "issreiksti" savo emocijas kokiais nors priekaistais. Aisku buna ir konfliktisku vyru, taciau manau ju mazuma smile.gif

O kalbant i tema, tai geriausia taktika yra patyleti ir neprovokuoti partnerio jei jis isiaudrines, nes zmones pagauti emociju gali tiek prikalbet ir pridaryt, kad is nedidelio barnio gaunasi skyrybos. Tad geriau pradzioje patyleti, o praejus tam isiaudrinimo laikotarpiui pasikalbeti ramiai.
Atsakyti